علیرضا محمدی، مدیرکل کمیته امداد گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با بیان اینکه 75 درصد درآمدهای این نهاد از سوی دولت در قالب مستمری تامین می شود، اظهار کرد: ماهانه هفت میلیارد تومان به مستمری بگیران این سازمان معادل هر خانوار 50 هزار تومان پرداخت می شود.
وی بر استفاده از ظرفیت خیران و نیکوکاران تاکید کرد و گفت: در تلاشیم تا از مساجد به عنوان مکان های مقدسی که مرکز پیام های فرهنگی و هنری است برای جذب خیرین و نیکوکاران بهره گیریم.
محمدی با بیان اینکه رویکرد فعالیت های ما مسجد محوری است افزود: با این رویکرد مراکز نیکوکاری کمیته امداد با محوریت مسجد در داخل این مکان مقدس یا کنار آن تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون 16 مرکز نیکوکاری در گیلان راه اندازی شده است افزود: از این تعداد 13 مرکز در داخل مساجد و یا جنب آن راه اندازی شده است.
محمدی اذعان کرد: محرومیت زدایی از وظایف اصلی این مراکز در محل است که در تلاشیم تا با بهره گیری از اصحاب مسجد بتوانیم از این ظرفیت به بهترین شکل مطلوب بهره گیریم.
وی وجود این مراکز را موجب اعتماد بیشتر مردم به هیئت امنا، پررنگ شدن صفوف نماز جمعه، حل مشکلات مردم در مسجد با اعتماد به امام جماعت دانست.
مدیر کل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه این نهاد نیازمند هم افزایی برای تعامل بیشتر و بهتر با مساجد است اذعان کرد: باید مباحث فرهنگی، توانمند سازی خانواده ها و اشتغال را به سمت مساجد سوق داد.
وی مساجد را بهترین و امن ترین مکان دانست و گفت: با تعامل با مساجد، کمیته امداد واسطه ایی برای رفع نیاز و مشکلات مردم به همت خیران می شود.
محمدی با بیان اینکه همه مساجد باید دارای مرکز نیکوکاری باشند تصریح کرد: با تشکیل این مراکز در مساجد، محرومین محل شناسایی و از ظرفیت خیران همان منطقه برای کمک به نیازمندان با حفظ کرامت و به نام مسجد بهره گرفته شود.
وی ادامه داد: باید از تریبون مساجد در مناسبت های خاص مثل محرم، رمضان، صفر جهت بازگویی نیاز محرومان به طرق مختلف بهره برده شود تا مردم مطلع شده و با ترفندی خاص محرومان را رسیدگی کنیم.
مدیرکل کمیته امداد گیلان اذعان کرد: همواره در مساجد کمک های برای نیازمندان جمع آوری می شود اما باید از ظرفیت مساجد بیش از این بهره برد.
وی با بیان اینکه نگاه ما به ظرفیت مساجد نباید سطحی باشد افزود: باید باورپذیری کمک به محرومان را از طریق مسجد در مردم نهادینه کنیم.
نظر شما