به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر محمد رجبی دوانی، استاد دانشگاه و پژوهشگر در مراسم بزرگداشت پروفسور افتخار حسین عارف، رییس موسسه فرهنگی اکو در ایران که عصر دیروز در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار شد، گفت: متاسفم که در مدتی که استاد عارف در ایران بودند وجودشان آنگونه که باید و شاید مورد استفاده ما قرار نگرفت. ایشان معاونی داشتند که به گفته همه اعضای موسسه اکو سد راه ایشان بودند و ایشان در مدت خدمت خود در اکو چه زجرها که از سوی این معاون متحمل نشدند. در این ایام هر چه به وزارت خارجه گفته شد که این فرد اخلاق ندارد فایده ای نداشت.
دکتر رجبی دوانی ادامه داد: رفتار معاون پروفسور عارف غیر قابل قبول بود. عشق و علاقه به ایران بود که استاد عارف را در ایران نگه داشت وگرنه ایشان بارها مصمم شدند که از موسسه اکو بروند. جاهایی همچون حوزه هنری باعث دلخوشی استاد عارف بود.
این استاد دانشگاه و پژوهشگر با بیان اینکه استاد عارف جدا از ادبیات اهل حکمت و عرفان است، اظهار داشت: سرود ملی کشور پاکستان سراسر فارسی است. حلقه های وصلی که بین کشورهایی همچون ایران و پاکستان برقرار است به خاطر وجود امثال استاد عارف است.
بر اساس این گزارش، دکتر نجف زاده بارفروش، از اساتید دانشگاه در این مراسم تصریح کرد: از دیگرهنگام شاهد پیوند زبان پارسی و هندی هستم. پیوند این 2 فرهنگ ناگسستنی است. امیدوارم پروفسور عارف هر جا که هستند، پاینده و تندرست باشند و یاد ایران را همواره به یاد داشته باشند.
بر اساس این گزارش، علی داودی، مدیر دفتر شعر حوزه هنری در مراسم بزرگداشت پروفسور افتخار حسین عارف عنوان کرد: سالهای سال است که از تاسیس موسسه فرهنگی اکو می گذرد. ما با موسسه اکو در سال های اخیر در عرصه شعر ارتباط داشتیم. اینکه یک مسئول فرهنگی در کنار همه اطلاعات دغدغه شخصی و خاص داشته باشد، مهم و حایز اهمیت است. با همکاری موسسه اکو برنامه های مختلفی از جمله رونمایی از کتاب های شعر و شب شعر برگزار کردیم. مسئله شعر دغدغه دکتر عارف بود و ما شاعران هم فرصت را مغتنم می شمردیم.
نظر شما