به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا امیرحسنخانی عصرامروز ( 13 شهریور) در دومین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، اظهار کرد: خراسان جنوبی بشدت از نظر منابع آبی مشکل دارد و به بسیاری از روستاهای برای آب شرب با تانکر آبرسانی سیار می شود.
وی با بیان اینکه در شهرستان بشرویه امسال فقط 20 میلیمتر بارندگی آن هم به صورت پراکنده داشته، افزود: در حوزه انتخابیه طبس، فردوس، سرایان و بشرویه میزان بارندگی کمتر از 50 میلیمتر بوده است.
نماینده مردم طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرونشست زمین در این منطقه، گفت: گسست زمینی که در دشت ها ایجاد شده وحشتناک است و شیارهای عرض بیشتر از 70 سانتی متر و عمیق بیشتر از 28 متر دارد و اگر به این فرونشت نرسیم مشکل ایجاد خواهد کرد.
امیرحسنخانی با تاکید بر اینکه بحث ریزگردها در استان خراسان جنوبی مشکل ساز است، تصریح کرد: منتهی مردم این استان بسیار مقاوم و خویشتن دار هستند برای همین محرومیم چون مردم خیلی از مسائل را تحمل می کنند و فریادشان هم به جای نمی رسد.
به گفته وی مردم خراسان جنوبی بسیار نجیب هستند و فکر می کنند خدا آنان را خواسته به بی آبی، ریزگرد،خشکسالی و سوسک سرشاخدار امتحان کند و این مسائل هم امتحان الهی است و اگر هم گله کنند ناشکری است!! بنابراین حرف نمیزنند.
نماینده مردم طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خراسان جنوبی استانی بحران زده است، ادامه داد: ما امیدواریم اگر مسئولان استان نتوانند کاری بکنند حداقل سازمان مدیریت بحران برای این استان اقدامی انجام دهد.
امیرحسنخانی با اشاره به اینکه اکنون سازمان مدیریت بحران شیری بی یال و دم شده که هیچ کاری نمی تواند انجام دهد، گفت: سازمان مربوطه کارشناسی می کند که استان خشکسالی و مشکل دارد و باید این میزان اعتبار کمک شود سازمان مدیریت بحران این نامه را برای تخصیص اعتبار به سازمان مدیریت ارسال می کند اما حالا چه زمانی اعتبار بدهند خدا میداند!
به گفته وی اگر مجلس هفتم این قانون را مصوب کرده اکنون به کاستی این قانون واقف شده بنابراین اعتبارات ویژه مدیریت بحران (ماده 10 و 12) برای اقدام به موقع باید در اختیار وزارت کشور باشد نه سازمان مدیریت و برنامه ریزی.
نماینده مردم طبس، فردوس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید اعتبار حوادث غیرمترقبه بجای سازمان مدیریت و برنامه ریزی در اختیار سازمان مدیریت بحران کشور قرار گیرد.
امیرحسنخانی با اشاره به اینکه برنامهریزی در زمان بحران با حالت عادی فرق دارد، افزود: سازمان مدیریت برای حالت عادی باید برنامهریزی کند نه برای زمان بحران چرا که برخی مواقع کمکی 24 ساعت اولیه انجام میشود هزینه آن کمتر و اثر آن بیشتر است.
وی بیان کرد: در کشور همه مدیران نقش خود را ایفا می کنند وقتی دستگاهی مشکلی را کارشناسی میکند و وزارت کشور و سازمان بحران آن را تایید میکند دیگر نیازی به ممیزی بعدی نیست و این واقعیتی است که وجود دارد و باید کمک شود تا این نقیصه حل شود و اعتبارات بحران در اختیار وزارت کشور قرار گیرد.
نظر شما