به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست چهارمین نمایشگاه پوشاک ایران با حضور حمید قبادی، رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس، مهدی یکتا، دبیر اتحادیه و تولید و صادرات، محمود نبوی رییس اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران، مجید افتخاری، مدیر تولید عصر جدید، مجید نامی، عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران و شاهرخ جعفری، عضو هیئت مدیره تولید و صادرات و تولیدکننده پوشاک سلبون پیش از ظهر امروز سه شنبه 9 شهریور در معاونت هنری برگزار شد.
حمید قبادی، رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس در این نشست گفت: چهارمین نمایشگاه پوشاک ایران به همت بخش خصوصی و نهادهای غیر دولتی و با هماهنگی کارگروه برگزار می شود، اتحادیه صادرکنندگان پوشاک به عنوان مجری و انجمن صنایع پوشاک مسئولیت نمایشگاه را بر عهده دارند.
وی افزود: برگزاری نمایشگاه های پوشاک به دنبال اجرای قانون ساماندهی مد و لباس و انجام در فعالیت ها صورت گرفت، شاید بیش از آن همکاری این تعداد انجمن با نهاد دولتی کمتر بود. در سال 95 با تعیین شعار اقتصاد مقاومتی همه نهادها عزم خود را جزم کردند که این شعار را سرلوحه کار خود قرار دهند. پیش از این هر وقت صحبت از کالای ایرانی می شد خیلی ناامید بودند و اگر امیدی داشتند ناباورانه به موضوع نگاه می کردند، این نمایشگاه بخشی از توان صنعتگران و طراحان ایران است که در دنیا هم نامی برای خود پیدا کرده اند.
رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار داشت: امروز در اکثر بخش های پوشاک کودک، نوجوان و بانوان ما توانمند شده ایم و اگر درهای ورود پوشاک کشور را ببندیم پوشاک ایرانی پاسخگوی نیاز جامعه از حیث تنوع و تکثر خواهد بود.
وی افزود: تابستان امسال لباس های غیر معمول با عرف جامعه رواج پیدا کرده بود که با همکاری همه نهادها و رسانه ها این مشکل برطرف شد.
قبادی اظهار داشت: دولت هیچ حمایتی از چهارمین نمایشگاه نکرده است، نمایشگاه پوشاک ایرانی پاسخ به مطلبی است که می گوید طراحی ایرانی کجاست و ادامه فعالیتی ویترین ایرانی است.
رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس اظهار داشت: به زودی برنامه و اطلاع رسانی و افشاگری راجع به برندهای غیر قانونی با قید اسامی خواهیم داشت و مردم مطلع می شوند چه برندهایی با اسم دهن پرکن در کشور فعالیت می کند اما جایگاهی ندارند رسانه ملی اعلام آمادگی کرده است، تعداد بسیار زیادی از برندهای فعال در کشور غیر از سایه برند اصلی نیستند که مصرف کننده ایرانی را اغوا می کنند.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر دستگاه نظارتی تخصصی دستگاه قضایی باید وارد این مسدله شود و از منافع مردم دفاع کند. در سال 94 کل واردات رسمی نساجی و پوشاک ما 15 میلیارد دلار بوده است، این در حالی است که یک برند در طول سال 94 تنها 50 میلیارد تومان درصد و اجاره فروش داده است، ما کار پیچیده ای برای کشف قاچاق نداریم همین فروشگاه هایی که از کنار آنها رد می شویم مولد قاچاق است.
قبادی همچنین خاطر نشان کرد: بر اساس قانون محصولات مد و لباس از پارچه تا لباس محصول فرهنگی است که این به معنای غیرصنعتی بودن نیست، اغلب برندهای حاضر در نمایشگاه دارای واحد طراحی هستند و مسیر فرهنگی در برندسازی را پی می گیرند و کالای جدید را با الهام از کانپست ایرانی تولید می کنند، این 50 برند بیش از 700 فروشگاه در سطح کشور دارند.
نظر شما