حسین ابراهیم مقدم، روانشناس بالینی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شبستان درباره افزایش طلاق و کاهش ازدواج در نتیجه از بین رفتن جایگاه خانواده مطرح کرد: یکی از نگرانی هایی که وجود دارد این است که با افزایش طلاق و کاهش ازدواج به تدریج خانواده جایگاه خود را در جامعه از دست بدهد.
وی افزود: جامعه نیاز دارد مثل یک پیکر، سلول های سالم داشته باشد. اگر اندام دچار آسیب شود با آسیب جزیی کنار می آید اما اگر آسیب های جدی مثل سلول های سرطانی یا قطع نخاع باشد پیکره با خطر روبرو می شود .
ابراهیمی مقدم تصریح کرد: اگر عضوی از ارگان ها قطع یا سلولی سرطانی شود این خطر را احساس می کنیم که پیکره نیز ناکارآمد شود، جامعه نیز همین گونه است.
این روانشناس بالینی تصریح کرد: جامعه نیز همانند یک پیکره است، در یک کشور بزرگ اگر خانواده آسیب ببیند، جامعه نیز آسیب پذیر می شود. زمانی که قسمت های عمده ای از یک پیکره دچار مشکل شود، آسیب ها نیز بیشتر خواهد شد.
وی یادآور شد: در جامعه اتفاق های ناگواری در حال رخ دادن است که باید هرچه سریع تر برطرف شود. باید تلاش کنیم ازدواج ها بهنگام باشند تا جامعه آبستن از اتفاق های ناگوار نشود.
وی افزود: جوانان به دلیل استرس، مسایل اقتصادی، ترس از طلاق، ایجاد محدودیت به سمت ازدواج کشیده نمی شوند.
این روانشناس بالینی تصریح کرد: باید شرایطی به وجود آید که در جوانان رغبت ازدواج ایجاد کنیم، باید به جوانان مهارت های زندگی و آگاهی دهیم.
وی بیان کرد: برخی از مواقع اطلاع رسانی ها تبعات منفی دارد، گاهی آنقدر مشکلات زندگی را در سریال ها و فیلم ها و اخبار بزرگ نمایی می کنیم که افراد هراسان می شوند در صورتی که در نشان دادن زندگی ها باید واقع بین و متعادل عمل کنیم در مقابل مشکلات راه حل هایی نیز ارایه دهیم.
وی تصریح کرد: باید برای برطرف کردن مشکلات از صاحب نظران، جامعه شناسان، روانشناسان و کارشناسان کمک بگیریم.باید ازدواج به هنگام را ترویج دهیم تا افراد تک خانواده ای را انتخاب نکنند.
ابراهیمی مقدم گفت:زمانی که قست های عمده دچار مشکل یا مشکلاتی در بدن شوند سلول های مختلف را نیز تحت تاثیر قرار می دهند که باید با اطلاع رسانی، آگاهی داد تا از رخ دادن اتفاق های بدتر جلوگیری کنیم و در فکر ترمیم آسیب باشیم.
نظر شما