ظرفیت خلق آثار قرآنی تحول بخش هنری جشنواره ملی دانشجویان را ضرورت می بخشد

مدیر فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تحول بخش هنری جشنواره ملی قرآن دانشجویان به دلیل ظرفیت بالای دانشجویان این دانشگاه در خلق آثار الهام گرفته از قرآن را ضروری دانست.

سیدعلی فلاح، مدیر فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به حضور نماینده این دانشگاه در شورای بازنگری آیین نامه جشنواره ملی قرآن دانشجویان، به خبرنگار شبستان گفت: ظرفیت بالای هنری در دانشگاه جامع و توانمندی دانشجویان آن برای خلق آثار هنری الهام گرفته از قرآن منجر به ارائه پیشنهاداتی برای تحول بخش هنری این جشنواره به شورای بازنگری ارائه شده است.

وی با بیان این مطلب که هنر از بخش های اصلی جشنواره داخلی دانشگاه جامع است، ابرازکرد: ششمین جشنواره قرآنی این دانشگاه همراه با بخش هنری "قرآن و دفاع مقدس" برگزار شد و در آن دانشجویان دستاوردهای هنری خود را که از قرآن الهام گرفته در معرض دید علاقه مندان قرار دادند.

فلاح از افزودن رشته حفظ 3 جزء از مصحف شریف به هفتمین جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبرداد و تصریح کرد: سال گذشته افزودن رشته حفظ یک جزء استقبال بالای دانشجویان را به همراه داشت از این رو در جشنواره هفتم در کنار حفظ یک، 5، 10، 15، 20 و 30 جزء قرآن حفظ 3 جزء نیز برای سهولت شرکت دانشجویان به مسابقات افزوده شده است.

مدیر فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به برگزاری دومین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان در این دانشگاه ادامه داد: این جشنواره 18 آذرماه با حضور یک هزار نفر از دانشجویان برگزار شد که پس از اعلام نتایج از نفرات برگزیده آن تجلیل به عمل می آید.

وی درباره زمان برگزاری مرحله مقدماتی هفتمین جشنواره قرآنی دانشگاه جامع یادآورشد: طی هفته جاری زمان و مکان برگزاری این مرحله برای مشخص شدن و راهیابی نفرات برگیده به مراحل بالاتر اعلام می شود.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 5783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha