به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سالار قاسمی پیش از ظهر امروز (24 آبان) در همایش پیشگیری از آسیب های فضای مجازی که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، بیان کرد: در دنیا هر چیزی ارتعاش مخصوص خود را دارد و اثرگذار است و اندیشه ما هم اثرگذار است و هر کاری که می کنیم انرژی که ساطع می شود، به خود ما برمی گردد.
وی ادامه داد: ما با توجه به ارتباطی که با دانش آموزان داریم باید بسیار دقت کنیم، اندیشه، حرف و گفتگوی ما اثر دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین با اشاره به استفاده دانش آموزان از فضای مجازی اضافه کرد: امروز کودکان ما دیجیتالی شده اند و خیلی چیزها را ندارند و دیگر بازی های گذشته را انجام نمی دهند در حالی که همین بازی های قدیمی نظیر هفت سنگ، وسطی و غیره هر یک آموزش دهنده یکی از مهارت های زندگی بود.
وی عنوان کرد: آسیب فضای مجازی فرزندان ما را به شدت تهدید می کند و ما باید در این خصوص توجه لازم را داشته باشیم؛ دانش آموزان را از فضای قدیمی خارج کرده ایم در حالی که بازی ها و کارهای گذشته هدفمند و برای خوب زندگی کردن بود.
قاسمی با اشاره به اهمیت ارتباط به عنوان یک مهارت اعلام کرد: اولین مشکل در حوزه تربیت، نداشتن ارتباط است در حالی که ارتباط اولین اصل است و فضای مجازی این تعامل را از بین می برد، امروز مشکل دیگر ما در مدارس نداشتن اعتماد به نفس دانش آموزان است و فضای مجازی این اعتماد به نفس را از بین می برد در حالی که بازی های قدیمی اعتماد به نفس به افراد می داد.
وی تصریح کرد: هدف از این جلسه توانمند کردن است زیرا تا زمانی که خانواده و معلم توانمند نشود، نمی تواند برای دانش آموزان خوب کار کند و نمی تواند از آسیب های فضای مجازی جلوگیری کند، بنابراین از مدیران و مشاوران خواهشمندیم مهارت های خود را ارتقا دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین توضیح داد: بر اساس آماری که به صورت رسمی اعلام شده 136 هزار دانش آموز در معرض اعتیاد هستند و فضای مجازی مقدمه بسیاری از این مسائل است بنابراین باید کار از خانواده شروع شود و بیشترین الگو را فرزندان از خانواده و مادر خود می گیرند.
وی خاطر نشان کرد: رسالت اصلی آموزش و پرورش، پرورش و تربیت است و کار آموزش و پرورش تربیت افراد متدین، متشخص و متفکر است و در واقع خانواده مینیاتور جامعه و آموزش و پرورش آیینه تمام نمای حاکمیت است و همه اجزای مدرسه باید کار تربیتی کنند.
نظر شما