احمدعلی بابائی، رئیس اداره فرش همدان به خبرنگار شبستان گفت: از مجموع 60 هزار بافنده در استان 50 درصد این افراد بافندگی را به عنوان شغل در نظر گرفتند و مابقی به صورت تفننی فعالیت می کنند.
وی افزود: همچنین 117 واحد پشتیبان فرش در استان وجود دارد که به طور میانگین هر کدام 20 بافنده را مشغول به فعالیت کردند.
وی تصریح کرد: باید تلاش کرد تا تسهیلات بخش فرش دستبافت را به صورت تجمیعی به واحدهای پشتیبان فرش پرداخت کرد تا از این تسهیلات در راستای خرید مواد اولیه و افزایش تولید فرش استفاده شود.
علی بابائی خاطرنشان کرد: میزان فرش بافته شده در استان همدان طی سال گذشته 50 هزار مترمربع بوده که این آمار از تشکلها و اتحادیههای مرتبط فرش احصا شده است.
وی گفت: هنرصنعت فرش دستبافت میتواند با هزینه و سرمایه اندک برای افراد اشتغالزایی داشته باشد و امیدواریم با رونق گرفتن این هنرصنعت در استان شاهد افزایش اشتغالزایی در همدان نیز باشیم.
رئیس اداره فرش همدان خاطرنشان کرد: هر واحد پشتیبان تا سقف 50 میلیون تومان تسهیلات دریافت کند به طوریکه تا کنون 50 پشتیبان در استان تسهیلات کمبهره را دریافت کرده است.
وی، طرحهای هندسی، اسلیمی، تاریخی و نقشههای استان شامل مهربان، حاج خانومی، لچک و ترنج، ماهی، انجلاس، تاجآباد، بوبوکآباد، طاهرلو، ازندریان حسینآباد، عشوند یا گلحیدر، جوزان، مالیچه، آصادوقی، ازندریان و چهارچنگ را از جمله طرحهای پرطرفدار استان همدان دانست.
نظر شما