عبدالوحید توحیدی، فرماندار شهرستان سوادکوه، امروز (24مهر) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد، ظرفیت خوبی در حوزه های اجتماعی است که باید از این قابلیت برای کاهش آسیب های اجتماعی، استفاده خوبی را نمود.
وی اظهار کرد: جوانی که به مسجد می رود و جزء هیئت های مذهبی است، به طورر معمول کمتر دچار آسیب های اجتماعی می شود و می طلبد این گروه سنی را بیشتر به سمت مسجد و کانون های مساجد، سوق داد.
توحیدی بیان کرد: تغدیه فکری و کار کارشناسی برای جوانان مسجدی، لازم است و باید به طور اصولی برای آنها، کار صورت گیرد تا از پتانسیل های آینده ساز جامعه، نهایت بهره را برد.
وی با اشاره به اینکه با کانون های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان سوادکوه، آشنایی دارد و از تعدادی به طور نزدیک، بازدید نموده، ابراز کرد: فقط تاسیس کانون و افزایش تعداد کانون های مساجد و قائم به فرد یا گروه خاص، ملاک عملکرد نباشد بلکه از ظرفیت ها و اقشار مختلف، بکارگیری شود.
توحیدی درباره یکی از اهداف تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد جهت مقابله با تهاجم فرهنگی، گفت: تهاجم فرهنگی، امری پیچیده و سخت است که به تناسب خود و حوزه کار فرهنگی به راحتی به چشم نمی آید.
وی اظهار کرد: جلوگیری از یک اعتیاد، یک طلاق و حتی یک بزه، کاری سنگین و مهم در جامعه، محسوب می شود که کانون های مساجد در این راستا، وظیفه مهمی بر عهده دارند و تاثیر مستقیم آن، قابل مشاهده در امور مختلف است.
توحیدی بیان کرد: تلاش های کانون های مساجد جهت مقابله با تهاجم فرهنگی و مسائل دیگر باید مورد بررسی آماری و تحلیلی، قرار گیرد و از نقش مهم این مراکز، استفاده بهینه را نمود.
به گزارش شبستان، 19 مهر، سالروز منویات حکیمانه و مدبرانه مقام معظم رهبری(دامت برکاته) در خصوص کانون های فرهنگی و هنری مساجد و نقش این مراکز در تقویت فرهنگ دینی در سال 1391 در خراسان شمالی است.
نظر شما