به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، علی اشرف رشیدی، مدیرکل زندان ها و اقدامات تأمین استان کرمانشاه، امروز(25 مرداد) ضمن بازدید از کانون اصلاح و تربیت و دیدار با مددجویان در جمع مدیر و کارکنان این مرکز، گفت: فضای کانون اصلاح و تربیت، باید فضایی فرهنگی و آموزشی با محوریت علوم دینی و مذهبی باشد.
وی مهمترین اقدام در راستای جلوگیری از بزهکاری کودکان را پیشگیری اجتماعی دانست و افزود: اگر اقدامات پیشگیرانه و توجه جدی به وضعیت کودکان در معرض آسیب، مانند کودکان بی خانمان، بی سرپرست، بدسرپرست و کودکان طلاق صورت نگیرد و در جامعه رها شوند ضمن محرومیت های اجتماعی و دوری از کانون خانواده در معرض انواع تهدیدها از جمله، محروم شدن از تحصیل، تکدی گری، گرفتار شدن در دام باندهای قاچاق مواد مخدر و تبهکاری، اذیت و آزار جسمی و عاطفی، عدم رشد و تکامل، محروم شدن از کسب مهارت های اساسی زندگی قرار گرفته و در نهایت به سمت اعمال مجرمانه و هنجارشکنی سوق پیدا کرده و مجرمان آینده خواهند بود.
مدیرکل زندان های استان کرمانشاه، با اشاره به برکات و فیوضات معنوی ماه مبارک رمضان بر توسعه و توجه بیش از پیش به امور قرآنی و فرهنگی در این ماه تاکید کرد و اظهار داشت: مددجویان کانون اصلاح و تربیت نزد ما امانت هستند و با توجه به شرایط خاص سنی و روحی و روانی نیازمند توجه ویژه و برخورداری از آموزش های مختلف و ارتقای سلامت عمومی هستند.
وی تصریح کرد: مددجویان کانون اغلب از مشکلات عدیده اجتماعی، خانوادگی و آموزشی رنج می برند و نیازمند بستر مناسب اصلاحی و تربیتی هستند بنابراین باید تلاش کنیم با بهره گیری از همه امکانات و ظرفیت های موجود و همچنین با همکاری سایر ارگان های همسو، برای آموزش، اصلاح، تربیت و توانمندسازی آنان گام برداریم.
رشیدی، شناسایی و ریشه یابی مشکلات نوجوانان و جوانان و توجه به نیازهای آنان را از اولویت برنامه های اصلاحی و تربیتی برشمرد و بر ارتقای توانمندی مددجویان و فراهم کردن بستر مناسب اصلاحی و تربیتی و استفاده از خدمات مشاوران و کارشناسان مجرب علوم تربیتی در این مراکز تاکید کرد.
این مقام مسئول، سوق دادن مددجویان به سمت فعالیت های فرهنگی با محوریت دینی و مذهبی را موجب اصلاح شخصیتی آنان خواند و گفت: نقش مددکاران اجتماعی در پذیرش اجتماعی و بازگشت نوجوانان به کانون خانواده و جامعه بسیار حائز اهمیت است.
پایان پیام/
نظر شما