به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی شهرداری سمنان، سید حسین موسوی ضمن یادآوری اینکه شهرداریها تا دهه ۶۰ کمکهایی را از دولت دریافت می کردند، اظهار داشت: در کنار این کمکهای دولتی، با بهرهگیری از درآمدهای پایداری که از عوارض نوسازی و خودرو، صدور پروانه حاصل میشد شهر را اداره میکردند.
وی با اشاره به تدوین و تصویب لوایح قانونی در دهه شصت با هدف تغییر نظام موجود شهرداریها به نظام درآمد-هزینه، اظهار داشت: هرچند در برخی از کلانشهرها مدیریت درآمدهای شهرداریها به واسطه مدیریت تعرفهها تا حدی امکانپذیر بود اما در شهرهای کوچک درآمدهای شهرداری رو به افزایش نبود.
شهردار سمنان افزود: از این رو موضوع سرمایهگذاری در حوزه شهری با این رویکرد که شهرداریها خود سرمایهدار نشوند و نیز به سمت و سویی حرکت نکنند که صنوفی را مورد حمایت قرار دهند که نیازی از شهر را برآورده نمیکنند، با شیوهنامه خاصی به طور جدی مطرح شد.
موسوی خاطر نشان کرد:سادهسازی روندهای دیوانسالارانه و نیز رفع بیاعتمادی میان سرمایهگذاران و شهرداری در شرایط فعلی ضروری است.
شهردار سمنان پروژه های سرمایه گذاری منعقد شده شهرداری در سال ۹۵ را سه مورد اعلام و تصریح کرد: یک پروژه نیز در مرحله انعقاد قرارداد قرار دارد.
وی از پیشرفت ۷۵ درصدی مجتمع ایرانزمین خبر داد و افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال با مشارکت سپاه استان تا نوروز امسال به بهرهبرداری میرسد.
به گفته شهردار سمنان دو پروژه مشارکتی دیگر نیز در آستانه کلنگزنی قرار دارد که شامل مجموعه بازار فرش و مبل و مرکز خرید با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال است و مجموعه پارکینگ، تجاری و خدماتی بلوار معلم هم با هزینه ای بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال به زودی کلنگ زنی خواهد شد.
شهردار سمنان پروژه مجموعه پارکینگ، تجاری و مسکونی بلوار شهید نوروزی را نیز در شرف انعقاد قرارداد دانست و گفت: این مجموعه که تجاری- مسکونی است هزینه ای بالغ بر ۳۷۰ میلیارد ریال در بر خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد:افزون بر موارد ذکر شده فرصتهای سرمایهگذاری بسیار مطلوبی در سمنان وجود دارد که از جمله آنها میتوان به پارک بانوان، پارکهای محلی و برخی از پروژههای تجاری-خدماتی اشاره کرد و انتظار میرود این پروژهها با اقبال سرمایهگذاران روبرو شود.
نظر شما