ضرورت انسجام در فعالیت زنان نخبه خوزستانی

خبرگزاری شبستان: دبیر کانون ملی زنان فرهیخته خوزستان با تاکید بر ضرورت تجمیع خرد جمعی زنان فرهیخته در بخش های مختلف اظهار کرد: زنان نخبه بسیار با ارزشی داریم اما همه از هم جدا هستند و ساماندهی نشده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، الهه موالی زاده، دبیر کانون ملی زنان فرهیخته خوزستان، شب گذشته(20 بهمن) در نخستین همایش کانون ملی زنان فرهیخته خوزستان گفت: یکی از بزرگترین هنرهای حضرت امام خمینی(ره) این بود که زنی را به دنیا عرضه کردند که در عین حفظ اصول، مبانی اعتقادی و دینی در همه عرصه ها حضور فعال داشته باشد.

 

وی افزود: ما به برکت این نگاه عمیق امام(ره) روز به روز شاهد رشد، شکوفایی و بروز توانمندی زنان در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هستیم اگرچه این مهم با تاخیر صورت گرفت.

 

موالی زاده به وضعیت حضور زنان در عرصه ورزش اشاره کرد و اذعان داشت: به عنوان مثال پذیرش حضور زنان در عرصه ورزش با تاخیر انجام شد ولی این حضور پر معنا و موفق بود که افتخارات بسیاری برای کشورمان به ارمغان داشت.

 

وی در ادامه سخنان خود به اهداف تشکیل کانون ملی زنان فرهیخته خوزستان اشاره کرد و گفت: یکی از حلقه های مفقوده در استان خوزستان و شهر اهواز عمدتا عدم انسجام، باهم بودن و تجمیع خرد جمعی زنان فرهیخته چه در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و رسانه ای بوده است.

 

رئیس سازمان زنان حزب اعتدال و توسعه خوزستان تصریح کرد: زنان نخبه بسیار با ارزشی داریم اما همه از هم جدا بودیم و در واقع مقدمه تاسیس این کانون راه اندازی سازمان زنان و حرکت هماهنگ در همه مسائل و فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... است.

 

وی با بیان اینکه آماری از وضعیت مشارکت زنان خوزستان در حوزه های سیاسی نداریم ادامه داد: ممکن است در تحقیق علمی بتوانیم بگوییم مثلا در شورای شهر چند خانم کاندید یا قدرت حضور در این منصب را دارند اما این تنها بعد حرکت سیاسی نیست بلکه زنان ما در مشارکت های سیاسی که یک متغیر مستمر است فعال هستند.

 

موالی زاده خاطر نشان کرد: در استان خوزستان هزاران زن نخبه داریم و اگر ما نتوانستیم این زنان را شناسایی و با همدلی به ید واحدی تبدیل کنیم، مقصر بوده ایم چراکه ما زنانی فعال در عرصه های اقتصادی و فرهنگی داریم به طوری که عمده خدمات رسانه ای ما در استان خوزستان توسط دختران جوان صورت می گیرد، این فعالان چرا نباید به عنوان نخبه به شمار روند و معرفی شوند.

 

وی با تاکید بر اینکه زنان و دختران استان خوزستان در همه ابعاد زحمت می کشند و حضور فعال دارند، اذعان داشت: در بحث کارآفرینی نخبگانی داریم که در استان های دیگر از آنها قدردانی می شود اما در استان خوزستان اسمی از آنها برده نمی شود.

 

دبیر کانون ملی زنان فرهیخته خوزستان ضمن اظهار امیدواری برای ساماندهی این کانون به عنوان یک حرکت اندیشمند زنانه در استان اظهار کرد: امیدواریم با راه اندازی این کانون بتوانیم سقفی داشته باشیم که در این سقف نخبگان را در همه زمینه ها باهم به عنوان خرد جمعی حرکت دهیم و در یک نگاه فرا قومی، فراجناحی و نگاهی بسیار معتدل و سازنده از توانایی همدیگر  استفاده کنیم.

 

کد خبر 608531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha