پرداختن به زندگی شهداء زمینه تأمین معنویت در میان خانواده ها است

خبرگزاری شبستان: یک ضرورت بارز و قابل اهمیت وجود دارد تا در فرصت گرامیداشت هفته دفاع مقدس به اهمیت معنویت آمیخته با روحیه ایثار و شهادت در میان خانواده شهداء ، جانبازان و ایثارگران پرداخته شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، یکی از افتخارات استان البرز وجود لشکر 10 سیدالشهداء در این استان و تقدیم شهدای گرانقدر همچون شهید سردار احمد آجرلو، شهید حسین فهمیده، شهیدان شرع پسند، شهیدان قریشی ها و جانبازان شهیدی از جمله مرحوم جانباز علی بخشی و فرزندان شهید آن بزرگوار است.

 

لشکر 10 سیدالشهداء در نخستین روزهای انقلاب اسلامی با مجاهدات سرداران والا مقام در استان تهران شکل گرفت و با انجام بیش از پنجاه عملیات آفندی و پدافندی به یکی از پرافتخارترین یگان های رزم جمهوری اسلامی مبدل شد.

 

امروزه این لشکر به سه مجموعه بزرگ و توانمند یعنی سپاه امام حسن مجتبی(ع) در البرز، سپاه سیدالشهداء در ری و تیپ مخصوص حضرت زهرا(س) در تهران تقسیم شده است.

 

 

سومین گلزار  بزرگ شهدای کشور یعنی گلزار شهدای محمد شهر در این استان یکی دیگر از نشانه های سهم مردم این استان در حفظ کیان نظام اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس است.

 

قدر مسلم، وجود معنویت آمیخته با روحیه ایثار و شهادت در خانواده ها یکی از دلایل و نشانه های حضور پرشور رزمندگان از این استان است. به همین دلیل یک ضرورت بارز و قابل اهمیت وجود دارد تا در فرصت گرامیداشت هفته دفاع مقدس به اهمیت این معنویت آمیخته با روحیه ایثار و شهادت در میان خانواده شهداء ، جانبازان و ایثارگران پرداخته شود.

 

غلامرضا کیانپور، یکی از سرداران دوران دفاع مقدس از لشکر 10 سیدالشهداء است. مهدی صفار کتابی با عنوان عبور از خط با محوریت زندگی نامه این شهید نوشته است که به واقع نمونه ای یک زندگی آمیخته با معنویت است. در این کتاب معنویتی که برگرفته از جوهر وجودی مادر شهید کیانپور است، در زندگی این شهید به نوشتار آمده است.

 

 

همچنین سردار دیگری به عنوان سردار نظرآباد از شهرستان های استان البرز با نام حاج روح الله به قلم معصومه قیطاسی به رشته تحریر درآمده است، که در نوع خود نیز کتابی اثرگذار است.

 

از حجت الاسلام موحد، نماینده ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) در استان البرز می پرسیم چگونه می توانیم از شهداء و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس برای ایجاد معنویت برای امروز خانواده هایمان تأسی بگیریم؟ و ایشان پاسخ می دهد: یکی از دلایلی که دفاع مقدس عنوان مقدس را گرفت، همین روحیه معنویت آمیخته با ایثار و شهادت بود.

 

 

به گفته حجت الاسلام موحد، هدف دشمن از حمله به ایران کشورگشایی و استیلا بود و برای رسیدن به این هدف بالغ بر 30 کشور جهان با عراق همراهی کردند.

 

نماینده ولی فقیه در سپاه استان البرز توضیح داد: معنویت یکی اصل در دوران دفاع مقدس بود، اصلی که در چهره تمامی رزمندگان در خط مقدم موج می زد و این بارقه معنویت برگرفته از خانواده بود.

 

وی تصریح کرد: مادران این شهداء ، رزمندگان و ایثارگران زندگی پاک و با عصمت داشتند، آنان با مسجد و قرآن مأنوس بودند و ما این عزت را از معنویت خانواده ها داریم.

 

این کارشناس دینی خاطرنشان شد: تفاوت میان ما و خدا در یک مطلب است و آن نیاز است. این نیاز به معنویت که در ذات و فطرت ما است، اگر برآورده شود آن ملکوت و کمال انسانی ما جلوه خواهد کرد.

 

وی با در نظر گرفتن این مهم که زنان و مادران محور تأمین معنویت خانواده ها هستند توضیح داد: پرداختن به زندگی شهداء زمینه تأمین معنویت در میان خانواده ها است.

 

و امروز بیش از دو دهه از روزهای جنگ تحمیلی و سال های دفاع مقدس می گذرد. معنویتی که راه ایثار و شهادت را برای 400 هزار جانباز، که در میان آنان 8 هزار جانباز شیمیایی است و 217 هزار شهید دوران دفاع مقدس گشوده است، امروز در میان مدافعان حرم تبلور پیدا کرده است.

 

کد خبر 576058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha