قرآن پایه و اساس آبادانی مساجد/ دوری از قرآن جامعه را مادی‌گرا می‌کند

خبرگزاری شبستان:رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان گفت: قرآن پایه و اساس آبادانی مسجد است و قرائت قرآن در مسجد مایه ارتقای معنویت در بین نمازگزاران می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت الاسلام رمضانعلی معتمدی، رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان در آیین اختتامیه یازدهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان استان اصفهان اظهارداشت: قرآن کلام وحی و وسیله هدایت انسان است که از سوی خداوند متعال برای هدایت بشر به قلب پیامبر اکرم(ص) نازل شده است.

 

وی افزود: برنامه جامع خداوند برای هدایت و رهبری انسان در قالب آیات قرآن ارائه شده که این بهترین برنامه برای هدایت انسان است و باید از این ظرفیت مهم بهره مند شویم و از آن فاصله نگیریم.

 

حجت الاسلام معتمدی ادامه داد: انس با قرآن و تقویت ارتباط با این کتاب الهام بخش موجب سلامت اجتماعی و فردی می شود و باید این ارتباط هر روز در بین مردم جامعه تقویت شود تا اینکه مشکلات و تهدیدهای از جامعه نیز دور شود و اگر فاصله بین قرآن و مردم ایجاد شود آنگاه جامعه نیز با پیامدهای این فاصله که آسیب های اجتماعی است روبرو می شود.

 

وی با اشاره به جایگاه مسجد برای فعالیت های قرآنی گفت: قرآن پایه و اساس آبادانی مسجد است و قرائت قرآن در مسجد مایه ارتقای معنویت در بین نمازگزاران می شود و مسجد بهترین فضا و مکان برای فعالیت های قرآنی است.

 

رئیس کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان بر تقویت ارتباط با قرآن تاکید کرد و افزود: جامعه ای که ارتباطش با قرآن و مفاهیم آن کم باشد آن جامعه یک جامعه با فرهنگ غربی و استکباری و جامعه ای مادی گراست.

 

حجت الاسلام معتمدی ادامه داد: مفاهیم قرآنی باید در ابعاد مختلف زندگی فردی و اجتماعی قابل مشاهده باشد که برکات آن در دنیا و آخرت به انسان می رسد که سلامت روحی فردی و اجتماعی از مصادیق این ارتباط معنوی است.

 

وی به توصیه های قرآن و معصومین(ع) بر گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه اشاره کرد و گفت: باید فرهنگ گفتمان قرآنی در جامعه گسترش یابد و نباید فاصله ای بین قرآن و زندگی فردی ایجاد شود بلکه باید بر اساس توصیه های قرآن در طول شبانه روز به حد توانایی خود قرآن قرائت کنیم که در دنیا سبب سعادت و مصونیت است و آخرت انسان را نیز با همنشینی با خوبان محقق می کند.

 

وی بر تلاش برای حفظ قرآن نیز تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: ارتباط با قرآن برای سعادت دنیا و آخرت، مصونیت در برابر دشمنان و در آخر موجب ارتقای جایگاه و درجه فرد حافظ قرآن می شود که اگر در زندگی اهتمام بر این کار پیدا کنیم قادر به حفظ قرآن هستیم.

 

حجت الاسلام معتمدی همنشینی جوان با قرآن را مایه خیر و برکت فرد دانست و گفت: عاقبت بخیری نتایج ارتباط با قرآن در دوران جوانی است که شیرینی این ارتباط را در زندگی می چشیم و از برکات آن استفاده می کنیم.

 

کد خبر 585635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha