نقش مرکز بهداری جنوب در دفاع مقدس تبیین شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، از تبیین نقش مرکز بهداری جنوب در دوران دفاع مقدس تاکید کرد و اظهار داشت: اقدامات گذشته این مرکز باید احصا و به نسل های بعدی انتقال داده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار محمد علیپور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان، امروز(18 دی) در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری فی مابین مرکز بهداری جنوب با موضوع نقش این مرکز در دوران دفاع مقدس، با اشاره به اقدامات انجام شده در باغ موزه دفاع مقدس، گفت: این باغ موزه در زمینی به مساحت 10 هکتارو زیربنای 2 هکتار احداث می شود.

 

وی با بیان اینکه مشاور پروژه مطالعاتی در خصوص باغ موزه انجام داده که شامل هفت فصل و 370 صفحه است، افزود: خدا را شاکریم به ما توفیق داد آنچه را که باعث پیروزی، سرافرازی و ماندگاری ملت ایران شده را برای نسل های متعدد به ودیعه بگذاریم.

 

وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس همه دستگاه ها به نوعی در دفاع از کشور نقش داشتند که یکی از آنها نقش بهداری جنوب بود، اضافه کرد: در آن دوران ضایعاتی که به مجموعه نیروی انسانی وارد می شد بسیار سنگین بود که توانستیم با کمک بهداری جنوب آسیب های وارده به نیروی انسانی را کاهش دهیم.

 

سردار علیپور، تصریح کرد: بر این اساس با بنا کردن درمانگاه ها در کنار خط، نیروهای حادثه دیده در کمترین زمان ممکن درمان می شدند و از تلفات بیشتر جلوگیری می شد که طلایه دار همه این ها تلاش ها در حوزه درمان بهداری جنوب بود.

 

وی با بیان اینکه در این راستا باید اقدامات گذشته این مرکز را احصا و به نسل های بعدی انتقال دهیم، عنوان کرد: برای راه اندازی باغ موزه دفاع مقدس نیازمند جمع آوری آثار و اقدامات انجام شده در دوران دفاع مقدس در همه بخش ها هستیم.

 

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقئس خوزستان، اذعان داشت: در رابطه با بهداری جنوب لازم است نقش بهداری جنوب در دوران دفاع مقدس، نیروها و پرسنل این مرکز که از بهداری جدا و به جنگ رفتند، پرسنل درمان همچون پزشکان و پرستاران در دوران جنگ و... بیان شود.

 

وی با اشاره به اینکه اگر بتوانیم تاریخ شفاهی این حوزه را به خوبی ضبط کنیم بخش عمده ای از کار صورت گرفته است، ابراز کرد: در این زمینه کارگاه آموزشی تاریخ شفاهی برگزار و چند نیروی زبده آموزش داده می شود تا نسبت به انجام مصاحبه شفاهی اقدام کنند.

 

سردار علیپور، جمع آوری اسناد موجود همچون کارت، پلاک، حکم ماموریت، تشویقات ویژه، دلنوشته و... را از دیگر اقدامات دانست و خاطر نشان کرد: همچنین تعداد مجروحانی که وارد بیمارستان ها شدند و خلاصه پرونده آنها باید احصا شود.

 

وی مطلب دیگر را توجه به فضاها و مکان هایی دانست که در آن دوران وجود داشت و در حال حاضر دایر با بایرند و یا تغییر هویت داده اند و بیان کرد: همچنین باید بحث کمک های این مجموعه به جنگ همچون زنجیره درمان از منطقه نبرد تا اورژانس های مادر و... برای نسل جدید بازگو شود.

 

کد خبر 599783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha