تقویت برنامه های مسجد محور راه مقابله با توطئه های دشمنان است

خبرگزاری شبستان: مدیر نمایندگی موسسه تخصصی امیربیان استان لرستان، با تاکید بر ضرورت توسعه و تقویت برنامه های مسجد محور، گفت: تقویت برنامه های مسجد محور راه مقابله با توطئه های دشمنان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد،حجت الاسلام علی ابراهیمی، مدیر نمایندگی موسسه تخصصی امیربیان استان لرستان امروز(17 بهمن) در جلسه شورای مشورتی خواهران دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان، گفت: هدف گذاری، برنامه ریزی و مخاطب شناسی باید رویکرد برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد باشد.

 

وی با اشاره به اهمیت فعالیت کانون های فرهنگی هنری مسجد، افزود: امروز رونق فعالیت های فرهنگی و دینی بویژه برنامه های مسجد محور جهت مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان است.

 

حجت الاسلام ابراهیمی، در ادامه با بررسی نشریه داخلی ویژه رابطان خواهر کانون های فرهنگی هنری مساجد، اظهار داشت: نشریات داخلی هم باید با سیاست گذاری درست و برنامه ریزی صحیح مدیریت شود.

 

وی افزود: جهت موفقیت در عرصه اطلاع رسانی در گام نخست باید نیاز مخاطب شناسایی و در راستای فرهنگ سازی صحیح گام برداشت.

 

مدیر نمایندگی موسسه تخصصی امیربیان استان لرستان ادامه داد: مطالب نشریه داخلی باید جذاب و متناسب با نیاز جامعه هدف باشد تا خوانده شده و موثر واقع شود.

 

عاطفه مبشر، استاد دانشگاه هم در این نشست، گفت: نشریه داخلی ویژه رابطان خواهر، در زمینه های مورد نیاز بانوان به عنوان یکی از ارکان خانواده و محورهای تربیت بایدمورد توجه قرار گیرد.

 

وی با اشاره به توطئه ها دشمنان برای کمرنگ کردن مسائل اعتقادی در بین جوانان و نوجوانان، ابراز کرد: تقویت اعتقادات باید به عنوان محوری جدی مورد توجه قرار گیرد.

 

 فرهنگ سازی بستر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است

 

مریم سپهوند، مسئول بسیج جامعه زنان استان لرستان، نیز با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی در ترویج فرهنگ دینی، افزود: نشریات در حوزه های دینی باید پاسخ گوی نیاز مخاطب و شبهات دینی باشد.

 

وی افزود: تلاش در حوزه فرهنگی و الگوی سوم زن مسلمان نیز باید در نشریه ویژه بانوان لحاظ شود.

 

سپهوند، با اشاره به اهمیت نهادینه سازی فرهنگ اقتصاد مقاومتی در جامعه، افزود: بانوان با توجه به نقشی که در منزل و در تربیت دارند می تواند سهم بسزایی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی داشته باشند.

 

وی ادامه داد: ایجاد صندوق های قرض الحسنه در مساجد، تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، آموزش مشاغل خانگی با هدف تقویت بنیه خانواده، ایجاد نمایشگاه برای ارائه محصولات خانگی و صنایع دستی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

 

سپهوند، ابراز کرد: نهادینه سازی فرهنگ قناعت و صرفه جویی و دوری از اسراف نیز از دیگر اموری است که جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نیاز به فرهنگ سازی دارد.

 

روح انگیز جهان افروز، مسئول هماهنگی دفتر بنیاد ملی عفاف و حجاب استان لرستان، هم در این جلسه گفت: نشریه داخلی می تواند بستری برای  تامین خوراک فکری رابطان خواهر کانون های فرهنگی هنری مسجد باشد.

 

وی همچنین با تاکید بر ضرورت تامین محتوای صحیح، ادامه داد: محتوای نشریه اگر در راستای نیاز مخاطب باشد نتیجه خوبی در پی خواهد  داشت.

 

زنان در خط مقدم اقتصاد مقاومتی هستند

 

مسئول هماهنگی دفتر بنیاد ملی عفاف و حجاب استان لرستان، همچنین با اشاره به اهمیت برنامه ریزی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ابراز کرد: زن چه در مسجد، چه در منزل و چه در اداره در خط مقدم اقتصاد مقاومتی قرار دارد.

 

وی با تاکید بر ضرورت فرهنگ سازی در خصوص پرهیز از تجمل گرایی و اصراف، ادامه داد: اگر نگرش زن را تغییر دهیم مسیر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی نیز هموارتر خواهد شد.

 

فرحناز عیدی، از اساتید دانشگاه کارشناس فرهنگی هم در این مراسم، بیان کرد: خانواده بزرگترین تاثیر را می تواند در جامعه هدف داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه زن مرکز ثقل خانواده است، بیان کرد: زنان جایگاه وسیعی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارد.

کد خبر 607354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha