به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، علیرضا رفیع پور امروز (۹ شهریور) در نشست خبری با اشاره به اینکه این کد صادراتی بعد از انجام 300 ممیزه و بازرسی مستمر صورت گرفت، اظهار داشت: پس از بازرسی های انجام شده و تایید تیم بازرسان و انطباق شرایط کد صادر شد.
وی با بیان اینکه علاوه این کشتارگاه دو کارخانه تولید خوراک دام و یک کشتارگاه دیگر هم برای گرفتن کد اقدام کرده اند، افزود: کد صادراتی تنها در 7 استان کشور صادر شده و موفق به اخذ آن شدند.
مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه یک شرکت برای دریافت کد صادراتی باید بیش از 300 نکته را رعایت کند، ادامه داد: حدود 4 میلیارد هزینه انتقال و راه اندازی فاز دو کشتارگاه، 5 میلیارد تومان برای کارهای ساختمانی و ارتباطات و 30 میلیارد تومان هم برای توسعه صادرات واحد کشتارگاهی که کد صادراتی گرفته، هزینه شده است.
رفیع پور با اشاره به اینکه این کشتارگاه در حال حاضر توان کشتار بیش از 8 هزار قطعه طیور در ساعت را دارد، گفت: اگر این کشتارگاه به صورت 24ساعته کشتار کند، توان صادرات آن وجود دارد.
وی با بیان اینکه در حاضر بیش از 3 میلیون و 500 واحد دامی در استان فعال است، افزود: سال قبل بیش از 27 میلیون جوجه ریزی در استان داشتیم که وظیفه نظارت بهداشتی همه اینها بر عهده دامپزشکی است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه در زمینه خوراک دام امسال نسبت به سالهای قبل حساسیت بیشتری روی سلامت خوراک دام داریم، افزود: بیش از 70 درصد هزینه تولید در گرو همین خوراک است، ضمن اینکه عوامل بیماری زا از طریق همین خوراک می تواند به دام و بعد به انسان منتقل شود.
رفیع پور گفت: در زمینه دولت الکترونیک اقدامات بسیار خوبی در این اداره کل انجام شده است به طوری که نماد دولت الکترونیک را بدست آوردیم.
وی با بیان اینکه در زمینه مبارزه با بیماری های مشترک انسان و دام هم اقدامات خوبی از جمله واکسیناسیون دام و طیور انجام شده است، اظهارداشت: بیماری تب برفکی هیچ موردی در استان وجود نداشته است اما بیماری طاعون امسال 75 درصد کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه با اقدامات صورت گرفته درصد تلفات طیور در استان به کمتر از 8 درصد رسیده است، گفت: کارکنان اداره کل دامپزشکی در تمام سال در حال تلاش و ارائه خدمات بهداشتی رایگان هستند.
این مقام مسئول با بیان اینکه صنایع فراوری بهترین روش برای تولید پایدار و کاهش هزینه ها و ایجاد ارزش افزوده است، تصریح کرد: عامل اصلی بیماری ها با جابجایی موجود زنده صورت می گیرد که به وسیله ایجاد صنایع فراوری می توان آن را کاهش داد.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان 30 درصد است، افزود: با وجود زیرساختهایی که در صنعت طیور است می توانیم تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را به 95 درصد برسانیم.
رفیع پور با بیان اینکه هم اکنون آزمایشگاه دامپزشکی در 11 شهرستان استان فعال است، گفت: در مجموع 15آزمایشگاه در استان فعال است.
وی با اشاره به در پیش بودن عید قربان، گفت: امسال تعداد 27 پایگاه ثابت، 28 پایگاه سیار، 26دامپزشک، 58 ناظر گوشت و 10 روحانی ذبح کار نظارت را بر عهده خواهند داشت.
نظر شما