به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، اولین همایش بزرگداشت و تجلیل خیرین حوزههای علمیه خواهران کشور صبح امروز با حضور جمعی از اعضای هیئت مجامع خیرین و حجج اسلام جمشیدی، تقوی، جمعی از نمایندگان مجلس در مجتمع آدینه برگزار شد.
حجت الاسلام جمشیدی، رییس حوزههای علمیه خواهران کشور در ابتدای این نشست با بیان اینکه امروز بیش از 500 مدرسه علمیه در کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد 80 هزار خواهر طلبه مشغول تحصیل بوده و 100 هزار نفر نیز فارغ التحصیل شده اند و این به برکت همت بلند خیرین انجام شده است.
وی با بیان اینکه بر اساس روایات اسلامی مسابقه بر اکثر امور دنیایی مذموم است اما در امور مسایل آخرتی به آن تأکید شده و به سرعت بخشیدن به آن نیز سفارش شده است، خاطرنشان کرد: در این بازار دنیا که عمر انسان محدود است انسان باید بهترین ها را انتخاب کند و شما خیرین در این بازار آشفته انتخابی کردید که با انسانسازی مرتبط می باشد.
حجت الاسلام جمشیدی با بیان اینکه تمکن مالی که خدا به شما عطا فرموده برای یتیمان مصرف کرده اید، اظهار کرد: این تمکن مالی باید در این دنیا و با حداکثر بهرهگیری استفاده شود.
رییس حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه 37 هزار مبلغه کشور ثبت شده اند، تصریح کرد: در یک سوم مدارس علمیه خواهران یک کانون قرآن جهت تربیت فرزندان دانشآموختگان با مفاهیم قرآنی ایجاد شده است.
وی هر مدرسه علمیه را یک قطب علمی، فرهنگی، آموزشی و تبلیغی دانست و بیان کرد: این در حالی است که در یک سوم مدارس آموزش و پرورش 30 هزار طلبه خواهر هر روز برای اقامه نماز اعزام می شوند.
حجت الاسلام جمشیدی با اشاره به وجود سه هزار و 450 مربی تربیتی در حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: هر کدام از این طلبه ها مهارت ها و تخصص ها در حوزه مشاوره های اسلامی، مربی قرآنی و غیره دارند. همچنین در صدها طرح با همکاری نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی مشارکت کرده اند.
رییس حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه یکی از دغدغه های رهبری عدم حضور حوزه علمیه در فضاهای مجازی می باشد، افزود: در این راستا شبکه کوثر بلاگ با تولید محتوای دینی توسط 8300 طلبه خواهر ایجاد شده است.
وی شبکه کوثر نت را بزرگترین شبکه علمی دینی، آموزشی و فرهنگی خواهران در دنیا دانست و بیان داشت: این شبکه علاوه بر تامین تمام فرآیند آموزش در نرمافزار تلفن همراه چند هزار گروه برای تولید محتوای دینی دارد.
حجت الاسلام جمشیدی با ابراز امیدواری برای ایجاد درگاه های بیرونی این شبکه گفت: به دنبال این هستیم که هر طلبه فارغ التحصیل بتواند از این شبکه مجازی استفاده کامل را ببرد.
رییس حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به اجلاس جهانی ژنو در سال جاری گفت: شبکه کوثرنت در این اجلاس جهانی حایز رتبه دوم جهانی در 16 موضوع مجازی شد که یک امر مبارک در این حوزه می باشد.
وی با اشاره به حضور طلبههای خواهر و حایز رتبه شدن آنها در المپیادهای علمی تصریح کرد: حوزه های علمیه خواهران در 9 جشنواره علامه حلی از سراسر کشور توانستند رتبههای برتر را کسب کنند.
حجت الاسلام جمشیدی با بیان اینکه یکی از ظرفیت های بزرگ برای مقابله با آسیبها و دشمنان طلبه های خواهر هستند، اظهار کرد: حوزه های علمیه خواهران می توانند در عرصه تبلیغ و امر سلامت روان پیشرو بوده و مفاهیم بلند اسلام را در این عرصه منتقل کنند.
رییس حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه اگر رسانههای نوین و ابزار سلطه جهت دشمنی اسلام فعالیت میکنند باید بدانند این تهدید برای ما فرصتی بوده و ما از این ابزار بهترین استفاده را خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه پژوهش در حوزههای علمیه خواهران سهم اصلی در تولید علم را دارد، خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر 670 کرسی آزاداندیشی در عرصه خواهران ایجاد شده و با توجه به توسعه سطح 4 حوزه در 8 نقطه کشور امیدواریم در همه استان های کشور کرسیهای نظریهپردازی را راه اندازی کنیم.
حجت الاسلام جمشیدی با اشاره به 580 پروژه عمرانی در حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: در این راستا 220 پروژه افتتاح شده و 160 پروژه در دست احداث می باشد این در حالی است که منابع مالی موجود یک دهم پروژه ها را تامین می کرده و بخش زیادی از تامین منابع مالی بر عهده خیرین بوده است.
رییس حوزه های علمیه خواهران کشور با اشاره به لزوم ایجاد مهد کودک در کنار همه مدارس علمیه افزود: تعدادی از مدارس ما مهد کودک دارند ولی لازم است تمامی مدارس جهت رفاه همه محصلان این مهدکودک ها را راه اندازی کنند.
نظر شما