انعقاد تفاهم نامه همکاری میان ادارات کل حفظ آثار دفاع مقدس و تامین اجتماعی خوزستان

خبرگزاری شبستان: در راستای ترویج نقش استان خوزستان در دفاع مقدس، تفاهم نامه همکاری مشترک میان ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس و سازمان تامین اجتماعی منعقد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، در راستای ترویج نقش استان خوزستان در دفاع مقدس و تبیین عملکرد تامین اجتماعی در این دوران، امروز(11 مهر) تفاهم نامه همکاری مشترک میان ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس و سازمان تامین اجتماعی منعقد شد.

 

سردار محمد علی پور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های اسلامی دفاع مقدس خوزستان، در این مراسم، گفت: هر جامعه ای برای اینکه بتواند به عزت و سربلندی برسد، راهی به جز ایثار و فداکاری ندارد و در این راه همه مردم باید جانفشانی کنند.

 

وی اضافه کرد: کشور ما قبل از انقلاب با توجه به وضعیت خاص و منابع و توانمندی هایی که داشت توسط افرادی در خارج از کشور مدیریت می شد، به طوری که در ساختار نظامی ما 30 هزار کارشناس نظامی خارجی فعالیت می کرد و حضور قدرت های بزرگ اجازه نفس کشیدن به ما را نمی داد.

 

وی با بیان اینکه با پیروزی انقلاب توطئه های مختلفی علیه کشور در جهت براندازی نظام ایجاد شد که یکی از آنها جنگ تحمیلی بود، افزود: از همه لایه های کشور در این جنگ حضور یافتند و امروز توانستیم در عرصه های مختلفی علمی، صنعتی، عمرانی و... گام های مؤثری برداریم.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، با اشاره به اینکه یکی از سازمان هایی که در دفاع مقدس ایفای نقش کرد، تامین اجتماعی استان بود که در چندین حوزه فعالیت داشت، ابراز کرد: ما به دنبال این هستیم که نقش خوزستان در دفاع مقدس را تبیین کنیم و به نسل های بعدی انتقال دهیم.

 

وی هدف از انعقاد این تفاهم نامه را علاوه بر تدوین عملکرد تامین اجتماعی در راستای فضاها و پوشش های بیمه ای و...، ثبت تاریخ شفاهی رزمندگان و مسئولان و شناسایی ایثارگران این سازمان، گردآوری اسناد و مدارک مرتبط با دفاع مقدس در تامین اجتماعی و خدمات و پشتیبانی هایی که توسط این سازمان انجام شده، برشمرد.

 

وی با بیان اینکه محتوای گردآوری شده در نهایت در قالب کتاب چاپ و منتشر شده و به عنوان منبعی مهم در باغ موزه دفاع مقدس خوزستان استفاده خواهد شد، اظهار کرد: اگر هشت سال جنگ تحمیلی، از شاخص های فرهنگی ماست پس باید تاریخ شفاهی، خاطرات، فضاها و مکان ها، ایثارگری ها و جانفشانی ها، بمباران ها و شیمیایی ها و... گردآوری و به نسل های آینده انتقال داده شود.

 

سردار علی پور، خوزستان را استانی برخوردار هم از نظر منابع طبیعی و انسانی و هم امکانات و تجهیزات و... دانست و ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده 23 هزار شهید در این استان شناسایی شدند ولی با توجه به آثاری که جنگ بر مردم این استان گذاشت، هنوز به آمار جانبازان ما اضافه می شود.

 

وی با تاکید بر اینکه همه خوزستان حتی در دورترین نقاط درگیر جنگ بود و آثار جانبازی و تاثیر جنگ در تمام شهرهای ما دیده می شود، خاطر نشان کرد: قطعا خدمات دهی به این تعداد عزیران کار سختی است و نیازمند حمایت همه مسئولان و ارگان هاست.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، با اشاره به اینکه هر کس هر نوع خدماتی از دستش بر بیاید باید پای کار بیاید و کمک کند، اذعان داشت: یک سری محدودیت ها وجود دارد که دست استان نیست ولی باید به حداقل ها پاسخ داده شود.

 

وی به راه اندازی موزه دفاع مقدس اشاره کرد و یاد آور شد: زمین موزه تامین و طرح محتوایی و سناریوی مفهومی باغ موزه دفاع مقدس تکمیل شده و تا پایان سال جاری به اتمام می رسد و ساخت آن آغاز خواهد شد، همه معتقدند که خوزستان باید موزه قَدَری داشته باشد و این امر با حمایت استانداری و امام جمعه اهواز در حال انجام است.

 

وی با بیان اینکه باغ موزه دفاع مقدس خوزستان باید به سه سؤال « چگونگی آغاز جنگ»، «نتیجه جنگ» و «چرایی این نتیجه» پاسخ دهد، تصریح کرد: در بنیاد حفظ آثار چهار ماموریت داریم که شامل تدوین و تبیین آثار جنگ، نگهداری این آثار، اثرگذاری آن و جلوگیری از تخریب آثار دفاع مقدس است.

 

سردار علی پور، بیان کرد: در استان کار را در سه سطح آغاز کردیم که شامل تبیین نقش نیروهای مسلح، نقش دولت در دفاع مقدس و نقش مردم، اصناف، مساجد و مدیریت های مردم نهاد است و همچنین تاریخ جنگ خوزستان توسط سه گروه 15 نفره در حال نگارش است.

 

کد خبر 577895

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha