لزوم  تدوین برنامه مدون در بخش خواهران کانون های مساجد

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، بر ضرورت تدوین برنامه مدون در بخش خواهران کانون های مساجد تاکید کرد و اظهار داشت: این کار می تواند افق و نقشه راهی برای فعالیت های این بخش باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حسین براتی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد خوزستان، امروز(18 مهر) در جلسه شورای مشورتی خواهران کانون های مساجد استان که در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) ابراز امیدواری کرد بتوانیم رهرو خوبی برای ادامه راه این امام بزرگوار باشیم و گفت: خواهران کانون های مساجد یک سری وظایف دارند که باید به عنوان افق و نقشه راه به آن عمل کنند.

 

وی با بیان اینکه علاقه مندیم که خواهران کانون ها نسبت به تشکیل کارگروهی اقدام و با همفکری و مشورت وظایف و خدمات خود را در این راستا تعریف و تدوین کنند، ادامه داد: باید بدانید چه کاری باید انجام دهید تا با کمک شما بخشی از امور مسجد برداشته شود.

 

براتی، با اشاره به اینکه این وظایف باید با توجه به شناختی که از منطقه خود دارید و ظرفیت مسجدی که در آن فعالیت می کنید، مطابقت داشته باشد، تصریح کرد: باید سهم این بخش را در مسجد مشخص و نقش حداقلی برای آن تعریف کنید.

 

وی از برگزاری یک جلسه مشترک میان مدیر کانون فرهنگی هنری و مسئول بخش خواهران مسجد جهت مشورت و رایزنی و استفاده بیشتر از ظرفیت مغفول حوزه خواهران در آینده نزدیک خبر داد و افزود: این جلسه در ابتدا با حضور کانون های مساجد اهواز به عنوان پایلوت برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه با این کار می توانیم بخشی از مشکلات این حوزه را برطرف و از ظرفیت محدودی که در اختیار ما قرار گرفته، استفاده کنیم، اذعان داشت: در اهواز 120 کانون مساجد فعالیت می کند که باید بتوانیم بخش خواهران آنها فعال و برای آنها افق و برنامه داشته باشیم.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد خوزستان، عنوان کرد: باید طوری برنامه ریزی کنیم که بتوانیم سطح کانون ها و اعضای آن را بالا ببریم و بر اساس آن خدمات فرهنگی، تربیتی، دینی، قرآنی و... ارائه دهیم و با پرهیز از روزمرگی بدانیم می خواهیم به کجا و چه سطحی برسیم.

 

وی با تاکید بر اینکه در کانون ها باید امور اجرایی خود را از امور فکری تفکیک کنیم و چرا که سیاست گذاری با اجرا متفاوت است، خاطر نشان کرد: اگر به این موارد توجه شود می توانیم در بحث کانون ها و جذب جوانان و نوجوانان به مسجد موفقیت بیشتری کسب کنیم.

 

در پایان خواهران کانون های فرهنگی هنری مساحجد به بیان مشکلات و ارائه پیشنهاداتی جهت بهبود وضعیت کانون ها و ارتقای سطح آنها پرداختند.

 

کد خبر 579733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha