ضرورت توجه به اصالت فرهنگی و بومی صنایع دستی در تبیین الگوی سبک زندگی

خبرگزاری شبستان: رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: باید اصالت فرهنگی و بومی صنایع دستی در تبیین الگوی سبک زندگی را مورد توجه قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، زهرا احمدی پور، معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم اعطای نشان جغرافیایی به هنرمندان صنایع دستی با اشاره به هویت جغرافیایی گفت: ایران دارای بیشترین تنوع جغرافیایی است که به تبع آن تنوع سبک زندگی در میان مناطق مختلف کشور وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه باید به ضرورت توجه به اصالت های فرهنگی و رشته های بومی صنایع دستی در تبیین الگوی سبک زندگی، خاطرنشان کرد: باید کمک کنیم تا صنایع مدرن باعث نشود که صنایع دستی به فراموشی سپرده شود.

 

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه می توان از ظرفیت صنایع دستی برای خروج اقتصاد تک محصولی استفاده کرد، اذعان داشت: بازاریابی نیاز اصلی صنایع دستی کشور است.

 

معاون رییس جمهور با اشاره به اهمیت اعطای نشان جغرافیایی صنایع دستی گفت: اعطای نشان جغرافیایی به صنایع دستی باعث می شود تا اصالت های فرهنگی حفظ شود.

 

در ادامه بهمن نامور مطلق، معاون صنایع دستی کشور گفت: تلاش می کنیم تا شعار «هر شهرستان، یک برند ملی و هر استان، یک برند بین المللی» را محقق کنیم.

 

نامور مطلق با بیان اینکه توانسته ایم 4 شهر کشور را به عنوان شهر جهانی به ثبت برسانیم، اذعان داشت: در ثبت تعداد شهرهای جهانی، بعد از چین در رتبه دوم دنیا قرار داریم.

 

گفتنی است، در پایان نشان جغرافیایی ملی برای رشته صنایع دستی از طریق دفتر مالکیت صنعتی به  «جاجیم خلخال»، «گلیم نمین»، «ورنی مغان»، «آبگینه تهران»، «نازک کاری سنندج»، «گلیم هرسین»، «زیلو میبد»، «گلیم ارداق» و «گلیم سنه» اعطا شد، همچنین «منبت آباده » نیز از طریق سازمان بین‌المللی مالکیت صنعتی WIPO نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرده است.

در این مراسم با حضور رییس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تفاهم نامه ای در زمینه رشته منبت بین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور امضا شد.

 

کد خبر 589392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha