تاکید رئیس جمهور مبنی بر تکمیل پروژه های مهم استان زنجان

خبرگزاری شبستان:به گفته استاندار زنجان در دیدار با رئیس جمهور ضمن تشریح پروژه های مهم استان، دکتر روحانی خواستار تکمیل پروژه های مهم استان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، اسدالله درویش امیری، استاندار زنجان شب گذشته(20 آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان زنجان با تبریک آغاز امامت حضرت ولیعصر(عج) اظهار کرد: امیدوار هستیم تمام بشریت احکام رسول خدا را چراغ هدایت خویش و جامعه انسانی قرار دهند و همه انسان ها در سایه اخلاق و به دور از خشونت در کنار هم در آسایش و آرامش زندگی کنند.

 

وی با اشاره عملکرد سه ماهه خود در استان زنجان و تقدیر از همراهی رسانه ها و مطبوعات استان ادامه داد: رسانه ها زبان مردم و مسوولان هستند از اینرو خاسته های مردم را صادقانه و در کمال امانت داری مطرح کنند و در بیان زبان مردم و مسوولان حامی نظام باشند چرا که همه ما در سایه نظام جمهوری اسلامی زندگی می کنیم.

 

مقام عالی استان با بیان اینکه رسانه ها نقش مهمی در تنظیم روابط حسنه بین مردم و مسوولان دارند، گفت: رسانه ها در ایجاد امید و نشاط در جامعه به مسوولان کمک کنند تا ناامیدی در جامعه تسری پیدا کند.

 

وی گفت: ناامیدی مردم هزینه سنگینی بر نظام تحمیل می کند از اینرو باید از برخی حقوق خود بگذریم تا مردم ناامید نشوند و با پرداختن به نقاط قوت و استعدادهای استان زنجان و پررنگ کردن آن موجب شادابی جامعه و تقویت امید جامعه و زمینه را برای سرمایه گذاری در استان مهیا می کنید.

 

استاندار زنجان خطاب به خبرنگاران خواستار ارائه  نقاط ضعف به صورت خیرخواهانه و دلسوزانه شد و افزود: اشتغال، سرمایه گذاری، توسعه همه جانبه، رونق اقتصادی و صادرات از استان به سایر نقاط دنیا نیازمند آرامش، همدلی، هماهنگی و انعکاس اخبار مطلوب است.

 

به گفته وی، اگر استان را به دور از هیاهو، همدل و همراه نشان دهیم و اخبار سرشار از امید انعکاس دهیم سرمایه گذار به استان جذب می شود.

 

درویش امیری، به ملاقات خود با دکتر روحانی رئیس جمهور کشور اشاره کرد و گفت: در گزارش خود صادرات و واردات استان اعلام شد و اینکه کالای مصرفی به استان وارد نمی شود و تنها مواد اولیه و ماشین های مورد نیاز برای واحدهای تازه تاسیس را به عنوان کالاهای وارداتی به استان وارد شد که موجب اشتغال و رونق اقتصادی استان شده است.

 

استاندار زنجان گفت: در ارزیابی توسعه صنعت در سال جاری از نظر حجم سرمایه گذاری در سطح کشور رتبه چهارم را کسب کردیم.

 

مقام عالی استان به قانون منع حمل سلاح سرد و اینکه این قانون در زمان نامناسبی در مجلس تصویب شد، ادامه داد: این قانون زمان رای اعتماد به سه وزیر پیشنهادی تصویب شد ولی هنوز در شورای نگهبان به تصویب نرسیده است و تبعات تصویب این قانون در شرح مفصلی به وزیر کشور و معاون حقوقی نهاد ریاست جمهوری ارسال شده است و نمایندگان استان زنجان هم اعتراض به این مصوبه داشتند و در ملاقات با رئیس جمهوری مطرح شد و درصدد هستیم آنچه در متن قانون آمده و بنا به اظهارات نیروی انتظامی منظور از این قانون تعطیلی کسب و کار تولید کنندگان چاقو و صنایع دستی مردم زنجان نیست.

 

به گفته درویش امیری، نگاه خوشبینانه و مثبت به استان زنجان دارم و این روحیه مدیریتی را در دوران گذشته هم داشته ام و استان زنجان را مستعد ارزیابی می کنم و خروجی برنامه ها در استان قابل دفاع است.

 

استاندار زنجان با اشاره به اینکه در استان زنجان موانعی برای پیشرفت نمی بینم ولی شرایط موجود شرایط مستعدی نیست، گفت: برای توسعه طرح های عمرانی نیاز به پول و بودجه است و آنچه برای استان پیش بینی شده است 40 درصد تخصیص ابلاغ شده است بنابراین کسری اعتبار عمده ترین موانع استان است.

 

وی ارزیابی خود در مقوله فرهنگ را مورد تاکید قرار داد و گفت امید می رود استان به عنوان استان الگو به کشور معرفی کنند همه چیز سرجای خود معنا شده است.

 

استاندار زنجان گفت: اجازه دهید فرهنگ مسجد سازی مثل گذشته باشد مسجد باید به دست مردم ساخته شود از دیر زمان پس از پیروزی انقلاب پل را دولت می سازد مدرسه قبل از انقلاب مردم می ساختند مسجد پایگاهی برای عبادت خداست و اجازه دهید مردم بسازند و این فرهنگ را جامعه بگیرند.

 

مقام عالی استان تشکیل سازمان مردم نهاد توسعه زنجان به عنوان مجموعه های خودجوش فعالیت می کنند، ادامه داد: فرهنگ در استان زنجان بسیار گسترده و رایج است و تاثیرات خوبی در استان داشته است.

 

استاندار زنجان با اشاره به اینکه 31.8 درصد اشتغال استان در حوزه صنعت، 32.5 درصد در بخش کشاورزی و 36.5 درصد در حوزه خدمات است، خاطرنشان کرد: استان زنجان رتبه سیزدهم در صنعت کشور را داراست.

 

مقام عالی استان به جایگاه برق و الکترنیک استان زنجان و اینکه برق بخش اعظم کشور در استان زنجان مدیریت و تامین می شود، گفت: دو نیروگاه برق هم در دست احداث است.

 

درویش امیری با بیان اینکه در سال 93 همزمان با سفر ریاست جمهوری سه معدن عنوان معدن غنی استان مطرح شده است، ادامه داد: این معادن در شهرستان های طارم، ماهنشان و سلطانیه قرار دارد که مطالعات آن انجام شده است و به دنبال اکتشاف این معادن هستیم.

 

به گفته وی، یکی از دغدغه های کشور صنایع تبدیلی است از اینرو پس از مسوولیت استانداری  در زنجان با متولیان کشاورزی وارد مذاکره شده و خواستار استقرار صنایع تبدیلی در شهرهای خرمدره، ابهر، طارم شدم.

 

این مقام مسوول به کارخانه های صنایع تبدیلی در شهرستان طارم اشاره کرد و گفت: برای تولید گوجه فرنگی سال خوب از نظر تولید هستیم و با قیمت پایین از کشاورزان خریداری شد.

 

 به گفته درویش امیری، در سفر رئیس جمهور به استان زنجان در سال 93 حدود 335 میلیارد تومان اعتبار براي طرح‌های مختلف استان در نظر گرفته شده بود که از این رقم تاکنون 195 میلیارد تومان پرداخت شده و 136 میلیارد تومان باقی مانده است.

 

مقام عالی استان ادامه داد: 40 درصد پروژه های مصوب سفر به اتمام رسیده و از مابقی 60 درصد پروژه های باقیمانده، بیش از 63 درصد دارای پیشرفت فیزیکی 50 تا 90 درصد هستند و بقیه کمتر از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.

 

درویش‌امیری به تصویب اجرای طرح آبیاری تحت فشار در بیش از 25 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان اشاره نمود و افزود: تاکنون 10 هزار و 420 هکتار از اراضی به سیستم آبیاری نوین مجهز شده، 4 هزار هکتار درحال انعقاد قرارداد اجرا هستند و 11 هزار هکتار نیز در دست مطالعه قرار دارند که تا پایان سال 96 تمامی 25 هزار هکتار اراضی کشاورزی به این سیستم آبیاری مجهز خواهند شد.

 

وی در بیان وضعیت گازرسانی به روستاهای استان نیز اظهار داشت: از زمان استقرار دولت یازدهم، درصد بهره مندی روستاهای استان زنجان از نعمت گاز از حدود 43 درصد به بیش از 67 درصد افزایش یافته و علیرغم برخورداری 354 روستای استان از نعمت گاز، طرح گازرسانی به 220 روستا نیز در دست اجراست تا در نیمه اول سال آینده این رقم به 80 درصد جمعیت روستایی استان برسد و در صورت تخصيص 100 ميليارد تومان اعتبار تا پايان سال 96 كل روستاهاي بيش از 20 خانوار استان گازرساني خواهد شد.

 

مدیرعالی استان از انعقاد قرارداد EPCF به منظور طراحی، اجرا و فاینانس 170 کیلومتر از طرح دوخطه کردن راه آهن زنجان به تهران با شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی خبر داد و گفت: 110 کیلومتر از این مسافت در استان زنجان واقع شده که در قالب 3 قطعه در مدت 18 ماه اجرا و تحویل داده خواهد شد تا یکی از موثرترین پروژه های زیرساختی استان شکل گیرد. براي تكميل اين پروژه يك قطعه نيز به طول 60 كيلومتر در استان قزوين واقع شده كه پس از رفع مشكلات اجتماعي منطقه، مراحل اجرايي آن انجام خواهد شد.

 

به گفته استاندار زنجان موضوعاتی همچون تبدیل زنجان به قطب IT ، برق و الکترونیک، پیگیری ایجاد منطقه ویژه اقتصادی، ایجاد نقطه آمادی و پارک لجستیک شمالغرب کشور در زنجان از سایر پروژه ها و طرح‌های در دست پيگيري می باشد.

 

 

 

 

کد خبر 593043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha