به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، به منظور توسعه و ترویج فرهنگ زکات، امروز ( 11 دی ) نشستی با حضور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ( رحمه الله تعالی علیه ) کهگیلویه و بویراحمد، مسئول سازمان بسیج طلاب استان، مدیر مدرسه علمیه سفیران هدایت و معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه یاسوج تشکیل شد.
فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی ( رحمه الله تعالی علیه ) کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به اینکه زکات در کمیته امداد جایگاه ویژه ای دارد، گفت: در حال حاضر 30 درصد از منابع مورد نیاز برای تامین نیاز جامعه هدف از محل منابع مردمی که یکی زکات است تامین می شود که تلاش بر بیشتر شدن این درصد و کمتر شدن وابستگی به منابع دولتی است.
وی با اشاره به اینکه درآمدهای مردمی پایداری بیشتری دارد و کمتر دست خوش تغییر و تحول می شوند، اضافه کرد: مردم اعتماد زیادی به کمیته امداد دارند که این امر هم سلامت کاری این نهاد را تامین کرده و هم سرمایه بسیار بزرگی است.
محبی، ضمن تاکید بر نقش روحانیت در خصوص ترویج فرهنگ زکات در جامعه، اظهار داشت: در این زمینه، بسیج طلاب، حوزه علمیه سفیران هدایت و حوزه علمیه خواهران می توانند بسیار کمک کننده باشند و در ایام کاشت، داشت و برداشت محصولات در مناطق عملیاتی برای تشویق کشاورزان و جمع آوری زکات آنان حضور موثری داشته باشند.
این مسئول حمایتی، تعداد کل روستاهای مشمول زکات را 857 روستا از مجموع یک هزار و 527 روستا در استان عنوان و یادآور شد: تعداد روستاهای پرداخت کننده زکات 153 روستا بوده که امید است با فرهنگ سازی و احیاء این سنت حسنه، روستاهای بیشتری در این امر مشارکت داشته باشند.
محبی، تصریح کرد: میزان زکات جمع آوری شده امسال بیش از پنج میلیارد و 847 میلیون ریال است که از این مبلغ 60درصد آن جهت تأمین نیازهای حمایتی مددجویان از جمله درمان، معیشت، جهیزیه و سایر موارد و 40درصد جهت نیازهای عمرانی عام المنفعه هزینه می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه بیش از یک هزار رابط افتخاری در زمینه زکات در استان با کمیته امداد همکاری دارند، گفت: کمیته امداد در راستای رسیدگی به امورات نیازمندان جامعه همواره تلاش می کند و بخش زکات این نهاد در طول سال آماده دریافت زکات مردم خیر و نیکوکار هم استانی است.
حجت الاسلام اله داد دادخواه، مسئول بسیج طلاب کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست، گفت: زکات امری واجب است و کمیته امداد به عنوان متولی زکات اقدامات موثری تاکنون انجام داده است.
وی با بیان اینکه اگر اغنیا زکات مال خود را بدهند هیچ فقری به وجود نمی آید، بیان داشت: احیاء زکات، نیاز به ترویج، تبلیغ و فرهنگ سازی در جامعه دارد و ما وظیفه داریم که این رسالت دینی را تبلیغ و توصیه کنیم.
دادخواه، در خصوص هرگونه همکاری با کمیته امداد در زمینه ترویج و توسعه پرداخت زکات در استان اعلام آمادگی کرد.
نظر شما