پيروزي انقلاب و جنگ مرهون فعاليت شبکه اجتماعي مساجد بود

کانون‌هاي مساجد: مسئول دبيرخانه کانون‌هاي مساجد استان تهران پيروزي انقلاب و جنگ را مرهون لطف الهي و حمايت گسترده شبکه‌ اجتماعي مساجد دانست.

حجت‌الاسلام علي پروانه، مسئول دبيرخانه کانون‌هاي مساجد استان تهران پيروزي انقلاب و جنگ را مرهون لطف الهي و حمايت گسترده شبکه‌هايي از مساجد کوچک و بزرگ در ايران دانست و به خبرنگار شبستان گفت: مساجد از ابتداي ظهور اسلام نقشي اساسي در برهم زدن توازن قدرت بين مستکبران و مستضعفان داشته، به طوري که مسجدالنبي، همان خانه حضرت رسول اکرم (ص) در مدينه مرکز امور عبادي و سياسي نظامي بوده است و پيامبر اکرم (ص) بسياري از امور خود را در اين مرکز مهم انجام مي دادند و همين اتحاد و لطف الهي منجر به پيروزي اسلام شد.

وي با اشاره به اين نکته که تضعيف مساجد همان تضعيف اسلام است، بيان کرد: در حال حاضر دشمنان به اين نکته که تضعيف مساجد همان تضعيف اسلام است، دست يافته‌اند و دريافته اند که جوانان مساجد اسلامي مي‌توانند با نگاه دقيق و باريک‌بين خود و انجام فعاليت‌هاي گسترده اسلامي توازن قدرت در جهان را به نفع مسلمانان به هم بزنند. اين ترس از شکست براي دشمنان بسيار خطرناک است و دشمنان تمام تلاش و همتشان را براي ايجاد تفرقه و نفاق در اين مجموعه عظيم فرهنگي به کار مي‌برند.

مسئول دبيرخانه کانون‌هاي مساجد استان تهران ادامه داد: البته دشمنان اسلام بارها از مساجد سيلي‌هاي محکمي خوردند و ترس و نگراني آنان از حضور جوانان و فعاليت اين شبکه به دليل ضربه‌هايي است که خورده‌اند. شکست غرب يا بهتر بگوييم جهان کفر، استعمار و استکبار در جنگ تحميلي با همه امکانات پيشرفته جهان مديون و مرهون لطف و عنايت الهي و حمايت گسترده نيروهاي مردمي و انقلابي از شبکه اجتماعي مساجد بوده است. بنابراين دشمنان براي هرگونه اقدام عليه مساجد کوتاه نمي‌آيند و دشمني آنها نهايت و غايتي ندارد و هميشه پيروزي نصرت با حزب خداست.

حجت‌الاسلام پروانه با اشاره به يکي از بيانات مهم امام خميني (ره) و نقش کانون‌هاي مساجد يادآور شد: دشمنان با تحليل و فکر وارد عمل مي‌شوند از همين رو بود که امام خميني (ره) فرمودند: "هر گاه ديديد دشمن با شما موافق است يک جاي کار اشکال دارد و هرگاه دشمن از شما عصباني شد کارتان درست است". به همين علت در مي يابيم که فعاليت کانون‌هاي فرهنگي هنري تأثيرگذار بوده و تلاش‌هاي مسئولان در کانون‌ها کاملا درست است و توانسته‌ايم در پيشبرد اهداف جامعه اسلامي، منافع اسلام و مسلمانان و کشور و مهم‌تر از همه براي حفظ و جذب نسل جوان گام‌هايي برداريم.

وي با اشاره به اهميت دوران کودکي در تربيت انسان و تأثيرگذاري اين دوران بر شکلگيري شخصيت طبق فرمايشات نبي مکرم اسلام (ص) ادامه داد: در احاديث ائمه اطهار (ع) و پيامبر (ص) تاکيد شده که تربيت انسان بايد از همان کودکي آغاز شود. ائمه (ع) قلب کودک را لوحي قلمداد مي‌فرمودند که هرچه در آن نوشته شود آن را تا آخر عمر حفظ مي‌کند. پس بايد آگاهانه در برابر اهداف شيطاني استکبار به تربيت نسل جوان در کانون هاي مساجد همت کنيم.

وي افزود: دشمنان با تمام توان و به کارگيري انواع ترفندها و حيله‌ها به مبارزه و مسخ ارزش‌هاي نسل جوان مي‌پردازند، روزي با جنگ تحميلي که شکست مي‌خورند، سپس با سياست‌بازي و مشغول کردن جوانان اين مرز و بوم با سياست‌بازان وارد عمل مي‌شوند که به فضل الهي و با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري باز هم شکست خوردند و در حال حاضر نيز با فيلم، موسيقي‌هاي مستهجن گروه‌ها و فرقه‌هاي انحرافي به صورت گسترده وارد عمل شدند که باز هم به فضل خدا شکست خورده و نا اميد مي‌شوند.

حجت‌الاسلام پروانه گفت: بايد قدر اين جوانان خداجو را بدانيم و با توجه به اين نکته بايد براي کانون‌هاي مساجد و مساجد امکانات بيشتري مهيا کرد. فعالان فرهنگي در کانون‌ها بايد آگاه باشند و بدانند امروز جهادي که در کانون‌ها انجام مي‌دهند کمتر از جهاد در جبهه‌هاي حق عليه باطل نيست.

وي يادآورشد: در اين راستا دبيرخانه کانون‌هاي مساجد استان تهران فعاليت‌ها و امکانات گسترده‌اي را براي نسل جوان مهيا کرده است که از جمله آن مي توان به ايجاد کتابخانه‌هاي مجهز به امکانات نرم‌افزاري و نرم‌افزارهاي مختلف، مجلات، نشريات، کتاب‌هاي کمک‌درسي، ديني، اجتماعي، قرآني و بسياري از امکانات ديگر از جمله فعاليت کانون‌هاي تخصصي در رشته‌هاي مختلف و تربيت جوانان متخصص اشاره کرد.

مسئول دبيرخانه کانون هاي مساجد استان تهران حضور جوانان در مساجد و کانون‌هاي فرهنگي فرهنگي را نعمت و فضل الهي دانست و گفت: براي تقويت حضور جوانان در مساجد و کانون ها بايد با رفتار و برخوردي مناسب، برنامه ها و راهکارهايي مطابق با نيازها و شرايط آنها طراحي کرد. امام خميني(ره) نيز در اين زمينه فرمودند: "براي اميدهاي انقلاب بايد برنامه‌هايي با محتواي ارزشمند در کنار برنامه‌هاي مفرح تدارک ديد و تقويت رابطه بين جوانان و مساجد نياز به يک سري زيرساخت‌ها دارد که تمام ما موظف به تدارک و آماده کردن اين امکانات هستيم".

وي با اشاره به فعاليت هاي دبيرخانه کانون هاي مساجد استان تهران ادامه داد: اين دبيرخانه علاوه بر آماده کردن امکانات براي افتتاح کانون‌هاي جديد و نيز توزيع امکانات گسترده مانند کتابخانه‌ها، مجلات، نشريات، نرم‌افزارهاي مختلف، رايانه و بسياري از اقلام ديگر که لازمه انجام کار فرهنگي است از هرگونه همکاري با فعالان مسجدي دريغ نمي‌کند.

حجت الاسلام پروانه خاطر نشان کرد: برگزاري دوره‌هاي آموزشي براي جوانان، زوج‌هاي جوان، برگزاري کلاس‌هاي ‌آموزشي و تدوين و اجراي طرح اوقات فراغت، برگزاري مسابقات مختلف در مناسبت ها، تأسيس کتابخانه‌هاي عمومي و کتابخانه مساجد، برگزاري جلسات و همايش‌هاي تخصصي براي کانون‌هاي تخصصي، ارتباط مداوم با مسئولان کانون‌هاي شهرستان‌ها براي پي‌گيري برنامه‌هاي تدوين شده که همگي براي جذب جوانان و گسترش حضور نسل جوان مؤثر و مفيد است، فضاي مناسبي را براي ترويج ارزش هاي ديني و معنوي در کانون هاي مساجد فراهم کرده است.

پايان پيام/
 

کد خبر 6

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha