به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر واعظی در نشست شورای اداری استان هرمزگان با بیان اینکه این افراد همان کسانی هستند که در دولت قبل که در تحریم بودیم صدایشان در نمی آمد، اظهار کرد: امروز باتوجه به برداشته شدن تحریم بیمه، کشتیرانی و ...، این افراد مذاکرات و برجام و عملکرد دولت را مخدوش می کنند درحالی که معتقدیم همه این توفیقات متعلق به کلیت نظام، هدایت های رهبری و حمایت مردم است.
وی با تاکید بر اینکه اجازه ندهیم یک جریان سیاسی بیاید و مردم را مایوس و روحیه ناامیدی در جامعه ترویج دهد، به رای اعتماد مجلس به سه وزیر پیشنهادی اشاره کرد و افزود: عده ای از این اقدام مجلس عصبانی شدند؛ چنین اقدامی را چگونه ای می شود تفسیر کرد؟
دکتر واعظی از تلاش این عده برای حاشیه بردن دولت به عنوان یکی دیگر از موارد برشمرد و عنوان کرد: بدترین حات این است که دولت وارد مسائل حاشیه ای شود؛ تعدادی از سایت ها و روزنامه ها هر روز موضوعی را مطرح می کنند دولت را از مسیر ارائه خدمات به سمت دیگری منحرف سازند.
وی بدون اشاره به نام جریان خاص، اذعان کرد: فعالیت های انتخاباتی باید از همان زمانی آغاز شود که قانون تعیین کرده است اما از هفت یا هشت ماه قبل برخی از تحرکات و اقدامات کلید خورده است .
واعظی از وجود رهبری به عنوان یک نعمت بزرگ یاد کرد و گفت: وضع ما با دیگران متفاوت است و کشوری که رهبر دارد نباید بر سر مسائل جزیی بحث و جدل داشته باشد زیرا معظم له فصل الخطاب است و تصمیمات رهبری برای همه الزام آور است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت تدبیر و امید از مذاکرات هسته ای به عنوان توفیقی بزرگ یاد کرد و گفت: تیم مذاکره کننده کشورمان به خوبی از منافع ملی دفاع کرد و نتیجه مذاکرات ایران اسلامی با شش قدرت جهانی در خدمت منافع کشور بود به گونه ای که دوست و دشمن به این موضوع اذعان دارند و امروز نظام جمهوری اسلامی از جایگاه بسیار بالایی در منطقه و جهان برخوردار است.
وی خنثی سازی پروژه ایران هراسی و شیعه هراسی را یکی دیگر از آثار مذاکرات هسته ای دانست و افزود: در گذشته فضای مخدوشی در این زمینه بوجود آورده بودند که پس از برجام دنیا به حقانیت ایران اسلامی پی برد.
دکتر واعظی از تمرکز بر مباحث اقتصادی به عنوان یکی دیگر از توفیقات دولت یازدهم نام برد و بیان کرد: در شرایطی که قیمت نفت از 120 دلار به کمتر از 28 دلار رسید با سیاست های مدبرانه و همبستگی موجود، شاهد ثبات و آرامش در بخش اقتصادی کشور بودیم.
وی با بیان اینکه این ثبات و آرامش مرهون سیاست های اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد: بهره گیری از این سیاست موجب شد تا تکانه هایی که به بخش اقتصاد وارد شد نتواند به اثرگذار باشد.
مقام عالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت بحرانی منطقه، عنوان کرد: کشورهای منطقه در اطراف ما نظیر افغانستان، پاکستان، عراق، ترکیه، سوریه و یمن دچار بحران های متفاوتی شده اند و حتی گروه های تروریستی تا چندکیلومتری مرزهای کشور ما آمدند اما به دلیل همبستگی، اقتدار ملی، قدرت دفاعی نیروهای مسلح سبب شده است که ایران اسلامی جزیره امن و ثبات در منطقه باشد.
وی با بیان اینکه هرگاه امنیت در کشوری حاکم باشد رونق اقتصادی نیز وجود خواهد داشت، افزود: برخی از مشکلات و کاستی ها در کشور خودنمایی می کند اما اگر همچنان با فضای همدلی پیش برویم قطعا توفیقات زیادی حاصل می شود.
واعظی به شرایط ایران در عرصه بین المللی اشاره کرد و گفت: تعامل و برقراری روابط حسنه با همسایگان و کشورهای اسلامی و کاهش دشمنی ها از سیاست های دولت است اگرچه در این بین عربستان صعودی به غلط از اقتدار ایران اسلامی احساس تهدید برای خود می کند و با اقدامات ناپخته نظیر حمله به یمن جایگاه خود را در جهان به شدت تنزل داده است.
وی با ذکر این مطلب که جمهوری اسلامی به عنوان کشور حامی مظلوم در سطح جهان مطرح است، افزود: اگر دیگران شعار مبارزه با تروریسم را سر می دهند اما ایران اسلامی در عمل وارد مبارزه شده است.
دکتر واعظی همبستگی با بیان اینکه ملی، بهبود وضعیت معیشتی مردم و ایجاد اشتغال از دغدغه های جدی دولت بوده و هست، تصریح کرد: تحقق این مهم کاهش تصدی گری دولت و فراهم نمودن بستر برای ورود جدی تر بخش خصوصی است.
وی افزود: بیش از 100 هزار اپلیکیشن طی طول 2 ساله اخیر و به همت شرکتهای ارتباطی کوچک در کشور ساخته شده است و در حال حاضر جوانان ایرانی نرمافزار به کشورهای دنیا صادر میکنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از هرمزگان به عنوان استانی بسیار مهم و استراتژیک یاد کرد و گفت: صنعت، حمل و نقل، تجارت، کشاورزی، خدمات و ... از ظرفیت های فوق العاده این استان است که می تواند به کمک توسعه کل کشور بیاید و ما نیز موظفیم که زیر ساخت های لازم را برای رونق کسب و کار و بهبود وضعیت معیشتی مردم آن فراهم کنیم.
نظر شما