کانون های تخصصی با دادن طرح و برنامه جان دوباره به مساجد مي بخشند

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان با بیان اینکه کانون های تخصصی با دادن طرح و برنامه، جان دوباره به مساجد مي بخشند گفت: دبيرخانه كانونهاي فرهنگي و هنري استان براي پيشبرد فعاليت ها از این کانون ها حمایت می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حدادیان(30 بهمن) در نشست با مدیران کانون های تخصصی مساجد استان سمنان با بیان اینکه کانونهاي فرهنگي و هنري تخصصي مساجد استان ظرفيتهاي بالقوه اي دارند كه اگر اين ظرفيت ها به مرحله بالفعل برسد شاهد گرايش بيشتر جوانان به كانون هاي مساجد خواهیم بود اظهار داشت: کانون های تخصصی باید در کنار فعالیت های عمومی در یک رشته خاص نیازهای کانون های استان، خود را پاسخگو باشند.

 

وی با اشاره به فعالیت کانون های تخصصی گفت: در بین کانون های مساجد، تعدادی به عنوان کانون های تخصصی فعالیت دارند که باید فعالیت آنها پررنگ تر شود.

 

حدادیان تعداد کانونهای تخصصی در حال فعالیت در استان سمنان را 12 باب ذکر کرد و گفت: این کانونها در موضوعات قرآن و نماز، مهدویت، کتابخانه ای، آی تی، سلامت، آموزش، پژوهش ،حجاب و عفاف، ولایت و مشاوره فعالیت دارند.

 

 مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان تصریح کرد: درحال حاضر یک کانون تخصصی قرآن درشاهرود، شش کانون ولایت، سلامت، آی تی، حجاب و عفاف، آموزش ونماز در سمنان، دو کانون آموزش و مشاوره در مهدیشهر، دو کانون مهدویت و پژوهش در دامغان و یک کانون کتابخانه ای در سرخه فعالیت دارند.

 

وی با بیان اینکه کانون های تخصصی در تقویت برنامه های فرهنگی نقش موثری ایفا می کنند، افزود: ایجاد کانون های فرهنگی هنری به طور خاص به منظور احیای نقش فرهنگی و هنری مساجد و جذب نیروهای نوجوان و جوان به مسجد صورت گرفته که رسالت کانون های تخصصی به مراتب بیشتر است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 حدادیان اضافه کرد:کانون‌های تخصصی یک ظرفیت و پتانسیل خوب در استان ایجاد کرده که نیازمند تعامل و همکاری این کانون‌ها با سایر کانون‌ها و معرفی خدمات این کانون‌هاست که باید مسئولان کانون در این زمینه بیش از گذشته تلاش کنند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: این نشست در راستای بیان مشکلات، پیشنهادت و ارائه راهکارهای برنامه‌ریزی‌شده به ‌منظور تقویت کانون‌های تخصصی و افزایش سطح ارتقای کارایی کانون‌های تخصصی برگزار شده که می‌تواند زمینه خوبی برای توسعه فعالیت کانون‌های تخصصی فراهم کند.

 

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت کانون های مساجد به عنوان بازوان عملیاتی اجرای برنامه ها، افزود: با تقسیم کار می توان از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

 

حدادیان، کانون‌های تخصصی را بازوان کانون‌های مساجد در اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های تخصصی برشمرد و اذعان کرد: کانونها باید با بهره گیری از اتاق فکر، برنامه ریزی مناسبی در اجرای فعالیت‌های تخصصی برای مقابله با توطئه‌های دشمن داشته باشند.

 

کارشناس برنامه ریزی وتوسعه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان نیز در این مراسم به رسالت ها ووظایف کانون های تخصصی اشاره داشت وگفت: از مهمترین وکارآمدترین برنامه ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور،که همسو با سیاست های کلی نظام در دوره چشم انداز وسیاست های کلی برنامه پنجم توسعه و در راستای کیفی کانون های مساجد کشور بوده تشکیل کانون های تخصصی است.

 

حامد عبدوس اضافه کرد:کانون های تخصصی با تنوع بخشی به برنامه ها وفعالیت ها ، درتمام زمینه های دینی، اعتقادی،فرهنگی،آموزشی،تربیتی،خانوادگی،حقوقی و بسیاری از موارد دیگر نقش بسیار مهمی را برای وصول جایگاه واقعی مساجد در جمهوری اسلامی برعهده دارند.

 

عبدوس تربیت نیروی متخصص ومتعهد طراز فرهنگ وهنر جمهوری اسلامی، بستر سازی برای حضور ومشارکت مساجد در توسعه فرهنگی کشور،ایجاد یک جریان معتمد در موضوعات تخصصی وجریان سازی فرهنگی، تقویت روحیه ی نوآوری وخلاقیت در کانون های مستعد و بسیاری از اهداف مهم دیگر را از مهمترین چشم انداز کانون های تخصصی برشمرد.

 

وی تقویت احساس نیاز به مسجد در مردم را رسالت فعالان کانون های مساجد بیان کرد و افزود: اگر خواهان کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه هستیم باید حضور مردم در مساجد پررونق شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

عبدوس با تاکید بر انجام فعالیت‌های معمول کانون‌های تخصصی مساجد علاوه بر کارهای تخصصی ادامه داد: کانون های تخصصی ظرفیت مناسبی در راستای فعالیت های فرهنگی محسوب می شوند.

 

وی ادامه داد: کانون های تخصصی در انجام برنامه های محتوایی و کمی رشته های تخصصی خود بر دیگر کانون های نظارت کافی داشته باشند.

 

 کارشناس برنامه ریزی وتوسعه دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان سمنان گفت: استفاده بهینه از منابع،امکانات وظرفیت های فرهنگی موجود در کانون ها، افزایش سطح کمی وکیفی برنامه ها وفعالیت های کانون ها با استفاده از توانمندی های کانون ها،کمک به خودکفایی کانون ها، ایجاد کانون های کارآمد واثر بخشی بیشتر فعالیتها ، افزایش جذب کمک های مالی از طریق مشارکت های مردمی و... از جمله اهداف راه اندازی کانون های تخصصی است.

 

 وی اظهارداشت: کانون‌های فرهنگی و هنری ظرفیت مطلوبی در کنار مساجد محسوب می‌شوند که تاکنون مثمر ثمر بوده‌اند.

 

 در این نشست مدیران کانون های تخصصی مساجد استان سمنان درخصوص اجرای هرچه بهتر برنامه ها بحث وتبادل نظر کردند.

 

 

کد خبر 610779

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha