میدان را برای ترویج فرهنگ غدیر به جوانها بدهیم/از استعدادهای خفته در دانشگاهها استفاده کنیم

خبرگزاری شبستان:آیت الله صدیقی با تاکید بر ترویج فرهنگ غدیر در کشور گفت: ما باید ابتکار را به جوانها دهیم و از استعدادهای نهفته مان در دانشگاهها در این زمینه استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، آیت الله کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر در اجلاس سالانه دبیران اجرایی بنیاد بین المللی غدیر که صبح امروز چهارشنبه 17 شهریور در وزارت کشور برگزار شد گفت: ترویج امیرالمومنین ترویج ولایت، مطرح کردن غدیر، دامن زدن به اصل امامت، طرح توحید و طرح دین بی شائبه است.

 

وی گفت: خضوع امیرالمومنین در تمامی ابعاد ارزشی، فلش، تابلو، آموزگار و الگو و مغناطیسی است که بدون این مغناطیس حرکت به سمت اوج انجام نمی شود.

 

وی با بیان اینکه خضوع امیرالمومنین خضوع در برابر خداوند و عشق و پرستش به معبود متعال است گفت: علی (ع) رموز عشق بازی با خداست، دعای مکتب عرفان، اخلاق و توحید است، مکتب سیاست و مبارزه است.

 

وی با اشاره به دعای کمیل امیرالمومنین (ع) گفت: یکی از بحثهایی که ما خیلی بر روی آن کار نکرده‌ایم بعد عرفانی و مناجاتی امیرالمومنین است و ما قطعا باید در این زمینه صحیفه علویه آن حضرت را احیا کنیم.

 

آیت الله صدیقی با تاکید بر اینکه ادعیه امیرالمومنین باید در مدارس و دانشگاهها ترویج پیدا کند گفت: ما باید هم خودمان و هم فرزندانمان را به امیرالمومنین بسپاریم زیرا ما در دامن ایشان ساخته می شویم.

 

امام جمعه موقت تهران با اشاره به بعد اقتصادی زندگی امیرالمومین (ع) گفت: بعد اقتصادی زندگی امیرالمومنین کمتر مورد توجه قرار گرفته است و علی (ع) به عنوان عارف و بیدار دل باید به عنوان یک الگوی جامع در زمینه تلاش برای زندگی معرفی شود.

 

وی با بیان اینکه دین ما دین زندگی است و الگوی این موضوع امیرالمومنین (ع) است گفت: امیرالمومنین مرد کار تولید و کشاورزی بود و قطعا ما باید این گفتمان امیرالمومنین را در عرصه اقتصادی پیاده کنیم.

 

آیت الله صدیقی تصریح کرد: در جنگ اقتصادی باید مردم دامن ولایت را بگیرند و به ریسمان ولایت چنگ بزنند و این موضوع گفتمان همه اصناف شود و اگر این اتفاق نیفتد قطعاً ما از شعار یک قدم آن طرفتر نمی رویم پس ما نیاز داریم بعد اقتصادی زندگی امیرالمومنین را به عنوان یک گفتمان در زندگی خود جاری کنیم.

 

آیت الله صدیقی با تاکید بر اینکه مساله امنیت و رفع فقر دو پایه پرستش خداست گفت: اگر هر کدام از این دو یعنی امنیت و رفع فقر نباشد امکان بندگی خداوند نیز نیست.

 

وی با اشاره به محور دیگر زندگی امیرالمومنین یعنی محور سیاست گفت: ولایت تئوری و ذهنیت نیست یک احساس نیست بلکه ولایت نسخه نجات است و مساله غدیر و حکومت و زمامداری و زعامت در غدیر به عنوان جبهه اعتبار همه به حساب آمده است.

 

دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر با بیان اینکه ما باید غدیر را از حصار یک واقعه تاریخی بیرون بکشیم گفت: انقلاب ما از ذیلهای غدیر و در واقع قطره ای از غدیر به حساب می آید و این کشور خانه امیرالمومنین است که ما باید سفره امیرالمومنین را برای همه باز کنیم چرا که ایشان شخصیتی است که مشرک هم بر سر سفره اش می نشیند.

 

وی با بیان اینکه سعه صدر مایه اتحاد امت است گفت: تنگ نظری مایه از هم پاشیدگی است و نیروهای خودی را به بیگانه تبدیل کردن است و ما برای همین موضوع باید دلها را برای امیرالمومنین شکار کنیم تا این دلها خانه امیرالمومنین باشد.

 

وی با بیان اینکه باید هر روز کاری به نام امیرالمومنین ارایه شود خاطرنشان کرد: ما کار خودمان را انجام داده ایم و در حال حاضر باید ابتکار را به جوانها بدهیم در دانشگاههای ما استعدادهای نهفته ای است که باید آنها را پیدا کنیم و بر روی آنها سرمایه گذاری کنیم.

 

وی با بیان اینکه تنها سنگری که می تواند جوانهای ما را حفظ کند سنگر امیرالمومنین است گفت: تعیین ارتباط غدیر، عاشورا و مهدویت، ملازم همدیگر هستند یعنی هم غدیر و هم عاشورا و هم انتظار بیمه کننده ادیان الهی است و ما باید تدبیری بیاندیشیم که هر دوی عاشورا و غدیر را با حکومت حضرت مهدی(عج) پیوند دهیم و مجاری هر سه این محورها نیز تربیت نظام اسلامی و ولایت تقی است.

کد خبر 572229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha