خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ مقام معظم رهبری با اشاره به غیر قابل اعتماد و خود برتر بین،غیر منطقی و عهد شکن بودن دولت آمریکا، آن را دولتی در چنگال قدرت شبکه صهیونیسم بین المللی می داند، حال با توجه به این خصوصیات که در باره آمریکا اشاره شد، چه ترامپ رئیس جمهور آمریکا باشد و چه کلینتون و یا هر شخص دیگری، چارچوب سیاست های خارجی آمریکا توسط صهیونیست ها طراحی می شود و شخص رئیس جمهوری آمریکا به عنوان یک مجری آن طرح ها را اجرایی می کند.
بعضی از کارشناسان و مشخصاً اهالی رسانه علت تیرگی روابط ایران و آمریکا را تسخیر لانه جاسوسی می دانند و مدعی اند نقطه شروع خصومت، این اتفاق بوده است، آیا واقعا این تیرگی روابط ناشی از تسخیر لانه جاسوسی است یا قبل از آن هم زمینه های این اختلاف وجود داشته است؟
اگر بخواهیم به روابط ایران و آمریکا در حدود سی سال گذشته نگاه کنیم باید به این نکته توجه شود که به هر حال، بعد از وقوع انقلاب اسلامی، ما با آمریکا تضادی جدی پیدا کردیم، البته مسلماً تسخیر لانه جاسوسی این تضاد را تشدید کرد، اما اشغال لانه جاسوسانه آمریکا در واقع واکنش انقلاب اسلامی به دخالت های آمریکا در امور داخلی ایران بود.
این یک واکنش طبیعی محسوب می شد، زیرا اگر بخواهیم به تاریخ برگردیم و بگوییم از ابتدا تقصیر چه کسی بوده است. به این می رسیم که خودشان گفته اند کودتای28 مرداد را به راه انداختند.
اگر آن دشمنی را هم فراموش کنیم و ازانقلاب به بعد نگاه کنیم، باز هم می بینیم آنها دست از سیاست های خصمانه شان برنداشتند و همواره در صدد مقابله با انقلاب اسلامی بوده اند.
ما و آمریکا در دوران بعد از انقلاب، کاملاً در دوجبهه مخالف قرار گرفته ایم، وقوع انقلاب اسلامی سرآغاز جدی مخالفت و دشمنی آمریکا با ایران محسوب می شود.
رضا زیودار، کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: قبل از انقلاب را می توانیم بگوییم رژیم شاه به آمریکا وابسته بود و به هر حال شاه حکومت از آمریکا اطاعت می کرد، ولی بعد از انقلاب این اختلاف شروع شد، علاوه بر اینها باید توجه داشته باشیم که دولتمردان آمریکا خودشان در سیاست خارجی تصمیم گیرنده نیستند، بلکه صهیونیست ها و اخیراً برخی کشورهای مرتجع عرب مثل آل سعود حاکم بر آمریکا هستند که سیاست خارجی این کشور را تعیین می کنند.
وی افزود: تازمانی که ماهیت سیاست و حکومت آمریکا را نشناسیم، این حرف های مربوط به رابطه با آمریکا شعاری به نظر می رسد.
زیودار اظهار داشت: واقعیت اینست که حاکمیت واقعی در آمریکا، چه در کنگره و چه در دولت و چه در بخش های مختلفی مثل اقتصاد، دانشگاه، فرهنگ، رسانه، مطبوعات و ... در اختیار صهیونیست هاست.
وی ادامه داد: شاید خیلی ها باور نکنند که چطور اقلیتی که حدود دو درصد جامعه آمریکا را تشکیل می دهند(حدود هفت میلیون نفر) آمریکایی ابرقدرت را کنترل می کنند.
زیودار بیان کرد: ولی واقعا می توان این موضوع را به صورت مستدل و مستند ثابت کرد، در حال حاضر این مساله موضوع بحث ما نیست ولی به هر حال باید بدانیم که در آمریکا همه چیز تحت کنترل کامل صهیونیست هاست.
وی ادامه داد: از سوی دیگر یکی از ویژگی های مهم انقلاب اسلامی ما ضدیت با صهیونیسم و رژیم اشغالگر قدس است و این یکی از ارکان اصلی سیاست خارجی ما محسوب می شود.
زیودار اذعان داشت: با توجه به جهان بینی حاکم بر جمهوری سلامی ایران و مکتب اسلام، نظر امام و همچنین قانون اساسی، به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی در اولویت سیاست خارجی ما قرار دارد.
وی ادامه داد: حتی قبل از انقلاب از سال های دهه 1340 امام خمینی (ره)، شهید مطهری، شهید نواب صفوی و آیت الله کاشانی همه و همه رژیم اشغالگر قدس را به عنوان رژیم غاصب می شناختند و موجودیت آن را قبول نداشتند.
زیودار، افزود: این مهم ترین ویژگی انقلاب اسلامی بوده و هست که باعث تعمیق دشمنی آمریکا با ما شد چون ایالات متحده به وسیله یهودی ها تاسیس شد و یک کشور صهیونیستی است.
وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانی های خود به دو جمله اشاره داشتند که بسیار جالب بود، یکی اینکه فرمودند دولت آمریکا در پنجه تصرف و اقتدار شبکه صهیونیسم بین المللی گرفتار است و در ادامه فرمودند که آمریکا از همه باج می گیرد و به رژیم جعلی صیونیستی باج می دهد، بنابراین معلوم است که امریکا گرفتار صهیونیست هاست.
زیو دار ادامه داد: اگر روی بیانات معظم له دقیق شویم و واقعاً به عمق قضیه نگاه کنیم، باید ببینیم که چرا رهبر انقلاب، امام خمینی (ره)، شهید مطهری و دیگر رجال انقلابی ما این قدر راجع به صهیونیست ها حساسیت داشته اند.
این کارشناس خاطرنشان کرد: اختلاف ما با آمریکا بر سر به رسمیت نشناختن رژیم اشغالگر قدس است که بزرگترین ضربه را به صهیونیسم بین المللی زده است.
وی ادامه داد: همین امروز اگر ما رژیم اسراییل را به رسمیت بشناسیم همه مشکلات ما با آمریکا حل می شود.
زیودار، بیان کرد: ما اگر مسئله هسه ای را تا حدودی حل کردیم، الان بحث حقوق بشر را بهانه می کنند، اگر موضوع حقوق بشر را حل کنیم، بحث قومیت ها، جزایر سه گانه و هر بار بهانه جدیدی را مطرح می کنند، این روند تمام شدنی نیست؛ تا زمانی رژیم اشغالگر قدس درمنطقه وجود دارد.
وی افزود: اگر این رژیم نبود، می توانستیم با آمریکا به توافق برسیم ولی امروز چنین چیزی امکان پذیر نیست چون دولتمردان آمریکا از بوش پدر گرفته و قبل از آن تا اوباما وحتی امروز و فردای ترامپ همه و همه باید شش دانگ پشت سر اسرائیل باشند.
این کارشناس سیاسی ادامه داد: حرف دولتمردان آمریکا اینست که می گویند امنیت آمریکا به امنیت اسرائیل بستگی دارد، اصلاً می توانیم بگوییم که مرکز حکومت صهیونیست ها آمریکاست و یک پایگاهی به نام رژیم اسرائیل در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا دارد.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب برای اینکه راه را باز کنند نرمش قهرمانه را مطرح کردند، در حال حاضر ما در منطقه دست برتر را داریم، همانطور که می دانید در منطقه هیچ مساله ای نیست که بدون حضور و نظر ایران قابل حل باشد، همانطور که دیدیم، نرمش به خرج دادیم و آقای ظریف هم با جان کری وزیر خارجه آمریکا صحبت کرد، ولی یک هفته بعد با سفر نتانیاهو به آمریکا، اوباما باز هم همان حرف های گذشته اش را تکرار کرد، درست مخالف چیزهایی که در سازمان ملل گفته بود، همه اینها دروغ و نفاق است.
زیودار، اذعان داشت: چون دولتمردان آمریکا اصلاً از خودشان اختیار ندارند، اوباما، بوش، کلینتون و در آینده ترامپ مجری نقشه های صهیونیست ها در منطقه هستند.
براساس آمار60 تا 70 درصد اعضای کنگره آمریکا با پول صهیونیست ها می توانند رای بیاورند. در انتخابات ریاست جمهوری همه کسانی کاندیدای نهایی می شوند که حمایت بی قید و شرط از رژیم صهیونیستی در اولویت سیاست خارجی آنها قرار داشته باشد.
اگر در سخنرانی هایشان روی این موضوع تکیه کنند می توانند یکی از دو نامزد مرحله نهایی شوند، امنیت اسرائیل تامین شود چون هردوی آنها با سرمایه صهیونیست ها به مرحله نهایی راه پیدا کرده اند و با پول آنها سرکار آمده اند.
ما با شبکه فاسد صهیونیسم مواجه هستیم نه آمریکا، مرکز اصلی این شبکه در اسرائیل است و به شدت در آمریکا پشتیبانی می شود.
نظر شما