حجت الاسلام سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در گفت و گو باخبرنگار خبرگزاری شبستان از زیباکنار با اشاره به افتتاحیه سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، اظهار داشت: این افتتاحیه متفاوت ترین مراسم قرآنی بود که در روند برگزاری مسابقات قرآن شاهد آن بودیم.
وی افزود: با توجه به اتفاق نظر بین عوامل برگزار کننده مسابقات در سازمان اوقاف و امور خیریه و همچنین شبکه قرآن و معارف سیما، قرار شد که برای برگزاری هنرمندانه آیین های مسابقات قرآن کریم تلاش شود.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه مسابقات به خودی خود جذاب، متنوع و دیدنی است، گفت: وقتی از ابزار هنر در نمایش آموزه ها و معارف قرآنی استفاده شود طبعا علاقه مندانی که در سالن حضور پیدا می کنند با شعف و شعور بیشتر برنامه ها را دنبال می کنند.
حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: آیتم ها، وله ها و میان برنامه های بسیار جذابی در افتتاحیه اجرا شد که هر کدام در ارتباط با مراسم تدارک دیده شده بود.
وی با بیان اینکه امسال شاهد برگزاری مسابقات ویژه در گیلان هستیم، خاطرنشان کرد: در سال های گذشته مسابقات در رشته های مختلف در استان های گوناگون برگزار می شد.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: در سی و نهمین مسابقات سراسری قرآن کریم همه رشته ها با هم تجمیع شده و یک جا در گیلان بدون اینکه مسابقات خواهران و برادران هم پوشانی داشته باشد، برگزار می شود.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه به مدت دو هفته از 25 مهر تا یکم آبان مسابقات بخش برادران و از دوم تا هفتم آبان مسابقات بخش خواهران برگزار می شود،افزود: تدبیر برگزاری مسابقات به اینگونه به این دلیل است تا مسابقات بخش خواهران که معمولا از انعکاس کمتری برخوردار بود، بتواند آن توانمندی های قرآنی که در بخش خواهران است را به صورت ویژه منعکس کنند.
وی با تأکید بر اینکه یکی از مصادیق قرآن ظلم ستیزی است و قیام امام حسین(علیه السلام) نیز بر مبنای استکبارستیزی بوده است، افزود: فعالان قرآنی باید تلاش کنند تا این پیام قرآنی انتقال یابد، بر همین اساس شعار این دوره از مسابقات همان تعبیر تاریخی امام حسین(علیه السلام) در شب عاشورا یعنی «أَنّی کُنْتُ اُحِبُّ الصَّلاةَ لَهُ وَتِلاوَةَ کِتابِهِ» انتخاب شده است.
نظر شما