تفکر بسیجی موتور محرکه فرهنگ و هنر است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان مبنای فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی را روح بسیج دانست و گفت: در این عرصه به شدت نیازمند تفکر و اندیشه بسیجی هستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل ازروابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، محمدرضا سوقندی در نشست شورای بسیج این اداره کل، تفکر بسیجی را موتور محرکه فرهنگ و هنر دانست و اظهار داشت: در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسامی برای حمایت از بسیج هیچ تردیدی نداریم.

 

وی با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ بسیجی و جهادی در این اداره کل گفت: به شدت نیازمند سالم سازی حوزه فرهنگ و هنر هستیم.

 

سوقندی، پیروزی های نیروهای مسلمان در عراق، سوریه ، حلب و ... را به خاطر وجود بخش کوچکی از پیاده کردن تفکر و اندیشه بسیجی دانست و گفت: حضرت امام (ره) بسیج را متعلق به ایران نمی دانستند و دائره آن جهان اسلام طراحی کردند و امروز نیز جهاد اسلام برای برخورد با دشمنان اسلام و نیروهای تکفیری و ... به شدت نیازمند تفکر و اندیشه بسیجی است.

 

وی با اشاره به اینکه بسیجی بودن شاخص هایی دارد گفت: شاخص در این زمینه نوع رفتار، نوع کار، در خدمت مردم بودن است و ایجاد نارضایتی در مردم و تاخیر در کار ، سهل انگاری خلاف فرهنگ و تفکر بسیجی است.

 

سوقندی با اشاره به اینکه ضایع کردن بیت المال و مبارزه نکردن با تخلفات با فرهنگ بسیجی سازگاری ندارد گفت: بسیجی یثارگر است و باید فرهنگ بسیجی را در اداره کل پمپاژ کنیم.

 

وی ایثار، اخلاص و اخلاق مداری ، از خودگذشتگی را از مهمترین ویژگی های شهدا دانست و گفت: امروز میوه آن اخلاص ها و ایثارها را می خوریم و همه باید پیرو راه و اهداف شهدا باشیم.

 

رهبری نظام اتکای مهمی و قوی بسیج دارد

مسوول پایگاه انصارالحسین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بسیج را یادگار مهم حضرت امام (ره) دانست و گفت: رهبری معظم انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران اتکای مهم و قوی به بسیج دارد.

 

مجتبی نورمحمدی تصریح کرد: اگر امروز رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با قدرت جلوی ابرقدرتها ایستاده است دلگرمی بزرگ و ارزشمندی به نام بسیج دارد.

 

وی با تاکید بر اینکه بسیج اختصاص به فرد و افراد خاصی ندارد به تشریح برنامه ها و اقدامات پایگاه بسیج انصارالحسین پرداخت و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ٤٨ عضو بسیجی دارد و ١٠ عضو جدید نیز به تازگی جذب این پایگاه شده اند.

 

فرمانده حوزه روح الله بسیج ادارات سمنان نیز در این نشست بسیج اداری را از خانواده بزرگ بسیج دانست و گفت: بسیج ادارات رسالت برزگی بر عهده دارد.

 

زرگر به اهداف بسیج ادارات اشاره کرد و گفت: خدمت رسانی بی منت، ارتقای سلامت اداری، تلاش در تحقق اقتصاد مقاومتی،کمک به اسلامی شدن فضای دستگاههای اجرای، امر به معروف و نهی از منکر و تربیت نیروی انسانی در تراز نظام اسلامی را از جمله اهداف بسیج ادارات برشمرد.

 

در این نشست که مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز حضور داشت احکام اعضای شورای بسیج این اداره کل اعطا شد.

 

بخش فرهنگ مکتوب رضوی در کتابخانه مرکزی سمنان ایجاد می شود

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان از آمادگی این نهاد برای ایجاد و راه اندازی بخش فرهنگ مکتوب امام رضا (علیه السلام) در کتابخانه مرکزی سمنان خبر داد.

 

علیرضا شاه حسینی در این خصوص گفت: اداره کل کتابخانه های عمومی این استان آمادگی کامل دارد تا با همکاری بنیاد بین المللی امام رضا (علیه السلام) بخش فرهنگ مکتوب رضوی را در کتابخانه مرکزی ایجاد کند.

 

وی با بیان اینکه در این بخش کتابها و منابع مرتبط با فرهنگ رضوی در معرض دید و استفاده علاقه مندان قرار می گیرد گفت: با تامین منابع لازم این بخش نیز در کنار سایر بخش های فعال از جمله بخش مشاهیر، دفاع مقدس و ... در کتابخانه مرکزی سمنان ایجاد می شود.

 

شاه حسینی از برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی توسط این اداره کل خبر داد و گفت: این جشنواره که امسال برگزار شد سه هزار و ٥٤٣ نفر از جوانان، نوجوانان و بزرگسالان این استان شرکت کردند.

 

وی شمار شرکت کنندگان استان سمنان در جشنواره کتابخوانی رضوی را ١/٦ درصد شرکت کنندگان کشور دانست و گفت: این تعداد با توجه به اینکه جمعیت استان سمنان یک درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهد بسیار خوب بوده است.

 

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان سمنان خواستار برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره های فرهنگی هنری رضوی از جمله جشنواره داستانهای رضوی، جشنواره ملی کتابخوانی رضوی و ... به صورت متمرکز شد.

 

شمار ارسال آثار به جشنواره های داستان رضوی ١٣ برابر شده است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از ١٣ برابر شدن شمار آتار ارسالی به جشنواره ملی داستان رضوی از دوره اول تا کنون خبر داد.

 

محمدرضا سوقندی افزود:در این مدت شمار آثار رسیده از ١١٧ اثر در دوره اول به یک هزار و ٥٢٦ اثر در دوره دوازدهم و تعداد شرکت کنندگان از ٦٨ نفر به ٩٠٢ نفر رسیده است.

 

وی با اشاره به چاپ هشت جلد کتاب از آثار منتخب جشنواره های قبلی داستانهای رضوی گفت: تاکنون سه مرحله آثار برگزیده این جشنواره در قالب دوره های سه جلدی و دو جلدی چاپ و منتشر شده است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: استان سمنان از نظر تعداد شرکت کنندگان در دوازدهمین جشنواره داستان های رضوی بین ٣١ استان کشور رتبه اول را کسب کرده است.

 

نیره کاشی مسوول دبیرخانه جشنواره داستانهای رضوی نیز در این نشست گزارشی از فعالیت های این دبیرخانه ارائه کرد و تولید کتاب های کم حجم و تامین منابع لازم برای تولید آثار را در این خصوص ضروری خواند.

 

شناسایی ٩٠٠ نویسنده از برکات برگزاری جشنواره ملی داستان رضوی است

معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، تربیت و شناسایی ٩٠٠ نویسنده در کشور را از برکات برگزاری جشنواره ملی داستانهای رضوی دانست.

 

سیما رجبی افزود: ٥٠ درصد از این نویسندگان متعلق به استان سمنان هستند که وارد عرصه نویسندگی شده اند.

 

وی سمنان را تنها استانی دانست که به صورت منسجم در بخش داستان کار می کند و افزود: داستان نویسی از اهمیت خاصی برخوردار است و داستان مادر نمایشنامه است.

 

معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان خواستار حمایت بنیاد بین المللی امام رضا از استانها برای توسعه فعالیت های فرهنگی هنری شد.

 

بر اساس آمار ارائه شده از سوی دبیرخانه دائمی جشنواره ملی داستان رضوی شمار افراد و تعداد آثار ارسالی به جشنواره های داستان رضوی در ادوار گذشته از رشد ١٣ درصدی برخوردار شده است و این نشان از اقبال جوانان و نوجوانان و بهویژه علاقه مندان به هنر داستان نویسی است.

 

جشنواره ملی داستان رضوی در سه بخش داستان کوتاه، داستان کوتاه کوتاه و داستان بلند برگزار می شود و بخش داستان بلند آن به صورت دوسالانه است.

            

کد خبر 599325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha