مهارت آموزی، مهمترین هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان یزد

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد با اشاره به توجه به نیازهای استان گفت: مهارت آموزی در راستای نیازهای استان، مهمترین هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان یزد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، محمد صالح احمدی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد امروز (20 آذر) در نشست خبری در یزد گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف آموزش های مهارتی به دانشجویان است زیرا معتقد است که در جامعه خلا آموزش های مهارتی وجود دارد و در دانشگاه ها نیز نیروهای تئوری وجود دارد.

 

وی افزود: واحدهای آموزش این دانشگاه بیش از 70 درصد به صورت عملی است و یکی از مزیت های مهم ما نیز انعطاف پذیری بالا است و در مدت زمان کوتاهی با توجه به تغییر ماهیت کارها، این رشته ها بوجود بیاید و پرورش نیرو داشته باشد و در زمانی که نیاز به آن ها بر اساس نیاز نباشد، این رشته ها حذف شود.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد تصریح کرد: در دانشگاه های دولتی و غیر از علمی کاربردی عضو هیات علمی استخدام می شود ولی در دانشگاه علمی کاربردی اعضای هیات علمی به صورت حق التدریس هستند و در مدتی که نیاز جامعه بر طرف شد رشته ها نیز حذف شود.

 

احمدی بیان کرد: ما در استان 23 واحد فعال داریم که حدود هشت هزار دانشجو در استان یزد در این مراکز مشغول به فعالیت هستند.

 

وی ادامه داد: وظیفه واحد استانی نظارت بر عملکرد 23 مرکز است و در کنار آن نیز گسترش آموزش های مهارتی است.

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد خاطرنشان کرد:این دانشگاه در ریل اصلی خود است و وظایف مهارتی خود را محقق می کند که در سیستم آموزش خود بر پایه مدرس و دانشجو و سیستم آموزشی خوب فعالیت می کند و در هر سه حوزه برنامه ریزی کرد ایم.

 

احمدی تصریح کرد: بیش از یک هزار مدرس علمی کاربردی در استان داریم که صلاحیت علمی این مدرسان به شیوه جدید بررسی کردیم و تیم های پیش ارزیاب و ارزیاب بدین منظور فعال شدند.

 

وی افزود: هدف ما در حوزه مدرسان جذب مدرسان مهارتی است تا بتوانیم دانشجویان مهارتی را جذب کنیم و در این راستا نیز برنامه ریزی کردیم تا با استفاده از دانشجویان ممتاز تحصیلی در راستای کیفی سازی دانشگاه گام های اساسی برداریم.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد تصریح کرد:در سیستم آموزش نیز بر اساس مهارت آموزی بود که استفاده از دروس مهارت آموزی و عملی مناسب و کارورزی مناسب از جمله برنامه های ما است.

 

احمدی بیان کرد: در هفته پژوهش ما برنامه هایی از جمله سخنرانی کارآفرینان، برگزاری سمینار « شیرینی» با حضور فعالان این عرصه در استان، تور گردشگری، داریم.

 

وی ادامه داد:ما در خواست داریم که رسانه ها کمک کنند تا این دانشگاه در بین جامعه و دانشجویان خوب شناخته شود و احساس کنند که در این دانشگاه نیز مهارت آموزی و مزایای خوبی دارد.

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد خاطرنشان کرد: متاسفانه علمی کاربردی در جامعه شناخته شده نیست و این قابل اعتراف است و در دوره گذشته ای که کل آموزش عالی کشور با رشد قارچ گونه زیاد شد این دانشگاه نیز این افزایش را داشت و این با کاهش کیفیت همراه بود.

 

احمدی تصریح کرد: این قضیه باعث شد که جو بدبینی در بین جامعه ایجاد شد که در این راستا ما تمام تلاش خود را داریم تا مشکلاتی که عمومیت ندارد را رفع کنیم.

 

وی افزود: کمبود دانشجو در کشور وجود دارد و این قضیه را ما فرصت و تهدید می دانیم زیرا تهدید به دلیلی تعطیلی برخی از واحدها است و از این لحاظ فرصت می دانیم که در این راستا می توان گام های اساسی برای کیفی سازی و جلوگیری از مدرک گرایی داشته باشیم.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد تصریح کرد:ما در استان حدود یکصد و 50 کد رشته محل داریم که بسیار متنوع است.

 

احمدی بیان کرد: مشخص کردن حوزه های فعالیت های استان یکی از راهکارها برای افزایش تعامل با دانشگاه های استان است که امیدواریم بتوانیم این تعامل را با دانشگاه ها در راستای جلوگیری از موازی کاری داشته باشیم.

 

وی ادامه داد:ما به دنبال بومی سازی بسیاری از رشته های ما است که در این راستا حتی از امکانات مختلف نیز استفاده می کنیم.

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی یزد خاطرنشان کرد:امکانات گردشگری در استان یزد در شان یزد نیست زیرا امکانات و آموزش های گردشگری وجود ندارد و این وظیفه ما است.

 

احمدی تصریح کرد: ما تقریبا از نظر جذب بازار کار بیش از 85 درصد آمار داریم و دانش آموختگان علمی کاربردی جذب بازار کار می شوند.

 

وی افزود: یکی از مراکز ما جوار صنعتی است که در صنایع فعالیت دارند و از همانجا دانشجو پرورش پیدا می کند.

کد خبر 592915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha