حجت الاسلام حسن قلی پور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، امروز (6 آبان) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: پیامبر بزرگ اسلام، حضرت محمد(صلی الله علیه و آله و سلم) در آخرین لحظات عمر شریف خود در یک اعلام عمومی، همه مردم را به مسجد دعوت نمود و بعد از پایان نماز، مردم از دور و نزدیک در مسجدالنبی، گرد هم آمدند.
وی افزود: مردم از یکدیگر می پرسیدند که آن حضرت چه سخنی را خواهد گفت که تا این اندازه، ارزش دارد و همه برای حضور عمومی، دعوت شدند.
حجت الاسلام قلی پور اظهار کرد: پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم) به بالای منبر رفت و جمله «إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا، کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی؛ أَهْلَ بَیْتِی وَ إِنَّهُمَا لَنْ یَفْتَرِقَا حَتَّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ» را فرمود که هر نفسی، چشنده مرگ است و هر جانداری، می میرد و در آینده از بین می رود.
وی با اشاره به اینکه این سخن آن بزرگوار، تاثیر تأثرانگیزی در مردم ایجاد کرد، بیان کرد: پیامبر رحمت(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود که قرآن و عترت و اهل بیت(علیهم السلام) را در بین شما به امانت می گذارم که با تمسک به این دو، سعادت دنیا و آخرت را کسب خواهید کرد و توسل و عمل به این گوهرهای باارزش را زندگی، مد نظر ویژه قرار دهید.
حجت الاسلام قلی پور ابراز کرد: بر اساس این جمله ارزشمند پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم)، دو گوهر مهم و تاثیرگذار را برای زندگی به ارمغان بین مردم گذاشت که قرآن، کتاب الهی است و سخن بشر نیست و هیچ تحریفی در آن، وارد نشده و کلام خدا بر پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم) اکنون در نزد انسان ها، باقی مانده است.
وی گفت: بر اساس فرموده حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه)، با عمل همگان به دستور قرآن، سعادت دنیا و آخرت، نصیب آنها می شود بنابراین ما معتقد هستیم که این کتاب، سخن الهی و خدا است و لفظ بشریت نیست.
حجت الاسلام قلی پور اظهار کرد: دستور به قرآن، انسان را به سعادت و جامعه را به مدینه فاضله می رساند و دست اندرکاران جامعه از والدین و ... به آموزش قرآن به فرزندان و حتی یادگیری خود، اهتمام داشته باشند.
وی بیان کرد: پیامبر مودت(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود که «خَیرُکُم مَن تَعَلَّمَ القُرآنَ وَ عَلَّمَه» و همچنین در آیه 9 سوره اسراء قرآن آمده که « اِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ يَهْدِي لِلَّتِي هِيَ أَقْوَمُ» که همانا! این قرآن، شما را به راه راست و آیینی، استوارتر راهنمایی می کند و باید اهل ایمان، نیکوکار باشند و به اجر عظیم، پاداش می دهد بنابرین بر اساس گفته خود قرآن و آن حضرت، لازم است که همه خانواده ها و مراکز آموزشی، این کتاب الهی را در مدارس و دانشگاه ها، تدریس و ترویج کنند.
حجت الاسلام قلی پور ابراز کرد: قرآن را در جامعه بشری باید تعلیم داد و به آن عمل کرد که جامعه به سعادت، سوق یابد و با تعلیم و درونی کردن این کتاب الهی، مصونیت برای افراد ایجاد می شود.
وی گفت: پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) که هرگاه فتنه ها، ناراحتی و گرفتاری همانند پاره های شب ظلمانی از هر سو به شما، حمله می کند به قرآن، پناه برید که پناه آوردن به این کتاب، مستلزم آموزش و عمل به آن است.
حجت الاسلام قلی پور اظهار کرد: یقین دارم که قرآن، شفاعت کننده و شکایت کننده است که شفاعت آن، شامل افرادی ویژه می شود و این امر بر کسی، پوشیده نیست.
وی بیان کرد: قرآن، میزان سنجش حق و باطل است و چراغ های نور هدایت به شمار می آیند که در جامعه، می درخشد و یک راهنمای خوبی است که مردم را به خوبی ها، هدایت می کند و بهترین راهنمای بشر است.
حجت الاسلام قلی پور ابراز کرد: بر والدین، لازم است که فرزندان را به تعلیم قرآن، تشویق کنند زیرا یکی از حقوق فرزندان نسبت به والدین، تعلیم قرآن است تا با عمل درست این کتاب الهی، از زندگی سعادتمند بهره مند شوند.
نظر شما