حجت الاسلام علی رحمتی، کارشناس حوزه دین به خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان اظهار کرد: روزانه جمعی از جوانانی که شاید در روزهای عادی دلیلی برای مراجعه به این مراکز پیدا نمی کنند، برای پرس و جو در خصوص احکام دینی و اعتقادی خود در فضایی از معنویت که در سایه عزاداری های هر شب حسینیه اعظم ایجاد می شود، به این مرکز مراجعه می کنند.
یکی از کارشناسان حاضر در این مرکز اظهار می کند، مرکز مشاوره حسینیه اعظم همزمان با آغاز محرم در این مجموعه فعال شده است و بیشتر مراجعه کنندگان پس از نماز مغرب و عشا و مراسم عزاداری در این مرکز حاضر می شوند.
حجت الاسلام علی رحمتی با بیان اینکه در این مرکز مباحثی چون احکام، خانواده، مسائل شرعی، سیاسی، اجتماعی و همچنین موارد حقوقی و اعتقادی مشاوره داده می شود، ادامه داد: مراجعه کنندگان به این مرکز در رده سنی 15 تا 40 سال می باشند.
این خادم حسینیه اعظم زنجان به دغدغه های مراجعه کنندگان اشاره کرد و افزود: بسیاری از مراجعه کنندگان از گرفتاری های روزمره و آسیب های جامعه که گریبانگر بسیاری است، رنج می برند.
وی افزود: کارشناسان حاضر در این مرکز تا جایی که در توان دارند به مراجعه کنندگان مشاوره می دهند و در برخی موارد مشاوره ها در طول سال ادامه پیدا می کند.
حجت الاسلام رحمتی از حضور سه تا چهار کارشناس از فعالان حوزوی در این مرکز خبر داد و افزود: پیش بینی می شود در طول این ده شب به طور متوسط یک هزار مراجعه کننده در این مرکز حضور پیدا کنند.
این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه برخی مراجعه کنندگان از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند ولی به جهت عدم رعایت احکام دینی از آرامش روانی کمتر بهره می برند، خاطرنشان کرد: مراجعه کنندگان به این مرکز را دانش آموزان و دانشجویان تشکیل می دهند.
وی به مراجعه فردی با وضعیت مالی بسیار عالی به این مرکز اشاره کرد و گفت: این فرد با وجود اینکه نماز و روزه خود را به جای می آورد ولی ناآرام بود، از اینرو از فرد در خصوص پرداخت زکات و خمس مالش سوال کردیم، که متاسفانه این فرد در این ادای این واجب دینی سستی کرده بود که به حمد خداوند با پرداخت مبلغ خمس و زکات به آرامش روحی و روانی رسید.
نظر شما