به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از القدس العربی، شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، فهرست سیاهی از اسامی شرکت های اسرائیلی را تهیه می کند تا آنها را به دلیل فعالیت هایشان در شهرک های صهیونیستی سلب مشروعیت کنند.
براساس روزنامه های عبری زبان، انتظار می رود که این فهرست در ماه مارس و یا با کمی تاخیر در ماه ژوئن منتشر شود.
شورای حقوق بشر سازمان ملل و فعالان جنبش جهانی تحریم رژیم صهیونیستی «BDS» درحال تدوین فهرستی از این شرکت هاست تا از فعالیت هر نهاد و موسسه ای که در پشت خط سبز فعالیت می کنند، جلوگیری کند؛ به طور مثال شرکت هایی که حمایت شهرک نشینان را برعهده گرفتند و این اقدام غیر قانونی به شمار خواهد آمد.
این فهرست سیاه را «ریچارد فولک» یکی از مسئولان سازمان ملل متحد و از فعالانBDS است و این مسئله را نزدیک به شش سال پیش در راستای فعالیتش در سازمان ملل دنبال کرد. فولک تعداد گزارش برای سازمان ملل دراین باره نوشته است و درحال حاضر کشورهای عربی برای تهیه فهرست سیاه در شورای حقوق بشر فعالیت می کنند.
در راستای مبارزه با این طرح، موسسه تحقیقات اسرائیلی در دیدگاه نظری به شورای حقوق بشر اعلام کرد که این فهرست نقض قانون بین المللی و خطوط تعیین شده شورای حقوق بشر در دفع تبعیض براساس قومیت است، زیرا هیچ فهرست سیاهی مانند این در هیچ منطقه درگیر در جهان وجود ندارد و تنها منافع یهود هدف قرار گرفته است.
گفتنی است، مرزهای 1967 ، مشهور به «خط سبز» است که این خط سبز بر اساس موافقتنامه خط آتشبس موقت 1949 تعیین شد و میان رژیم صهیونیستی و مصر ، اردن ، لبنان وسوریه کشیده شده است. این مرزها پس از پایان جنگ 1949 کشیده شد. جنگی که همزمان با ایجاد رژیم جعلی صهیونیستی به وقوع پیوست؛ به طوری که رژیم صهیونیستی توانست26 درصد دیگر از منطقه غرب رودخانه اردن را تصرف کند و اردن بخشهایی از جمله کوهستانهای وسیع جودیا و سمیرا را در اختیار گرفت که کرانه باختری نامیده شد. مصر نیز کنترل ناحیه باریکی از ساحل مدیترانه را در اختیار گرفته که با نام نوار غزه شناخته میشود.اما خط سبز به مدت 18 سال و تا سال 1967 و وقوع جنگ ژوئن محترم بود؛ زیرا رژیم صهیونیستی در جنگ شش روزه نوار غزه و شبه جزیره سینا را از مصر و کرانه باختری را از اردن و بلندیهای جولان را از سوریه مورد تصرف خود قرار داد.
نظر شما