محمدمهدی بحرالعلوم، معاون ارتباطات و امور اجرایی سازمان دارالقرآن کریم با اشاره به تشکیل کارگروه رتبهبندی قاریان قرآن در شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور گفت: این طرح از نظر ساختار اجرایی تقریبا شبیه به طرح آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن مصوبه سال 1384 شواری عالی انقلاب فرهنگی است.
وی برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن را عامل جلوگیری از برگزاری آزمونهای متعدد دانست و اظهارکرد: این آزمون ابتدا با هدف هدایت تسهیلات اعطایی به حفاظ به یک مسیر مشخص برگزار شد اما در دوره های بعد مزایایی آموزشی و هنری نیز به آن افزوده شد.
بحرالعلوم اعتبار آموزشی مدرک تخصصی حفظ را حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: هدفدار شدن آموزشهای حفظ در کشور و ساماندهی آن از دیگر مزایای این آزمون به شمار می رود، از سوی دیگر میزان تسلط یک حافظ به قواعد تجویدی، صوت و لحن و مفاهیم قرآن از طریق برگزاری این آزمون ممکن می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان دارالقرآن الکریم، معاون ارتباطات این سازمان با پیش بینی استقبال بالای قاریان از طرح رتبهبندی ادامه داد: قرائت قرآن کاری هنری است که برای نظامبخشی و ساماندهی به این طرح نیازمند همکاری جامعه قاریان و اهل فن دانست از سوی دیگر با توجه به اجرای سالانه این طرح مسیر برای ارتقای فن تلاوت در قراء هموار است.
وی از تعیین ضوابط علمی مورد نیاز این طرح در شورایی تخصصی خبر داد و یادآورشد: حضور نخبگان قرآنی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی جوانب این طرح مغتنم است اما برای پرداخت های جزئی بهتر است که کار به شواریی تخصصی واگذار شود.
پایان پیام/
نظر شما