۷۰ درصد مردم تمایل به مشارکت در برنامه های پیشگیرانه مواد مخدر دارند

خبرگزاری شبستان: مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان از فرصتی که مردم برای اقدامات پیشگیرانه مواد مخدر اعلام آمادگی کرده اند، نهایت استفاده را ببرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، حمید صرامی مشاور دبیرکل و دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور شب گذشته (5 آبان) در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان داشت: 58 درصد معتادین زیر 34 سال سن و 14 درصد معتادین بین 15 تا 19 سال سن دارند.

 

وی افزود: توانمندکردن دانش آموزان مقطع دوم متوسطه در استانهای قم، قزوین، مرکزی، لرستان، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، هرمزگان، خوزستان، آذربایجان غربی، گلستان و تهران انجام می شود.

 

صرامی خاطرنشان کرد:یک میلیون نفر از دانش آموزان مقطع دوم متوسطه، والدین آنها، معلمان و مشاوران مدارس در طرح توانمندسازی و پیشگیری از اعتیاد قرار می گیرند تا تمایل دانش آموزان به مصرف مواد مخدر را کاهش بدهیم.

 

وی با تاکید بر اینکه با یک نگاه عمیق و علمی در طرح توانمندسازی گام برداریم، افزود:افزایش دانش دانش آموزان نسبت به عوارض مواد مخدر،توانمندسازی اجتماعی دانش آموزان در حوزه مراقبت و یکپارچه سازی خدمات پیشگیرانه در سطح مدارس و مبارزه نرم افزایی در سطح متوسطه دوم از جمله اهداف این طرح است.

 

مشاور دبیرکل و دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: 6 استان در اولویت اول توانمندسازی دانش آموزان مقطع دوم متوسطه هستند که در این رابطه 800 نفر از مدرسین آموزش و پرورش از آموزشهای متخصص لازم برخوردار شده اند.

 

صرامی اعلام کرد: 61 درصد دانش آموزان بیان می کنند که با عوارض مواد مخدر آشنا نبوده اند.

 

وی افزود: جوانان 15 تا 18 سال بیشترین مقطع سنی هستند که گرفتار مواد مخدر شده اند، فقر آگاهی، خودکنترلی، زندگی سالم، باورهای از شبکه های اجتماعی، فشار گروه های همسالان، پایین بودن آستانه تحمل، مشکلات و درگیری های خانوادگی و نگرش های مثبت در مصرف مواد مخدر از عوامل افزایش گرایش جوانان 15 تا 18 سال به مواد مخدر است.

 

مشاور دبیرکل و دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد:90 درصد مردم کشور اعتیاد را عامل آسیب های اجتماعی اعلام کرده اند.

 

صرامی با بیان اینکه 5 آسیب اجتماعی کشور از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده که اعتیاد اولین آسیب است، یادآور شد: با توجه به اینکه اعتیاد اولین آسیب اجتماعی است دستگاه های فرهنگی با توانمندی و حساسیت ویژه گامهای بیشتر بردارند.

 

وی افزود: شانس مصرف مواد مخدر در بین دانش آموزانی که در خانواده های آنان دعوا و اختلاف، 2/21 درصد بیشتر از دیگر دانش آموزان است و نیز شانس مصرف مواد مخدر در بین دانش آموزانی که بدون اطلاع خانواده بیرون می روند19/6 درصد بیشتر است.

 

مشاور دبیرکل و دبیر اتاق های فکر ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مدارس قوی ترین پایگاه برای مداخلات پیشگیرانه هستند.

 

 

کد خبر 583485

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha