به گزارش خبرنگار سینمایی شبستان، آیین بزرگداشت هجدهمین جشن سینمای ایران شب گذشته ۲۰ شهریور ماه با حضور «علی ربیعی» وزیر کار، حجت الاسلام دعایی و مدیران سینمایی و جمع کثیری از چهره های سینمایی کشور در تالار ایوان شمس برگزار شد.
در این مراسم همچنین، حبیب ایل بیگی، فرید فرخنده کیش، سیدمهدی طباطبایی نژاد، ابراهیم داروغهزاده، محمد سریر، منوچهر شاهسواری و علیرضا تابش از مدیران سینمایی و چهره های سینمایی و پیشکسوت چون علی نصیریان، جمشید مشایخی، محمد متوسلانی، جهانگیر کوثری، رخشان بنی اعتماد، فاطمه معتمدآریا، فرشته طائرپور، مرتضی رزاق کریمی، کمال تبریزی و ... نیز حضور داشتند.
آیین بزرگداشت هجدهمین جشن سینمای ایران در این شب اختصاص به قدردانی از ۴ چهره سینمایی کشور یعنی «علیرضا رضاداد»، «فاطمه معتمدآریا»، «منوچهر محمدی» و «سیدمحمد خادم» داشت. اجرای این مراسم بر عهده احسان کرمی بود.
«منوچهر شاهسواری» مدیرعامل خانه سینما در ابتدای این مراسم با بیان اینکه این مراسم شب بزرگداشت، تکریم و احترام به بزرگان و خلاقان است، گفت: نسل جوان باید بدانند چه افرادی پرچم سینمای ایران را به بالا نگاه داشتهاند و خوشحالم که مقارن با عید سعید قربان میزبان شما برای یاد کردن از هنر هفتم هستیم.
وی با اشاره به اینکه همیشه باید رنج ها و رویاهای این مردم را در پرده به نمایش بگذاریم، خاطرنشان کرد: هیچ چیز ارزشمندتر از این نیست که هنگامی از برخی از افراد یاد می کنیم دلمان می تپد.
در اولین بخش از مراسم تجلیل، محمد قاصداشرفی، عبدالله علیخانی و محمد متوسلانی برای تجلیل از «سیدمحمد خادم» سینمادار قدیمی و و رئیس اسبق انجمن سینماداران به صحنه آمدند.
محمد متوسلانی درباره خادم گفت: خادم از نظر انسانی فردی شریف است و سوابقش نشان می دهد در مدیریت خود نیز موفق بوده است. او سه دوره رییس فدراسیون کشتی و عضو تیم ملی بود و یکی از قدیمی ترین سینماهای ایران را سرپرستی کرده و در انجمن سینماداران نیز فعال بوده است که اینها نشان از کفایت اوست و خوشحالم خانه سینما یکی از ارکان نمایشی ایران را ارج می نهد زیرا سینما پلی میان مردم و هنرمندان است.
محمد قاصداشرفی، رئیس انجمن سینماداران نیز در ادامه با اشاره به اینکه این اولین باری است که از یک سینمادار در جشن خانه سینما تجلیل می شود، بیان کرد: از خانه سینما برای این مراسم تجلیل تشکر می کنم. انجمن سینماداران از قدیمی ترین اصناف خانه سینما است که در عرصه تولید و پخش و نمایش، بیش از نیم قرن فعالیت داشته اما بسیار مهجور مانده است و تا به حال هیچ بودجه ای به آن تعلق نگرفته و از اعضا و هیات مدیره آن تجلیل نشده است.
عبدالله علیخانی نیز در سخنانی گفت: من با آقای خادم حدود ۵۰ سال است که آشنایی دارم؛ سینما البرز با مدیریت ایشان یکی از سینماهای خوب شهر بود و من از سال ۴۴ برای دیدن فیلم آنجا می رفتم و بعدها در سال ۴۷ که وارد کارهای سینمایی شدم با او مراوده داشتم. آقای خادم در عرصه سینما، کارهای مثبتی از جمله خرید ساختمان برای انجمن و تبدیل برق سینما از تجاری به فرهنگی انجام داده است.
احسان کرمی نیز اجرای تصنیف «تا بهار دلنشین» را به سیدمحمد خادم تقدیم کرد که با همنوایی و استقبال حاضران هم مواجه شد.
در آخر این بخش، سیدمحمد خادم با حضور روی صحنه، تندیس خانه سینما را دریافت کرد و در سخنانی کوتاه با تشکر از خانه سینما گفت: برگزاری چنین برنامه هایی برای اینکه از افرادی که برای سینما زحمت کشیده اند یادی بشود لازم است.
نظر شما