به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست چهارمین نمایشگاه پوشاک ایران با حضور حمید قبادی، رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس، مهدی یکتا، دبیر اتحادیه و تولید و صادرات، محمود نبوی رییس اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران، مجید افتخاری، مدیر تولید عصر جدید، مجید نامی، عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران و شاهرخ جعفری، عضو هیئت مدیره تولید و صادرات و تولیدکننده پوشاک سلبون پیش از ظهر امروز سه شنبه 9 شهریور در معاونت هنری برگزار شد.
مهدی یکتا، دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت: سال ها بود که ما دلمان می خواست نمایشگاهی برای فروش صنعت پوشاک داشته باشیم، زمانی این ایده شکل گرفت سال ها طول کشید تا مجوز فعالیت گرفتیم، هیچ دستگاه و نهادی حاضر نبود به ما مجوز بدهد، الان به این رسیده ایم که یک نمایشگاه تخصصی پوشاک و مد داریم.
وی افزود: تاکنون یکی از مشکلات عمدهای که وجود داشت عدم ارتباط مستقیم میان بخش تولید و توزیع بود که تلاش کردیم با برگزاری این نمایشگاهها این مشکل را حل کنیم و در کنار تقویت ارتباطات میان تولیدکنندگان و توزیعکنندگان نگاهی نیز به موضوع صادرات خواهیم داشت. 45 نقطه که بازارهای کشور هستند شناسایی شدند و تیم هایی به این مناطق اعزام شدند، 500 واحد صنفی که مستعد فروش پوشاک ایرانی است را در کشور شناسایی کردیم.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران خاطر نشان کرد: با روی کار آمدن دولت روحانی بحثی در وزارت صنایع مبنی بر نظام مند کردن پوشاک کشور صورت گرفت، پس از آن سیستم GH1 برای بخش پوشاک مطرح شد، این سیستم برای اولین بار در نمایشگاه اجرا می شود، هر محصول یک کد یونیک دارد که کالا قابل ردگیری است.
مهدی یکتا افزود: چهارمین نمایشگاه پوشاک ایران بر خلاف دیگر نمایشگاه ها از ساعت 12 تا 8 شب میزبان علاقه مندان است، این نمایشگاه زمینه ای برای نمایش توانمندی برندهای ایرانی است، محلی برای زورآزمایی برندهای کشور است، کسانی که در عرصه پوشاک فعال هستند می توانند پوشاک ایرانی را با نمونه های مشابه خارجی ببینند.
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران درباره بین المللی بودن نمایشگاه پوشاک گفت: نمایشگاه با حضور 50 برند نوپای ایرانی برگزار می شود بعد بین المللی نمایشگاه برای اهداف صادرات است، هیئت هایی را از کشورهای اطراف برای مذاکره دعوت کرده ایم.
وی همچنین درباره اعلام فراخوان و حضور برندها در چهارمین نمایشگاه پوشاک ایران گفت: سال اول برپایی نمایشگاه استارت کار با خوف و ترس بود و ما به شرکت ها اجازه می دادیم همینطور حضور پیدا کنند، الان برای نمایشگاه تقاضای زیادی است اولویت ما با برندها و شرکت هایی بود که در دوره های گذشته حضور داشتند و برندهایی که 30-40 سال سابقه دارند. این نمایشگاه تنها عرضه است و بخش فروش ندارد.
یکتا درباره صادرات پوشاک به خارج از کشور اظهار داشت: در بحث صادرات حرف اول را روابط سیاسی می زند در چند سال اخیر شرکای تجاری کشور ما کشورهای همجوار بودند، هدف گذاری این نمایشگاه همین کشورهاست که برای بازدید و مذاکره می آیند باید حاصل این حرکت را در نمایشگاه سال آینده دید.
نظر شما