هر هفته دو محموله امدادی به سومالی اعزام می شود

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به کمک های ارسال شده برای مردم مظلوم سومالی خاطرنشان کرد: در تلاشیم تا با برنامه ریزی های صورت گرفته هر هفته دو الی سه محموله امدادی را به این کشور ارسال کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود مظفر رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در همایش بزرگداشت روز جهانی انسان دوستی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در سختی ها و مصائب ملی و بین المللی در کنار مردم حاضر است، گفت: کمک به تمامی مردم دنیا بدون توجه به قومیت، نژاد و مذهب آنها وظیفه اصلی جمعیت هلال احمر است.

 

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر اظهار کرد: تاکنون 200 تن از محموله های غذایی و امدادی ملت ایران از طریق دریایی، هوایی و تهیه در محل به این کشور ارسال شده است و امروز نیز محموله چهارم کمک های امدادی ایران از طریق هوایی به این کشور ارسال شد.

 

مظفر با بیان اینکه فردا نیز دو فروند هواپیما کمکهای مردم ایران را به میزان هشتاد تن به این کشور ارسال می کنند، اظهارکرد: در تلاشیم تا برنامه ریزی های صورت گرفته دو یا سه محموله را به صورت هفتگی و از طریق هوایی و دریایی به این کشور ارسال کنیم.
 

وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر ایران از سال گذشته به کشورهای ژاپن، لبنان، لیبی، سوریه، تونس، افغانستان، پاکستان و گرجستان کمک هایی را اعزام کرده است، تصریح کرد: این کمک ها به صورت اعزام تیم امدادی و کمک رسانی در محل بوده است، اما مسأله سومالی به صورت جدی مورد توجه جمعیت هلال احمر ایران قرار دارد و یک ثانیه کوتاهی در قبال شرایط آنها قابل چشم پوشی نیست.

 

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر به آمارهای منتشر شده از مرگ و میر روزانه در کشور سومالی اشاره و خاطرنشان کرد: در کشوری که تمامی زیرساخت های اساسی آن از بین رفته است و شرایط اضطراری و فوق العاده بر آن حاکم است هیچ مرجعی برای انتشار آمار رسمی وجود ندارد و همواره آمار حقیقی مرگ و میر روزانه از آنچه که اعلام می شود بیشتر است، چرا که هر روز تعداد زیادی از کودکان و زنان سومالیایی در بیمارستان و خیابان های این کشور از گرسنگی می میرند و درجایی هم ثبت نمی شود.

 

مظفر با اشاره به اینکه تعداد زیادی از مردم سومالی در اردوگاه داداب و در مرز کنیا ساکن هستند، خاطرنشان کرد: مسأله ناامنی و درخطر بودن جان امدادگران باعث شده است، تا این کشور هیچگاه نتواند با قحطی و خشکسالی به وجود آمده به صورت جدی مقابله کند. در حالی که این وظیفه تمامی نهادهای امدادی بین المللی که در شرایط دشوار به وظایف خود عمل کند.

 

وی با اشاره به اینکه سه میلیون و هفتصدهزار نفر هم اکنون در کشور سومالی در معرض قحطی به سر می برند، گفت: چهارسال است که میزان باران در این کشور در سطح صفر قرار دارد و مردم در شرایطی کاملاً اسفبار به گذران زندگی خود می پردازند.

 

وی افزود: در چنین شرایطی مردم مسلمان این منطقه به اعتقادات مذهبی خود پایبندند و هم اکنون با توجه به تمامی محدودیت ها روزه می گیرند.

 

یادآور می شود: همایش بزرگداشت روز جهانی انساندوستی امروز یکشنبه (30 مرداد) و در محل سالن صدنفری وزارت کشور با حضور مسئولین سازمان مدیریت بحران کشور، کمیته امداد امام خمینی، جمعیت هلال احمر برگزار شد.

پایان پیام/

کد خبر 61079

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha