امروز در کشور کمتر عطر تربیت قرآنی به مشام می رسد

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر وظیفه آموزش و پرورش در قبال تربیت نیروهای قرآنی گفت: جامعه ما در تربیت قرآنی دچار فقر است و این موضوع وظیفه ما را در قبال تربیت نیروهای انسانی در کشور سنگین تر می کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، فرشته حشمتیان، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی و خانواده در مراسم افتتاحیه بخش آموزش نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن بر وظیفه آموزش و پرورش در قبال تربیت نیروهای قرآنی تاکید کرد و افزود: وظیفه آموزش و پرورش تعلیم و تربیت نوجوانان کشور وظیفه ای خطیر و سنگین است.


وی رمضان را سفره میهمانی خواند و گفت: در این ماه باید به کسب معرفت بپردازیم و مسئولین آموزش و پرورش باید با کسب برکت از این ماه حرکت جهادی برای تربیت نیروهای قرآنی را آغاز کنند.
 

حشمتیان نقش اول و گام نخست در تربیت نیروهای قرآنی و متعهد را بر دوش خانواده ها دانست و اضافه کرد: گرچه خانواده ها نقش اساسی در تربیت کودکان خود دارند اما مدارس دومین پرورشگاه فرزندان صالح و بندگان شایسته خداوند هستند.


وی با اشاره به روایتی از رسول اکرم(ص) تصریح کرد: همانطور که پیامبر اکرم(ص) فرزند صالح را گلی از گل های بهشت می دانند ما نیز موظفیم در تمام مراحل کاشت، رشد و شکفتن این گل ها، آموزه های ناب قرآنی را در نظر بگیریم و به آنها آموزش دهیم.
 

رئیس سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی و خانواده در بخش دیگر از سخنان خود به تشریح باورها اعتقادی مرسوم در میان نوجوانان و جوانان کشور پرداخت و گفت: امروز در کشور ما عطر تربیت قرآنی کمتر به مشام می رسد و جامعه ما دچار فقر تربیت قرآنی است و این موضوع وظیفه ما را در قبال تربیت نیروهای انسانی در کشور سنگین تر می کند.


وی با یادآوری آرمان های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری تصریح کرد: مبانی اعتقادی و اندیشه های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بر این است که از خود بگذریم تا به خدا برسیم و با چنین دیدگاهی تمام مسئولین این نظام نیز موظف اند در انجام وظیفه الهی خویش خواسته ها شخصی و حزبی را کنار گذاشته و به رضای خداوند بیاندیشند.
 

حشمتیان با بیان اینکه باید گمشده خویش را در قرآن جستجو کنیم، اظهار داشت: پیروی از دستورات قرآن برای برنامه ریزی و گام نهادن در مسیر او باید سرلوحه کارهای مسئولین باشد.


وی در بخشی از سخنان خود به حربه های دشمن برای انحراف اندیشه های اسلامی در خانواده اشاره کرد و افزود: امروز دشمن در کمین اندیشه و اعتقادات خانواده ها است و هر گونه غفلت در تربیت خانواده های قرآنی با نتایج غیر قابل جبرانی توام می شود.
 

این معلم قرآن فضای آموزش و پرورش را فضای مهیا برای ترویج نگاه اصیل قرآنی توصیف کرد و از شورای سیاستگذاری قرآنی و تمام کمیته ها و کارگروه های قرآنی خواست نقش آموزش و پرورش را در تربیت فرزندان قرآنی جدی بگیرند.


وی تاکید کرد مدارس ما باید اسلامی و انقلابی باشند و بنیان مدارس ما باید بر آموزه های قرآنی بنا شود.
 

شایان ذکر است، مراسم افتتاحیه بخش آموزش نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن با حضور دکتر لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت در سالن نشست های شبستان مصلای بزرگ تهران برگزار شد.
پایان پیام/
 

کد خبر 56987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha