جلال قلعه شاخانی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج اظهار کرد: با پایان مرحله بازبینی آثار متقاضی حضور در یازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان، ۲۳ نمایش به جشنواره راه پیدا کردند.
وی با بیان اینکه در مجموع ۲۷۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، ادامه داد: بعد از بازبینی آثار تعداد ۱۷ اثر در بخش آزاد (مسابقه)، ۵ اثر در بخش آیینی سنتی (مسابقه) و یک اثر به عنوان مهمان در یازدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان پذیرفته شدند.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، داستان مردم نوشته و کارگردانی پیام عزیزی از تهران، روایت پیچیده یک کلنگ زنی نوشته و کارگردانی مهسا افخمی از تفرش، جویای کار نوشته مختار محمدی و کارگردانی مختار محمدی - کژال راستبین از مریوان، هاواری دارستان نوشته و کارگردانی سوران حسینی از مریوان، رستگاری در ساعت سگ... نوشته و کارگردانی کورش احمدی از سنندج، سکوت رنگها نوشته و کارگردانی حامد صنمی از مریوان، کار ، کودک ، خیابان نوشته و کارگردانی محمد امین کهنه پوشی از مریوان، سیب زمینیهای برشته نوشته و کارگردانی هاوری رضایی از سقز، من را چه کسی کشت؟ نوشته و کارگردانی محمدرضا اگاه از سنقر کلیایی را از جمله آثار راه یافته به بخش مسابقه این جشنواره اعلام کرد.
قلعه شاخانی همچنین گفت: نبرد ماسکها نوشته عزیز زادسر- نامعه سعیدی و کارگردانی عزیز زادسر از مریوان، آقای دلواپس نوشته و کارگردانی فریدون احمدی از سنندج، شبیه خوانی پطرس نوشته و کارگردانی سعید خیراللهی از دهلران، دیپورت نوشته و کارگردانی پرهام اخلاقی از ساری، مستند پخش نشده میرزا نوشته احمد صمیمی- هما پریسان کارگردانی احمد صمیمی از تهران، ویروس بدونه مرز نوشته و کارگردانی هیوا اسدبیگی از سقز، جنگ، نه نوشته و کارگردانی علی عمرانی از ورامین و در بازی آخر راهی برای خروج نیست نوشته و کارگردانی امید مصطفایی از بوکان از دیگر نمایش های راه یافته به بخش مسابقه یازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان است.
وی با اشاره به آثار راه یافته به بخش آیینی سنتی جشنواره نیز گفت: هستم نوشته و کارگردانی محمد کریمی از تربت جام، بوسلمه نوشته و کارگردانی عبدالرضا محمدی نژاد از بندر گناوه، بزم و رزم نوشته و کارگردانی ابوالفضل طبسی از سبزوار، باز بازک نوشته و کارگردانی علی قاضی از مسجد سلیمان، دی زنگرو نوشته هیام احمدی – فرامرز غلامیان و کارگردانی هیام احمدی از آبادان از آثار بخش سنتی و آیینی جشنواره است.
این مقام مسئول همچنین بیان کرد: در بخش مهمان جشنواره نیز نمایش «حال همه ما خوب است» نوشته کیوان میرکی کارگردانی کیوان میرکی از سنندج به اجرا در می آید.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اذعان کرد: نگاه هنرمندانه به شعار سال١٣٩٥ «اقتصاد مقاومتی،اقدام وعمل»، پیشرفت اقتصادی و حمایت از تولیدات داخلی با تکیه بر توان و استعداد ایرانی، وفاق و انسجام اجتماعی و مشارکت سیاسی برای پیشرفت کشور، ترویج فرهنگ اصیل ایران اسلامی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ادبیات پایداری، موضوعات شهروندی و معضلات شهری، محیط زیست، منابع طبیعی و ثروتهای ملی (با تأکید بر دریاچه زریبار)، آگاهی بخشی درباره آسیبهای اجتماعی ناشی از اعتیاد، بیکاری، طلاق، دروغ و ... با استفاده از امکانات هنرهای نمایشی و ترویج فرهنگ صلح و دوستی و احترام متقابل بین ملتها است و مبارزه با تروریسم از محورهای مورد تاکید جشنواره است.
قلعه شاخانی با اشاره به داوران بخش بازبینی جشنواره خاطر نشان کرد: مریم معترف و آقایان محمدرضا الوند، افشین خورشید باختری، عبید رستمی و مهدی مرادی داوری مرحله بازبینی یازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان را بر عهده داشتند.
وی همچنین یادآوری کرد: مطابق فراخوان جشنواره در هر زمان که مشخص شود اثر راه یافته در جشنوارههای سراسری دیگر شرکت کرده است، این اثر حذف می شود.
نظر شما