مركز رشد و شتاب‌دهي كسب و كار زنان در استان‌ها ايجاد مي‌شود

خبرگزاری شبستان: مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده از راه اندازی مركز رشد و شتاب‌دهي كسب و كار زنان در استان‌ها خبرداد.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل ازروابط عمومي و امور بين الملل استانداري سمنان، فهميه فرهمندپور در همايش تبيين نقش بانوان در اقتصاد مقاومتي استان سمنان در سالن يادگار امام(ره) استانداري، گفت: بسياري از زنان انگيزه ورود به كسب و كار را دارند، اما اطلاعات كافي در اين زمينه ندارند و به همين منظور مركز رشد و شتاب دهي كسب و كار زنان در همه استان ها بايد راه اندازي شود.

 

وي يادآور شد: فعاليت اين مراكز بايد زير نظر ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي هر استان پيگيري شود.

 

وي، درباره مركز رشد و شتاب دهي كسب و كار زنان تشريح كرد: در اين مركز فرهنگ كار و كارآفريني ترويج پيدا مي كند، مشاوره هاي تخصصي درباره امور كسب و كار ارايه مي شود، موانع فعاليت هاي اقتصادي امور بانوان شناسايي و براي آن راهكار ارايه مي شود و با راه اندازي اين مركز اميد است بسياري از مشكلات كاهش پيدا كند.

 

مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده با بيان اين كه بسياري از بانوان درباره كمبود اعتبارات گلايه هايي را مطرح مي كنند، با تاكيد بر اينكه ايده سرمايه مي آورد، افزود: دولت تدبير و اميد با مشكلات اقتصادي فراواني مواجه بوده است، اما با اين حال، بايد اعتبارات به نحوي مديريت شود تا سهم بانوان ناديده گرفته نشود و اين امر نيازمند همكاري و هم افزايي بيشتر دستگاه هاي اجرايي است.

 

فرهمندپور ادامه داد: اهداف و راهبردهاي اقتصاد مقاومتي به سرمنزل مقصود نمي رسد، مگر با ترويج كار و كارآفريني و براي اين ترويج و فرهنگسازي بايد بانوان پيش قدم باشند.

 

وي، يكي از دلايل اساسي به زمين ماندن نقش اقتصادي در جامعه را فاصله گرفتن بانوان از كسوت سنتي آن ها عنوان كرد و گفت: بانوان جوامع شهري و حتي روستايي از كسوت سنتي خود فاصله گرفته اند و حتي در زنان روستايي مصرف گرايي شيوع پيدا كرده است.

 

وي با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب براي مشاركت آحاد جامعه براي تحقق اقتصاد مقاومتي، ادامه داد: هدف اصلي مقاوم سازي اقتصادي، مشاركت همه جامعه و تبديل افراد جامعه به نيروي مولد اقتصادي بوده است.

 

مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده با بيان اينكه تغيير در نظام فرهنگي كشور از زنان شروع مي شود، گفت: زنان بايد پرچم دار ايجاد تغييرات در نظام فرهنگ باشند.

 

وي افزود: فرهنگسازي در جامعه و ايجاد تغيير به بانوان وابسته است و نقش اول در فرهنگ و فرهنگسازي را بانوان بر عهده دارند.

 

وي افزود: اصلاح فرهنگ با آموزش و تغيير در بانوان جامعه حاصل مي شود، زنان به ويژه مادران بايد فرهنگ كار را در جوانان ترويج دهند و به آن ها انگيزه لازم براي انجام كار و كارآفريني را تزريق كنند.

 

هيچ تابلوي ورود ممنوعي براي حضور زنان در جامعه وجود ندارد

مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده با تاكيد بر افزايش مشاغل خانگي در بين زنان، افزود: مشاغل خانگي جامعه هدف وسيعي را پوشش مي دهد و تعارضي با نقش آفريني مهم در فضاي خانواده در اين مشاغل وجود ندارد.

 

وي ادامه داد: تاكيد بر حضور زنان در مشاغل خانگي، مبني بر ممنوعيت حضور بانوان در ديگر شغل ها نيست و هيچ تابلوي ورود ممنوعي براي حضور زنان در جامعه وجود ندارد و آن ها مي توانند در زمينه هاي دلخواه خود فعاليت كنند.

 

وي گفت: بانوان نقش موثري در كاهش آسيب هاي اجتماعي دارند، با ترويج كار در جامعه و افزايش فعاليت هاي اقتصادي مي توان از بسياري از آسيب هاي اجتماعي جلوگيري كرد.

 

فرهمندپور با بيان اين كه بيكاري به خودي خود فسادافزاست، ادامه داد: استفاده نادرست از زمان به نوعي چالش و بيكاري محسوب مي شود و بسياري از بانواني كه زمان بيشتري در خانه دارند به اتلاف وقت و در برخي موارد به اموري مانند تماشاي برنامه هاي ماهواره اي مي پردازند كه اين يك تهديد است.

 

وي افزود: با فراهم بودن ثبات اقتصادي، بسياري از مشكلات حل مي شود و جامعه به توسعه اجتماعي مي رسد، زيرا اشتغال لازمه ثبات اقتصادي است و كار از هجمه هاي فرهنگي جلوگيري مي كند.

 

مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده با تاكيد بر افزايش توليد صنايع دستي، گفت: در حوزه صنايع دستي در حوزه آموزش و توليد محصول با كيفيت مشكل كمتري وجود دارد، اما چالش اصلي اين حوزه بازاريابي و فروش است.

 

وي افزود: براي افزايش مشاغل خانگي و ايجاد بازار فروش براي صنايع دستي بايد بازارچه‌هاي دائمي براي عرضه محصولات در هر استان به وجود بيايد و همه دستگاه هاي اجرايي براي تحقق اين امر بايد با يكديگر هم افرايي داشته باشند.

 

وي، ظرفيت انجمن اوليا و مربيان را ظرفيتي مغفول مانده مطرح كرد و گفت: با استفاده از انجمن اوليا و مربيان مي توان براي بحث هاي آموزشي استفاده كرد و همچنين بايد از مساجد براي بالابردن سطح علمي و دانش افزايي و ارتقاي فرهنگ نيز به بهترين نحو استفاده كرد.

 

فرهمندپور گفت: بي آرماني بزرگترين بلا را بر سر جامعه مي آورد و بانوان و زنان بي آرمان تهديد براي جامعه محسوب مي شوند و پايان همه آرمان ها روزي است كه زنان ستيزه جو در جامعه وجود داشته باشند، زيرا جامعه به دنبال خانواده متعادل است و زنان بايد بدانند كه با مردان رقيب نيستند و بايد آن ها را شريك خود بدانند.

 

مشاور وزير كشور در امور زنان و خانواده تاكيد كرد: ايجاد تغيير چشمگير براي حل مشكلات حوزه زنان، نيازمند تغيير آموزش و بهسازي فرهنگ مردان است.

 

در همايش تبيين نقش بانوان در اقتصاد مقاومتي استان سمنان، محمدرضا خباز استاندار، محمد همتيان معاون استانداري، علي معيني دانشمندي مديركل دفتر استاندار و روابط عمومي استانداري، زينب كركه آبادي مديركل دفتر امور بانوان و خانواده استانداري و بانوان فعال و كارشناسان حوزه هاي مختلف حضور داشتند.

 

در اين همايش ۱۵ بانوي فعال از حوزه هاي مختلف اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي استان سمنان، مسايلي مانند بيمه، امور مالياتي، تسهيلات بانكي، فروش محصولات توليدي و فقدان حمايت از فعاليت هاي مختلف بانوان را مهمترين مشكلات بانوان فعال در اين استان برشمردند.

 

 

کد خبر 603296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha