به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام دکتر حبیب رضا ارزانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان امروز در نشست تخصصی جذابیت کار فرهنگی که در حاشیه پنجمین کنگره «فرهنگ و هنرِ روستا و عشایر» برگزار شد، اظهارداشت: سرفصل های مشترک و دوره آموزشی متمرکز و شبکه ای برای تدریس و ارائه محتوای آموزشی در مساجد کشور تدوین نشده تا اینکه افراد از یک سرفصل یکسان و مشترک در سراسر ایران استفاده کنند.
وی افزود: تدوین دوره های متمرکز و شبکه ای در مساجد کشور برای بهره گیری عمومی و سطح بندی سرفصل های آموزشی ضروری است که در چنین وضعیتی افراد با تغییر منطقه سکونت خود قادر به شرکت در همان دوره و گذراندن سرفصل های قبلی خود باشند.
حجت الاسلام ارزانی ادامه داد: چنین شبکه ای که همراه با برنامه های مورد نیاز جامعه است قادر به ارتقای سطح دانش عمومی هستند.
وی بر برگزاری جلسات چهره به چهره نیز تاکید کرد و گفـت: جلسات چهره به چهره بر اثرگذاری کارها می افزاید و از برگزاری جلسات سخنرانی موثر تر است زیرا در جلسات چهره به چهره سوالات افراد نیز پاسخ داده می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان بر ارائه مدل های صحیح در جامعه تاکید کرد و گفت: الگوهای غلطی که به مردم ارائه می شود موجب بروز آسیب های مختلفی شده که نتایج آن برای جامعه اسلامی ناگوار بوده است.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد که روش های زندگی مانند پوشاک دچار انحراف شده اند به دلیل نبود الگوی خوب و ارائه الگوی اشتباه بوده است.
دکتر ارزانی ارائه سبک را از سخنرانی و جلسه چهره به چهره موثر تر خواند و تصریح کرد: قرائت قرآن هر شب در مساجد در قالب طرح تلاوت نور الگوی زیبایی بود که فراگیر شده است و همانند چنین الگوهایی در کشور باید در عرصه های مختلف گسترش یابد.
وی عمل به خوبی ها را بهترین زبان برای ترویج خوبی ها دانست و افزود: اگر رفتار افراد موثر جامعه بهبود یابد و رفتار پسندیده داشته باشند بر مردم که آن ها را می بینند بهتر اثر می گذارد.
نظر شما