به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، علی شیرازی شب گذشته (25 شهریور) در مراسم اختتامیه دوسالانه بین المللی خوشنویسی ایران که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، بیان کرد: 70 سال پیش جمعی کوچک و پرمعنا و معنوی از هنرمندان و فرهیختگان دور هم جمع شده و برای حفظ خوشنویسی کلاس هایی را برگزار کردند که بعدها به نام انجمن خوشنویسان تغییر نام داد.
وی ادامه داد: امروز 300 شعبه انجمن خوشنویسی در کشور فعالیت دارند و امروز در جهان اسلام خط و خوشنویسی ما می درخشد.
عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران اضافه کرد: هنرهای ملی به خصوص خوشنویسی هنری است که به دلیل هم نشینی با ادبیات و کلام بزرگان با اخلاق بوده است و خوشنویسان ما هم همیشه افرادی بودند که الگوی اخلاقی در جامعه بودند و اهمیت خوشنویسی برای ما و به خصوص وزارت ارشاد بالا است و هرچه در این زمینه سرمایه گذاری کنیم برکت آن به کشور بازمی گردد.
وی با اشاره به ویژگی های قزوین و پیگیری مدیران آن در حوزه هنر خوشنویسی عنوان کرد: قزوین می تواند پایتخت خوشنویسی باشد.
شیرازی خاطر نشان کرد: بنابراین پیشنهاد می شود که موزه معاصر خوشنویسی تأسیس شود که دارای پژهشکده، کتابخانه تخصصی، فصلنامه و یا ماهنامه باشد و این موارد می تواند باعث شود که پایتخت خوشنویسی را به عینه شاهد باشیم.
در ادامه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین اظهار داشت: به گواه اساتید شورای سیاستگذاری دوسالانه خوشنویسی بیش از پیش ثابت شد قزوین به دلیل اصالت و سبقه و وجود مفاخر متعدد، قابلیت پایتختی خوشنویسی کشور را دارد.
اکبر اسکندرنژاد اضافه کرد: به نسبت جمعیت بیشترین اساتید تراز اول خوشنویسی در قزوین هستند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به تأکیدی که وزیر داشتند که دوسالانه یکنواخت نباشد به پیشنهاد اساتید خوشنویسی شورای سیاستگذاری بعد از انتخاب آثار پذیرفته شده مسابقه حضوری هم در قزوین برگزار کردیم که به نوبه خود بی نظیر بود و خروجی آن هم حیرت آور بود.
گفتنی است در پایان این مراسم از خوشنویشان برگزیده دوسالانه بین المللی خوشنویسی ایران تجلیل به عمل آمد.
نظر شما