شناسایی و ثبت نام بیش از یک هزار و ۱۸۰ گروه سرود در کانون های سراسر کشور

خبرگزاری شبستان: مدیرکل هنری ستاد عالی مساجد کشور، از شناسایی و ثبت نام بیش از یک هزار و ۱۸۰ گروه سرود در سراسر کشور خبر داد و افزود: حدود ۶۰۰ گروه از کل آمار ثبت نامی به عنوان گروه های سرود دارای ظرفیت های لازم هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست دو روزه اتاق فکر گروه های سرود کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور امروز ( 25 شهریور ) با حضور نمایندگان 9 استان در محل نخستین خانه سرود کانون های مساجد به میزبانی کانون فرهنگی و هنری الرحمن، مسجد صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه شریف ) یاسوج آغاز شد.

 

مجتبی میرزایی، مدیرکل هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور در این نشست، گفت: این نشست ها در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در نیمه نخست ماه مبارک رمضان امسال در جمع شاعران کشور تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب به شعر و شاعران نگاه ویژه داشته و هرساله به این موضوع می پردازند، اظهار داشت: ما به عنوان پیش قراولان عرصه فرهنگی باید منویات معظم له را در عمل به منصه ظهور برسانیم.

 

میرزایی، به ظرفیت های کانون های فرهنگی و هنری در مساجد اشاره و افزود: با هماهنگی معاون فرهنگی ستاد عالی و نخبگان مساجد تصمیم به برگزاری نشستی به منظور هم فکری در زمینه منویات رهبری گرفته شد.

 

این مسئول هنری کشور، با بیان اینکه هر دو ماه یکبار یک استان می تواند میزبان این نشست های اتاق فکر گروه های گروه های سرود کشوری باشد، یادآور شد: برگزاری نشست های مستمر و جمع بندی نظرات در زمینه سرودهای انقلابی و مذهبی می تواند در جهت پیشبرد اهداف ستاد و منویات رهبری تاثیرگدار باشد.

 

وی با بیان اینکه باید برای تحقق منویات رهبری راهکارهای لازم و عملی در اتاق فکر ارائه شود، عنوان کرد: یکی از مواردی که رهبری برآن تاکید دارند، ماندگاری آثار است که باید توجه جدی به موضوع داشته باشیم.

میرزایی، ضمن تاکید بر اینکه راهکارهای توسعه سرود کانون های فرهنگی مساجد در دستور کار ستاد عالی قرار می گیرد، ادامه داد: یکی از فعالیت های صورت گرفته ستاد در این راستا، شناسایی و سازماندهی گروه های سرود در مساجد و کانون ها بود.

 

مدیرکل هنری ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور، از شناسایی و ثبت نام بیش از یک هزار و 180 گروه سرود در سراسر کشور خبر داد و افزود: با توجه به چارچوب مدنظر ستاد و استانداردهای لازم، شاخصه هایی برای شناسایی و معرفی این گروه ها در نظر گرفته شد.

 

وی با بیان اینکه براساس درجه بندی ها و شاخص های تعریف شده حدود 600 گروه از کل آمار ثبت نامی به عنوان گروه های سرود دارای ظرفیت های لازم هستند، خاطرنشان کرد: از این گروه ها می توان به عنوان یکی از ظرفیت های خوب کانون های فرهنگی و هنری در مساجد در راستای گسترش هنر دینی و اسلامی بهره برد.

میرزایی، یادآور شد: ویژگی این گروه های شناسایی شده در این است که از دورترین نقاط کشور یعنی مناطق روستایی و عشایری تا نزدیک ترین نقاط شهری و حتی پایتخت کشور فعالیت هنری دارند.

 

این مسئول هنری کشور بر شناسایی ظرفیت گروه های سرود و آموزش این گروه ها در کانون های فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور تاکید کرد.

 

شایان ذکر است، نخستين گردهمايي مربيان گروه هاي سرود كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد 9 استان كشور با عنوان «اتاق فكر سرود كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد» با حضور مربيان سرود استان هاي اصفهان، فارس، خراسان رضوي، سمنان، مركزي، قم، قزوين، كرمان و يزد روزهاي 25 و 26 شهريور ماه جاري به ميزباني مركز كهگيلويه و بويراحمد برگزار می شود.

کد خبر 574024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha