استانداردسازی سلامت از شاخص های اصلی توسعه یافتگی جوامع است

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، استانداردسازی سلامت را از شاخص های اصلی توسعه یافتگی جوامع دانست و اظهار داشت: باید بتوانیم سطح سلامت جامعه را ارتقا دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، امروز(6 دی) در همایش حمایت طلبی در موضوع تفاهم نامه احداث 160 واحد بهداشتی در شهرهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز، گفت: یکی از حقوق مردم در جامعه بحث سلامت است و از فعالیت های حاکمیتی هر دولتی فراهم کردن شرایط ریست سالم و بدون دغدغه برای مردم است.

 

وی با بیان اینکه سلامت ابعاد مختلف دارد ولی آنچه واضح است یک سری استانداردهای اولیه در این حوزه تعریف شده که باید فراهم شود، افزود: امر سلامت در همه بخش ها از اهمیت بسیاری برخوردار است از این رو باید لوازم لازم در اختیار حوزه بهداشت باشد تا بتواند وظایف حاکمیتی را انجام دهد.

 

وی اضافه کرد: این لوازم امکان دسترسی سیستم به نقاط مختلف جامعه و طیف ها از حاشیه شهرها، روستاها و شهرهای مرکزی و... را فراهم و پایش می کند و عملکردها را در اقصی نقاط می بیند که هر چه دسترسی بیشتر باشد امکان پایش بیشتر می شود.

 

شریعتی، تصریح کرد: بخش سلامت یکی از دغدغه های اصلی مردم است و در بازدیدهای مختلفی که انجام می دهیم یکی از مشکلات مردم کمبود بیمارستان، پزشک و... است، مردم وجود ان را یک کار اثر بخش و عدم وجود این مراکز را یک کمبود می دانند.

 

وی وظیفه حکومت را صیانت از امنیت جامعه، آموزش و تامین بهداشت دانست و عنوان کرد: ما می خواهیم ظرفیت امنیتی را ارتقا دهیم و سطح سلامت جامعه را در ذهن مردم و هم به صورت کارشناسی بالا ببریم و دولت تدبیر و امید هم بر این امر تاکید کرده است.

 

وی استانداردسازی سلامت را از شاخص های اصلی توسعه یافتگی جوامع دانست و ابراز کرد: با وجود اینکه دولت با کمبودها و هزینه های هنگفت سال های قبل مواجه شد و الان بودجه جاری دولت 220 هزار میلیارد تومان است که 11 هزار میلیارد تومان آن صرف حقوق و سه هزار و 500 میلیارد تومان یارانه می شود.

 

استاندار خوزستان، اذعان داشت: دولت با تنگناها و سختی های جدی مواجه است و بودجه عمرانی در حال حاضر هشت درصد رسیده است در عین حال با وجود مشکلات با جدیت برنامه حوزه سلامت را آغاز و پیگیری می کند و با وجود تنگناها دست از کار نکشیده است.

 

وی با اشاره به اینکه اصل خدمت رسانی بهتر به مردم است تا بتوانیم سطح سلامت جامعه را ارتقا دهیم، اظهار کرد: ما در خوزستان باید یاد بگیریم کار جمعی و بین بخشی انجام دهیم چرا که روحیه کار جمعی در این استان پایین است که باید این رویکرد تغییر کند.

 

شریعتی، با بیان اینکه در استان چند کار جمعی و بین بخشی صورت گرفته که نتیجه بخش بوده است، تاکید کرد: 600 میلیارد تومان پروژه در حوزه های مختلف سرمایه گذاری، سلامت و... تعریف کردیم که باید اجرایی شود.

 

وی با اشاره به تفاهم نامه احداث 160 واحد بهداشتی در استان، گفت: این کاری ماندگار است و تنها بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه تمام مدیران استان باید در این زمینه به دانشگاه کمک کنند و یک روح مساعدت و همکاری میان مسئولان ایجاد شود.

 

استاندار خوزستان، بر تقویت حوزه علم، پژوهش، فناوری و آموزش استان تاکید کرد و با بیان اینکه باید در این زمینه به دانشگاه ها کمک کنیم تا استان ارتقا یابد، ادامه داد: اگر بناست تحولی صورت گیرد باید امور زیربنایی و پایه ارتقا یابد تا نسل آینده بتواند از آن استفاده کند.

 

وی بیان کرد: یکی از نگرانی های دانشگاه علوم پزشکی اهواز در انجام این پروژه ها این است که در این شهرستان اهتمام جدی از سوی مسئولان وجود ندارد؛ اصرار من بر این است که تمام نیازهای دانشگاه فراهم شود و شهرداری ها هم در اختصاص زمین در اسرع وقت و اخذ مجوز از سوی شورا اقدام کنند.

 

دکتر شریعتی، خاطر نشان کرد: انجام این پروژه ها در ارتقای سلامت جامعه تاثیرگذار است و لازم است همه شهرداری ها و فرمانداری ها این کار را به طور جدی مدنظر قرار دهند و آن را دنبال کنند.

 

کد خبر 596902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha