نشریات دینی پاسخگوی نیازهای روز قرآنی جوانان باشند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در تهیه و تدوین نشریات دینی باید ایده ها جوانان را نیز مدنظر داشت گفت: نشریات دینی نیازهای روز قرآنی جوانان را پاسخگو باشد.

به گزارش خبرنگار شبستان، لاله افتخاری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست تخصصی قرآن و رسانه با عنوان جوانان و نشریات قرآنی گفت: همانطور که پیامبر گرامی اسلام (ص) در صدر اسلام به جوانان در انجام فعالیت های مختلف میدان میداد و رهبر معظم انقلاب در اولین روز ماه مبارک رمضان و دیدار با اساتید و فعالان قرآنی فرمودند: بخش قابل توجهی از فعالیت ها باید برنامه ریزی برای جوانان باشد.

وی افزود: آینده سازان و مدیران آینده کشور بطور قطع جوانان هستند از این رو باید برای ذهن پرسشگر آنها برنامه ریزی های جامع ای صورت گیرد که نشریات، روزنامه های دینی معلوما صفحه ای را برای جوانان و نوجوانان که به دنبال مسائل علمی هستند اختصاص داده اند که درکنار تحول علوم انسانی و تاکید مقام معظم رهبری در این راستا ضرورت دارد.

افتخاری با تاکید بر لزوم تدوین کتب دینی در مدارس گفت: در کنار این کتب درسی دینی باید نشریات دینی نیز برای جوانان و نوجوانان وجود داشته باشد که منطبق با علوم روز که در قرآن آمده است باشد.

وی خاطر نشان کرد: با وجود نشریات دینی نیاز جوانان و نوجوانان در حوزه قرآنی برآورده می شود از این رو نشریات قرآنی که منتشر می شود باید مسائل روز دینی را به جوانان القاء کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ، تنوع ارائه موضوعات در قالب مسابقات، گفتگوهای قرآنی، داستانهای قرآنی، پیامک های قرآنی از جمله راهکارهایی دانست که به این وسیله می توان جوانان را به سوی برنامه های قرآنی سوق داد.

وی با اشاره با اینکه در برنامه ریزی و تدوین برنامه های قرآنی به جوانان باید دیدگاه های آنها را نیز باید مدنظر داشت اذعان کرد: مجلس شورای اسلامی در طول 6 سال گذشته فعالیت های گسترده ای را برای ساماندهی فعالیت های قرآنی انجام داده است که ایجاد شورای عالی توسعه فرهنگ قرآنی به منظور ساماندهی و رصد و رفع خلاء فعالیت های قرآنی از جمله این اقدامات بوده است.

بنابراین گزارش حجت الاسلام علی ملانوری، مدیر کل کانون های تخصصی ستاد عالی کانون های مساجد کشور در این نشست با اشاره به اینکه در حال حاضر در حوزه قرآنی کتب تفسیری فراوانی وجود دارد گفت: به مدد اهالی قرآن و در زیر سایه انقلاب اسلامی گسترش وسیعی در منابع قرانی صورت گرفته است.
وی افزود: نکته مهم در سوق جوانان به قران، قرآنی کردن رفتار آنها است، چرا که جوانان ذخایر آینده هستند از اینرو باید برای رسیدن به این مسئله باید در تهیه نشریات دینی و قرآنی که نیاز است روش وافری داشته باشد.

وی بیان موضوعات روز و ادبیات جوانان همراه با بسته های معرفتی از جمله زمینه های ایجاد رفتار قرآنی دانست و گفت: پیامهای قرآنی به جوانان باید با سه ویژگی زبان، قالب و موضوع ارائه شود.

بنابراین گزارش مرتضی طاهریان معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون های مساجد کشور نیز در این نشست گفت: منظور از نشریات قرآنی تنها معطوف به نشریات و روزنامه های تخصصی و سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند نیز بلکه کلیه نشریاتی که برگرفته از قرآن باشد نیز شامل این نشریات دینی می شود.

وی با اشاره به اینکه بهره برداری جوانان از علوم و نشریات دینی نباید به حداقل برسد اذعان کرد: در حوزه دینی برای انتقال هرچه بهتر مفاهیم دینی باید خبرنگارانی تخصصی در حوزه قرآن و دین تربیت شوند به عنوان نمونه خبرگزاری شبستان حاصل اعتماد این مجموعه به جوانان مسجدی بوده است.

طاهریان وجود 800 نشریه درکانون های مساجد و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و عمومی برای اعضای کانون ها و مسئولان نشریات تجربی برگزاری جشنواره جوانان مساجد در رشته قرآن را ازجمله تلاش های ستاد عالی کانون مساجد کشور در راستای پاسخگویی به نیازهای دینی جوانان دانست.

شایان ذکر است نشست جوانان و نشریات قرآنی عصر امروز دوشنبه 24 مرداد در نمایشگاه بین المللی در بخش قرآن و رسانه برگزار شد.

پایان پیام/

 

کد خبر 59557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha