به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام سیدمحمود موسوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، پیش از ظهر امروز(23 مرداد) در مراسم انتقال طلاهای اهدایی و نذورات ایوان حرم امام علی(ع) گفت: خوزستانیها علاقه و ارادت ویژهای به امام علی(ع) دارند از این رو مجوز شرعی ساخت ایوان طلای حرم امیر مؤمنان(ع) به ستاد بازسازی عتبات عالیات این استان داده شد.
وی افزود: زمانی که پیشنهاد طلاکاری ایوان حرم امام علی(ع) از سوی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان ارائه شد، مساحت ایوان و هزینه اجرای طرح را نمیدانستیم؛ با این وجود ترمیم و بازسازی این ایوان را پذیرفتیم، پس از اعلام آمادگی، جلسات متعددی در استان برگزار و قرارداد پروژه، 24 ماهه تنظیم شد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، خاطر نشان کرد: ایوان حرم امام علی(ع)، 12 هزار و 500 خشت دارد که تاکنون طلای مورد نیاز 20 درصد این خشتها تأمین شده و 10 هزار خشت دیگر باقیمانده است.
وی تصریح کرد: تاکنون ترمیم گنبد امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(س)، ساخت تصفیهخانه حرم حضرت ابوالفضل(س) و تامین یکهزار تن سیمان برای ترمیم حرم آن حضرت از فعالیتهایی بود که پیش از این در ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان انجام شده بود؛ با این وجود ساخت ایوان حرم امام علی (ع) ماموریت و وظیفه بزرگی است که به استان واگذار شده است.
همچنین شهریار نوروزی، جانشین مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، هم در این مراسم اضافه کرد: مساحت ایوان حرم مطهر امام علی(ع) حدود 500 مترمربع است و طلاکاری این ایوان 286 سال قدمت دارد؛ به همین دلیل نیازمند مرمت است، ایوان حرم مطهر امام علی(ع) حدود 12 هزار و 500 خشت دارد که برای طلاکاری آن معادل 250 کیلوگرم طلا نیاز است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 11 و نیم کیلوگرم طلا جمعآوری شده است، بیان کرد: اکنون در سومین مرحله جمعآوری و ارسال طلا هستیم که در مرحله نخست در بهمن سال گذشته، دو کیلوگرم، در مرحله دوم در فرودین امسال، پنج و نیم کیلوگرم و در مرحله سوم هم چهار کیلوگرم طلا جمعآوری شده است.
جانشین مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان، به شهروندان اطمینان داد که همان طلای اهدایی از سوی آنها در ایوان حرم مطهر امام علی(ع) به کار میرود و اذعان داشت: با هدف انجام هرچه بهتر این ماموریت، ستاد بازسازی عتبات عالیات در همه شهرستانهای استان فعال شده و در مجموع 25 ستاد در اهواز و دیگر شهرهای استان درحال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه تاکنون یک میلیارد و 500 میلیون تومان نذورات نقدی جمعآوری شده است، ادامه داد: طلاهای اهدایی و نذورات به شمش با درصد خلوص 99 و نیم تبدیل و سپس این شمشها به پودر تبدیل میشود. پودر طلا در بستههای 20 گرمی به نجف اشرف ارسال و در آنجا توسط نمایندگان ستاد عتبات عالیات استان با حرارت بالا بر روی خشتها ملقمهکاری میشوند.
پایان پیام/
نظر شما