به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه تخصصی مسجد، مراکز خیریه مساجد یکی از مهم ترین مراکز مردم نهاد پس از انقلاب بوده و هستند که اگر وظایفشان را بتوانند به خوبی انجام دهند می توانند تبدیل به مراکز اصلی خیریه در محلات شوند.
در ادامه معرفی یکی از اقدامات مسجد ابراهیم خلیل (ع) به همراه گفت و گو با یکی از مسئولان آن می آید:
تأمین نیازها
یک عضو هیئت امنای مسجد ابراهیم خلیل (ع) گفت: از آن جا که نفس قربانی کردن مستحب است، ما هم با خیرین صحبت کردیم و گفتیم اگر نفری بیست هزار تومان بدهید، میتوانیم هر ماه گوشت تازه به نیازمندانمان بدهیم. خیّرین هم این پیشنهاد را قبول کردند. به همین منظور، یک سامانه پیامکی به این کار اختصاص یافت که الان حدود پنجاه نفر عضو هستند و دو روز مانده به اول ماه قمری، به این عزیزان یادآوری میشود و پول واریز میکنند. مثلاً اول ماه صفر، چهار رأس گوسفند ذبح شد که خیلی از خانوادههای تحت پوشش میگفتند که دیگر در زمینه تأمین گوشت هیچ مشکلی ندارند، به خانوادههایی هم که مستحق مستمری بگیر هستند، بیستم تا بیست و پنجم ماه، مبالغی در حد وسع مؤسسه پرداخت میشود.
مشاوره زندگی و تحصیلی
وی ادامه داد: اگر در تحقیق و بررسیها، متوجه شویم که خانوادهای نیازمند مشاوره است، به مؤسسه و مسجد دعوت میشوند و به وسیله امام جماعت کار مشاوره و راهنمایی صورت میگیرد، در راستای فعالیتهای خیریه، در زمینه مشاوره تحصیلی هم ورود پیدا کردهایم، سه نفر از خواهران که این جا فعالیت دارند و خود آقای حیدری که یکی از نخبههای شهر ما هستند و اختراعی در زمینه پیالسی یا همان مغز روباتها، در جشنواره خوارزمی به ثبت رساندند، در این زمینه به ما کمک میکنند.
این مسوول در مسجد ابراهیم خلیل، گفت: در حال حاضر بانک اطلاعاتی صد خانواده مورد نظر در حال تکمیل است و تمام اطلاعات آنان در زمینه سن اعضای خانواده، مشاوره تحصیلی، مشاوره خانواده، درمان و ... در آن وارد میشوند.
وی ادامه داد: مزیت این بانک اطلاعاتی این است که اگر خیّری بخواهد در زمینهای خاص کمک کند، از طریق همین بانک، خانوادههای مستحق معرفی میشوند.
نظر شما