به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین سید هاشم حسینی بوشهری، بامداد امروز (29مرداد) در مراسم شب احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، با مقایسه تفاوت های مکتب های مادی و الهی خاطرنشان کرد: مکتب های الحادی به گونه ای خود را نیازمند حیات معنوی می دانند، تفاوت اصلی بین حیات معنوی در نزد مکتب های مادی و مکتب های الهی در این است که مکتب های الهی حیات معنوی شان را به امر نامحدودی می دانند که در عین وابستگی یک نوع وارستگی نیز محسوب می شود.
وی افزود: قرآن خطاب به کسانی که خطشان را از مکتب الهی جدا کرده اند، می فرماید؛ اینها در شرف سقوط قرار دارند و مانند بیت عنکبوت هستند که سست ترین بنیان ها را داراست.
امام جمعه قم، تاکید کرد: اگر این ارزش های الهی و انسانی از او جدا شود جسم آدمی باقی می ماند، تن آدمی شریف است به جان آدمیت، نه همین لباس زیباست نشان آدمیت، آنچه برای انسانیت انسان معیار است، حیات معنوی است.
عضو مجلس خبرگان رهبری، با تاکید بر اینکه گمشده ما حیات معنوی است، اظهار داشت: زندگی خانه مان از نظر ظاهر شاید باصفاتر است، اما در سراسر کشور به مساجد و تکایا پناه آورده ایم و گمشده ما حیات معنوی است و می خواهیم این را در شب قدر جستجو کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین بوشهری، افزود: اگر معرفت و شناخت در زندگی ما راه پیدا کرد یعنی با وظیفه مان آشنا شدیم و دانستیم چه باید بکنیم، گام اول برای رسیدن به حیات معنوی است.
امام جمعه قم، با اشاره به اینکه خدا در معاملات و جای جای زندگی، ناظر بر برنامه های ماست، ابراز داشت: باید خدا را حاضر و ناظر بدانیم و قدرشناس نعمت ها باشیم، اینکه امشب با پای خودمان به حرم کریمه اهل بیت(ع) آمده ایم، شکر و سپاس دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید اراده خدا را بر اراده خودمان مقدر بدانیم، تصریح کرد: خداوند از ما عبادت و کسب روزی حلال خواسته است، غذای حرام در نسل های ما هم اثر می کند، خدا از ما امر به معروف و نهی از منکر خواسته و اگر جامعه ای امر به معروف به تعطیلی کشیده شود فضای جامعه به کجاها که کشیده نمی شود.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به ضرورت شناخت دشمنان ابراز داشت: در این شبانه روز دشمنان چه نقشه ها و برنامه ریزی هایی می کنند تا پای شما را از مسجد و دین و دیانت و حرم جدا کنند، چه نقشه هایی برای منحرف کردن جوان ما طراحی کرده اند تا در محیط خانواده نماز و روزه و دینداری نباشد و حیات معنوی رخت بربندد.
امام جمعه قم، تاکید کرد: بازاریان ما در گذشته قبل از اینکه کرکره مغازه را بالا بکشند، به دنبال یک عالم بودند تا مسائل حلال و حرام شان را یاد بگیرند و بعد وارد کسب و کار و بازار که می شوند دچار ربا و خلاف نشوند و کسب حلال تحصیل کنند تا عبادتشان مورد قبولی درگاه حق قرار بگیرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری، افزود: کسانی که در وادی معرفت و شناخت آمده اند و وارد میدان عمل شده اند، غوغا کرده اند.
وی همچنین با انتقاد از فضای سیاسی کشور گفت: چرا فضای سیاسی جامعه ما پر از عیب جویی از یکدیگر است، به یکدیگر رحم نمی کنیم، این فضای اسلامی و دینی و فضای اعتقادی ماست؟
امام جمعه قم، افزود: خودمان به اندازه کافی عیب داریم نمی خواهد به سراغ عیب های دیگران برویم، آیا از شر شیطان در امانیم؟
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه امشب شب امیرالمومنین(ع) کسی که نمونه بارز حیات معنوی است، گفت: حضرت علی(ع) فرمودند: خدایا من تو را به خاطر ترس از دوزخ و طمع اقامت در بهشت عبادت نمی کنم.
حجت الاسلام حسینی بوشهری، ادامه داد: امیرالمومنین(ع) هر شب ماه رمضان را در یکی از خانه های فرزندانش به افطار می نشست و در چنین شبی میهمان ام کلثوم بود، سفره افطار پهن شد، دو قرص نان، کمی نمک و یک کاسه شیر، امیرالمومنین روی کرد به فرزندش که فرزندم کی دیده ای که در سفر علی دو نوع خورش وجود داشته باشد؟ و حضرت علی با نان و نمک افطار می کند.
پایان پیام/
نظر شما